Дата и час: Пет Фев 07, 2025 9:27 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Link: We Love Master[H-Game][Eng]
МнениеПубликувано на: Вто Авг 16, 2011 10:57 pm 
Аватар

Изображение
VNDB | Official Website | Getchu | MangaGamer

Title Goshujin-sama Daisuki
Original title ご主人様だーいすき
Length Medium (10 - 30 hours)
Developer Score
Publishers Score, MangaGamer

Demo:

Нашият главен герой Yuuki Toshiya е богат ученик, надарен с добър външен вид, отлични оценки и с добри маниери. На него се гледа като "рицар на бял кон", според момичетата в училището му... но това е лице само за пред останалата част от света....

Истинският Yuuki Toshiya е перверзен секс маниак: с незадоволителна жажда за свирки със садистична и мазохистична "нотка" в тях, да не споменаваме и косплей фетиша му!

Три момичета, Sakura, Kuu и Hime, са принудени да опознаят тази негова страна. След като Toshiya ги изнудва да станат негови прислужници, те се оповават в ежедневни сексуални тренировки!

Когато момичетата разбират за неговият дързък план, те побесняват.
"Перверзник!"
"Не съм перверзник! Аз съм супер-перверзник!"
Дните на конфликти започват -- между момичетата, които служат на перверзния си господар и господаря, който ги тренира, за да задоволят сексуалните му желания.

Герои

Yuuki Toshiya
Главният герй в играта.
Той учи в частна академия Sakuragaoka и е президент на корпорация Yuuki.
Като президент на корпорацията, той е изключително зает, но все пак успява да води двоен живот като отговорник на училищния съвет. Надарен с добър външен вид и добри оценки, той е харесван от учители и ученици (особено тези от нежния пол).
Той е перфектният ученик, но това е гримаса, която показва за пред света...
Истинският Yuuki Toshiya е перверзен секс маниак: с незадоволителна жажда за свирки със садистична и мазохистична "нотка" в тях, да не споменаваме и косплей фетиша му!

Murakumo Sakura
Изображение
Съученичка на Toshiya.
Весела, отзивчива и духовита, Сакура е популярна сред момчетата и момичетата.
Нейното семейство е в ресторантьорския бизнес от поколенията и Сакура е наследила наивноста на родителите си, които често са мамени от други.
Те стават гаранти за една тяхна позната, която бързо напуснала града, оставяйки ги с огромен дълг.
За да може да изплати дълговете си, Сакура работа на непълно работно време, като доставчик на вестници преди училище.

Kuu Spitfire
Изображение
Съученичка на Toshiya.
Тя е много тиха личност и рядко може да се видят каквито и да е било чувства в изражението й. Мистерията около нея я кара да изпъква пред другите ученици в класа.
Израснала в сиропиталище, но осиновена в последствие, тя сега посещава академия Sakuragaoka.

Shishiouin Hime
Изображение
She's known Toshiya since they were children, but they don't get along well and tend to end up fighting.
Единствената наследничка на главния конкурент на Корпорация Yuuki, Корпорация Shishiouin. Тя е по-малка от съучениците си, тъй като е прескочила клас.
Горда, надменна и надута, тя описва прекасно значението на думата "ojou-sama."

Ichijou Ema
Изображение
Главната прислужничка в къщата на Toshiya. Тя е на служба при него още от както той е бил малък.
Тя е напълно лоялна към него и ще направи всичко, което й заповяда, дори ако е незаконно.
Toshiya й се доверява напълно и уважава също.
Като господар и прислужница, те приемат всичко един други го без въпроси.

CG:
Изображение

Връзка за сваляне:
DATA.BG

Инструкции:
  • 1. Дърпате WeLoveMaster.rar.
  • 2. Разархивирате WeLoveMaster.rar, където си поискате.
    (вече може да играете, но буквите на някои думи се преплитат и трудно се четат, затова трябва да си запишете един допълнителен шрифт)
  • 3. Дърпате VeraMoBd.rar и го разархивирате.
  • 4. Инсталирайте този шрифт.
  • 5. Играйте играта вече нормално.

Последна промяна dripper на Пет Сеп 02, 2011 12:42 am, променена общо 1 път

Заглавие: Re: Link: We Love Master[H-Game][Eng]
МнениеПубликувано на: Чет Авг 18, 2011 5:25 am 
Аватар

Трейлърчето беше някакво забавно. :D Пък и героините си ги бива. Но бая голям CG сет. Тогава напред към теглене и играене. :D

:hat:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 31, 2011 12:08 pm 
Аватар

Сега я почнах и как да кажа...прекалено много свирки и почти никаква история...(перфектен сюжет за някой хентай адаптация)
Но поне си има и забавни моменти...

