Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:59 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 21 от 49 [ 734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 49  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2011 9:15 pm 
Аватар
Цар Алко

Да бе какво става на Ода, откакто са се събрали накамите Усоп все е под терор от циците на Нами. =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 03, 2011 11:41 pm 

Брутален чап. Да не прибързваме, но Ода май се завръща ! :wow: :rocknroll:

МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 10:02 am 
Аватар

Добър, добър чап :lol:
Двете панелчета с обяснението за месото и уреждането на спора, ме размазаха. Също игнорирането на зебро-октопода (или квото е това чудо там).
Новото оръжие ще е обновения докинг от трилър барк арката =))
http://www.youtube.com/watch?v=ZbAqej5FsWg =)) =))

МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 3:59 pm 
Аватар

Because of Golden Week (Japanese holidays) there will be no WSJ next week. In other words no Naruto, Bleach, OP, etc. Just a heads up. =

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 4:08 pm 
Аватар

Добре беше чаптъра, ама не знам какво толкова сте се надъхали... Реално не се случи нищо.
Можеше да минем и без тоя флашбек, защото беше ясно какъв им е бил плана (признавам това с местото беше единственото добро попадение).
Единственото, което се показа беше Хакито на Лъфи, но и то не беше голяма изненада (но сцената беше епик).
Ако в цялата арка не ги бяха показали само 3 пъти наще, нямаше да имам нищо против влаченето в тоя чаптър, но вече стана досадно, особено като се има предвид колко як беше миналия. Също така доста малко страници.
От доста време, ако гледаме седмица за седмица единично чаптърите на 3те Големи, Наруто все е първи пред Парчето, следвани накрая от трола Кубо, но тази седмица дори Белината го измести и се изкачи пред Ода...

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 4:15 pm 
Аватар
Цар Алко

realist написа:
Because of Golden Week (Japanese holidays) there will be no WSJ next week. In other words no Naruto, Bleach, OP, etc. Just a heads up. =

Хайде сега mangastream да ми намерят къде се намира този golden week тази година http://sgholiday.com/calendar/japan-pub ... -calendar/ http://www.officeholidays.com/countries ... efault.asp

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 04, 2011 5:26 pm 
Аватар

Alright alright, it's Obon and not Golden Week, but same difference, no WSJ next week. Here, have a smartass-cookie if you corrected us. xD

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 10:00 am 
Аватар

http://mangastream.com/read/one_piece/34376629/15
:rocknroll:

Цветните странички също много ми харесаха.

Хах Голден Уийк гледам в 1вия посст на realist и си викам "Чакай това не е ли пролетта?" (може и да не е тогава но все тая) :lol:

Много почивки да го еба...

Обаче според мен Лъфи и преди таймскипа можеше да напердаши вице адмирал. Някак си толкова ги ъпгрейднаха наще че неостанаха противници от техния калибър. Разбира се пердполагам като видим и предишните герои колко са се ъпгрейдвали за тези 2 години ще ми се промени мнението. Но пак е смешно някои пирати и маринки където имат 1273192739823 пъти повече опит преди таймскипа, сега наще са по-силни от тях...

Изображение

Но Императора няма да има нищо общо с новото оръжие на Сънито според мен.

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 10:14 am 
Аватар

Най-якия чаптър от доста месеци насам. Адски много му се израдвах :thumb:
Вече на 100 процента виждам как Джинбей е най-новия страу хат - просто се вписва идеално. Доста фенове виждат в Джинбей - ментор/наставник, едва ли не някаква бащина фигура на Лъфи - обаче и в този чаптър се вижда че и той е пълен идиот на моменти - как разрешиха проблема с месото, накрая как уж плана беше готов ама той се замисли как да го кръсти =)) =)) =)) Още от сега си представям сценката след като свърши тази арка и наще отплават с кораба - как триото става четирио( :lol: ) - Лъфи, Усоп, Чопър и Джинбей танцуват и мятат крака в кръг
Бях изненадан не от хакито на Лъфи - а от това че екипажът знаеше за него и най вече затова че дори Санджи знаеше, че това е кралското хаки
Обаче сценката с това как игнорираха ония рибоци, как Лъфи размаза 50 000~ докато Зоро и Санджи смятаха кой колко трябва да свали БЕШЕ ЕПИК :rocknroll:
Ходи пък как се беше размечтал с това да покори света - хахахах ей там паднах вече
Жалко, че няма да има чап другата седмица, ама какво да се прави - ще бъда в очакване след такъв чаптър като този :ok:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:01 am 
Аватар

Е Санджи е бил с Иванков, няма начин точно той да не знаеше.

Джинбей няма да е накама. Ако се замислите при всяка накама досега Ода е следвал един определен "път" по който влизат в екипажа. При Джимбей липсва този "път".

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:20 am 
Аватар
Sky King

Съжалявам, но ми се струва твърде нереално СХ да избушат 100000 фишмена... в началото с един екипаж едвам се справиха, а сега... не че нещо, но един фишмен е по-силен от маринка, адмирал (уж) е по-силен от Луфи, в предишната арка се биха едни от най-силните герои в мангата и пак не успяваха самички да опраскат по една армия маринки/пирати, а сега нашия ще смачка целия остров... айде не... да бяха 10 000 по-бих го приел..
иначе да - много доволна глава, ама...

Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:26 am 
Аватар

Тая арка я чета през няколко страници и пак знам какво се случва. Единственото яко в нея е точно 2 картинки от последния чап.

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:47 am 

Ghostbuster написа:
Съжалявам, но ми се струва твърде нереално СХ да избушат 100000 фишмена... в началото с един екипаж едвам се справиха, а сега... не че нещо, но един фишмен е по-силен от маринка, адмирал (уж) е по-силен от Луфи, в предишната арка се биха едни от най-силните герои в мангата и пак не успяваха самички да опраскат по една армия маринки/пирати, а сега нашия ще смачка целия остров... айде не... да бяха 10 000 по-бих го приел..
иначе да - много доволна глава, ама...

Последната арка Лъфи не се опитваше да опраска маринките или пиратите и щом 50 000 пирати/фишмен-а паднаха от хакито на Лъфи, значи те не са били нищо особено.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 17, 2011 8:08 pm 
Аватар

A chapter full of win :hotl:

МнениеПубликувано на: Сря Авг 17, 2011 8:35 pm 
Аватар

sanji е супер бъгав.Zoro няма мярка вече.Мачкай наред :D

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 21 от 49 [ 734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 49  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]