Тааа, чудех се дали го ползвате/смятате да ползвате, да знаем колко време и усилие да влагаме в него. В момента има вътре 270+ заглавия и ще набъбва бройката.
Последна промяна Morri D'in на Съб Мар 24, 2007 7:00 pm, променена общо 1 път
Съсвем бях забравила за сървъра xD Сега обаче трябва да съжалявате че разбрах.. няма да го оставя на мира ^^b Засега се въздържам от глас. Мисля да изям всичко което е вътре /и да продължавам да го ям /.. така че ще гласувам след около седмица
Btw, има доста много яки заглавия вътре, ама на random като избирах се разочаровах, пишеше в синопсиса 'full frontral nudity', а въобще нямаше дори леко разсъблечени мацки във въпросното заглавие... Та не всичко е злато, може да почнеш Shin Angyo Onshi, рулира от всякъде... не мога да опиша колко много, чак съм си наумил да си го купя от amazon.com
О да ползвам го ... бях почнала на ред с някой заглавия които ми бяха хванали окото но добре че споменахте за Angyo Onshi ... че е чак на "S" и докато стигнех до нея ехееее ... а мангата е наистина страхотна ... Munsu просто е мечтата за главен герой макар че мъжете сигурно повече се радват на Sando
Аз още не съм свикнала да ползвам него и първо винаги проверявам в Злата Империя... Но ми се е случвало да тегля и ще го използвам и за в бъдеще. Много хубаво сте го напълнили
По същия начин като Cagalli - свикнал съм да проверявам първо на няколко други места, но го ползвам от време на време. Има много манга, така че продължавайте в същия дух
P.S. Оня ден излезе част от 10 том на Shin Angyo Onshi. А Munsu рулира отвсякъде
Публикувано на: Вто Фев 20, 2007 3:29 pm
samara
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
И аз съм горе-долу така.... харесвам си някоя манга, първо проверявам дали я има в сървъра и я свалям, ако е там Мерси и надявам се ще продължите да качвате
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения