|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: The Breaker & The Breaker: New Waves ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 05, 2011 3:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=27098.jpg) |
Shinigam1 |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пет Юли 25, 2008 1:01 am Мнения: 787 Местоположение: София
|
Е тия имена докато ги напиша аз ще умра ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) както и да е . Доктора който му даде хапчето и му върна силите за малко Bae Seung -Jae е сега същия доктор който иска достъп до лабораторията но той ли ще му възтановява центъра ? Нали каза на Шион че е невъзможно , а учителката на Шион оная със специалните уроци каза че тоя Baе Seung -Jae бил доктор номер 2 и имало някакъф по добър от него който може и да успеел да го излекува . Затова говоря дали са двама различни или аз нещо съм недочел . И Шихо сега ще се окаже че е била в кома до сега , и ще я върне като зомби само и само да е до него ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Така по разбираемо ли е
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The Breaker & The Breaker: New Waves ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 06, 2011 6:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1143_1282555902.jpg) |
Megera |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Съб Ное 12, 2005 5:01 pm Мнения: 426 Местоположение: Somewhere around nothing
|
Значи Сера казва на Шиун, че Бе Сънг-Дже е най-добрият. "Няма да е преувеличено ако кажа, че е най-добрият в Мурим" или нещо от този сорт беше. Обаче следващата част с обяснението за думите на доктора (какво е казал, какво не е казал и за какъв парадокс аджеба говореха) тотално ме обърква. Но явно има някакъв начин. Стискам палци да го оправвт младежа, а не да се окаже само, че доктора се опитва само да направи по-продължително по действие лекарство. >.< А Шихо останах с впечатлението, че си е мъртва. Оня влюбеният в нея (от one moon school/irwolmun) само се опитваше да я съживи май май. Дали ще е като зомби... вече ще видим. Но ако могат да съживяват мъртвите, какво е един прецакан ки-център.
_________________ ~ "If you had one wish, what would you wish for?" ~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The Breaker & The Breaker: New Waves ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 08, 2011 11:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17119_1422565061.jpg) |
Dypeshnik |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
engine написа: ... Правилно ли да разбирам, че човека, който е в Камерата е Шихо, защото до колкото помня аз, тя умря. Макар, че има връзка, след като видях доктора ми се въртеше в главата, че го познавам от някъде, но не бях сигурен от къде. Сега като се замисля това е Уонжае (Wonjae Ssi), който непрестанно я гонеше и я търсеше. Не знаех, че той също е доктор или учен. Може би аз съм пропуснал нещо от първата част The Breaker.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The Breaker & The Breaker: New Waves ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 09, 2011 12:54 am |
v2nkata |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Всъщност той просто има много пари и власт, не се знае дали е учен.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|