Ще се види дали ще придобие малко смисленост или ще залага изцяло на :sex: през цялото време.

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 02, 2011 12:25 am 
Аватар

=)) =)) =)) Няма такова нещо като "прекалено много свирки" =)) =)) но сега си я дръпнах и ще се види :D но иначе за историята си прав добре да има поне малко :)

"We Are of Piece Always"
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 02, 2011 12:52 am 
Аватар

Оо има, има...ще видиш и ти въпросните "реплики", които освен "*smack *smuch...mmmm....ahhhh.." друго няма, а и от време на време същите реплики, но и с опити да говорят междувременно. :lol:

Инъче, взе да се заформя някаква история, но като ме пита, коя да ме "обслужи" и идва голямата дилема. =))
Играе се инъче.
Дразни ме малко шрифта, но пак бива с допълнителния шрифт, че без него не се разбираше нищо.

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 12:31 pm 
Аватар

Ами, какво да кажа за сега...90% само H и едва 10% история...
Вероятно няма да мина всички пътища(ако има такива), но искам да видя в крайна сметка какво ще стане на края...
Но определено си има и забавни моменти...
Изображение

Но при такива развития какво да кажа:
Изображение
Вие, кое ще изберете? =))

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 3:11 pm 
Аватар

Муаххаахаххха The more the merrier :) иначе аз почнах да я играя но нямам време още съм в началото но вярно текста sucks :P тези дни трябва да я захвана да я мина :)

"We Are of Piece Always"
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 20, 2011 4:55 pm 
Аватар

Ммм най-сетне я довърших...
Може би една от най-безсмислените игри, които съм играл...
То друго освен H нямаше до самият край...Имаше промеждутък от 20-30 реплики почивка и пак се хващаха... :roll:
Очаквах да видя какво ще стане на края и дали ще има някакви пътища...но нямаше.
Няма да си играя да изкарвам и пропуснатите CG-та...

А за края какво да кажа...ем тъпичък си беше. Очаквах повече развитие с Чичото и въпросната фамилия. Да се види малко от това с какво точно се занимаваше главният герой. Малко повече история исках и около миналото на Ема, там нещата бяха много бедни, дори и малък flashback щеше да дойде добре, за да се види какво е било, но пак на сухо останахме. За Химе също имаше много малко история, можеше да се даде повече инфо за семейството й и как са стигнали до това ниво. Силно се надявах за повече инфо и около Куу, но и там пълно разочарование, всичко беше сведено до минимум и с нейното минало. А за Сакура, честно казано нещата около нея не бяха много вълнуващи и не съм се и надявал за повече история.

Реално се видя само H, H и пак H.

Като цялостна оценка може би някъде към 4-5 от 10 клони. Освен, че радваше очите, историята липсваше тотално.
Да бяха поне малко разтеглили нещата около героините. Честно вече на края минавах H сцените с fast-forward, то бактисва направо. Единственото, което ми харесваше в играта е, че музиката на задния фон съдържаше H звуци през цялото време на сцената, а не само при Voice както е при други игри.

Ако търсите игра, която да има само H то тази ще е за вас...

МнениеПубликувано на: Пет Ное 09, 2012 10:59 pm 
Аватар

Заиграх играта.. Наистина е адската безсмислица. Разбрах го още с първата сцена. :mrgreen: Но пък самият хентай не е лош. Зле са подбрали узвочението на героите. Няма да пиша повече, понеже я играя от 20 минути и може да си променя мнението до края (ако стигна до него). Иначе, който търси игрите за едното ибанйе, тая ще е супер за него. :mrgreen: :mrgreen:

МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2012 10:13 pm 
Аватар

Вчера реших да я продължа и я довърших днес.
Откъм история - никаква я няма. А имаше потенциал. Можеше примерно да се завърже повечко историята с компанията на главния и семействата на героините, както стана донякъде с това на Сакура, но твърде малко. Откъм чист хентай - страхотна е играта. Женските ми харесаха - особено Куу. За всичко се навиваше първа - първа ми направи свирка, след това искаше да се омъжи, докато другите се правеха на ударени, пък даже и дете поиска първа. :mrgreen: И откъм характер ми хареса много.

Понеже видях, че краищата не са с отделни героини, а в различни ситуации, реших да си цъкам както ми е кеф, без walkthrough, както правя по принцип. Понеже като трябва да избирам коя да ми направи свирка примерно - искам сам да си избера :mrgreen: , не да се водя по определен път. Падна ми се хубав край - и четирите ги забремених. :vicious: Освен това изритах оня задник от компанията и си "циментирах" позицията.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]