|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 5:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 03, 2011 10:18 am |
noir |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Не знам тука ли му е мястото за този въпрос, малко зле с форумите, но все пак да питам. От 2 месеца се опитвам да намеря 1 хентаи, работата е там обаче че нямам нито картинка нито нищо. Затова ще напиша каквото помня ако на някои му се стори познато моля да помогне. Така - главните герои са 2 двама приятели. Единия явно обичаше майка си (доведена или истинка- не помня) но си траеше. Авера му разбра за това и скалъпи план да ги събере. Прави секс с майка му, пращаше приятелката си да му се натиска и други там истории. Накрая създаде ситуацията при която майката беше легнала с покрито лице и каза на сина (нищо не подозиращ) че жената е болна и иска да прави секс за последно преди да се спомине. Правиха каквото правиха, сближаха се най-накрая и си заживяха щастливо. В края на хентая казват че авера умира 3 месеца по-късно от рак и това е било прощалния му подарък общо взето. Така извиням се,че поста е бая дълъг и не много свързанм, но ако някой се сеща кой е тоя хентай моля да помогне. Благодаря предварително.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 18, 2011 10:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2375_1336581682.jpg) |
hellraiser |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
3а да работи играта дори след пач трябва да се седи с японски регионални настройки. С програмите лесно ще се оправя ако са на японски, а субтитри не гледам. Но имам един куп важни документи на български, които трябва да сейвна в unicode, за да мога да ги гледам. То не ми е заради самия Muv-Luv, просто не си намирам много mecha ерогета, а и според vndb са доста малко
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 31, 2011 1:21 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17119_1422565061.jpg) |
Dypeshnik |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Търся един хентай, но не мога да се сетя за името му. Аниме е, става дума за детектив. Това, което помня е, че докато четеше доклада на следващата си задача/мисия/работа си играеше със секретарката си, която му лъскаше преждевременно. След това стана дума за пари и той й каза, че ще и плати с тялото си вместо с пари, пляскаха се малко след това, иии така. Дано това да е достатъчно, толкова се сещам само. Някой може ли да ми каже името му и по възможност с линк от къде да си го дръпна. ПП: Почти съм сигурен, че го има някъде във връзки, но като не му знам името малко трудно да го намеря.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|