|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 10:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-странното аниме, коетo сте гледали? Публикувано на: Пон Фев 21, 2011 2:20 pm |
|
yrikun |
|
|
|
Serial Experiments Lain и Pet Sho Of Horror (някой го имат за страшно ама на мен ми е странно )
_________________ Just good....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-странното аниме, коетo сте гледали? Публикувано на: Съб Юни 04, 2011 4:49 pm |
|
dosadnika |
|
|
|
От всичко дето съм гледал до сега, определено Bakemonogatari е едно от най-странните...
Не можах да схвана какъв е смисъла от всички тея картинки/кадри дето се появяват за по секунда-две. Вярно че има и моменти, където някой като започне нещо да говори, те показваха кадри на някои от думите които изрича, ама непрекъснато да ми излиза надпис "Aka (червено)" на червен фон или "Kuro (черно)" на черен фон...направо полудях. Да не говорим за поредицата от кадри в началото на всеки епизод, където трябва да прочетеш сума ти работи за 2-3 секунди...не мисля че дори японците могат да прочетат толкова текст за 1 секунда. Друго странно нещо е усещането, че героите с които ви запознава анимето са единствените живи хора на Света. Всички коли и всички велосипеди са идентични.
Не ме разбирайте погрешно. Анимето ми хареса. Такъв тип арт много ми допада, историята също има потенциал, но мисля че можеше да мине без тези странни кадри, които на моменти пречеха и на субтитрите.
|
|
|
Заглавие: Re: Най-странното аниме, коетo сте гледали? Публикувано на: Сря Юни 08, 2011 1:47 pm |
|
SN00KY |
|
|
Регистриран на: Чет Апр 27, 2006 4:02 pm Мнения: 1967 Местоположение: Кога ше пием бира?!
|
Cat Soup.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|