|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 11:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Чет Юли 21, 2011 8:35 am |
|
JohnnyQuid |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
HRii написа: Търся си шоунен манга, която е с над 100 чаптъра. One Peace, Naruto, Hunter x Hunter, Psyren, Kenichi, Fairy Tail, Bakuman
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Чет Юли 21, 2011 11:48 am |
|
nozo |
|
|
|
HRii написа: Търся си шоунен манга, която е с над 100 чаптъра. Ongoing: Air Gear, Beelzebub, Code Breaker, D.Gray-man, ID, Sekirei, Kateikyoushi Hitman Reborn!, Mahou Sensei Negima!, Nurarihyon no Mago, Sket Dance, Toriko , Yanki-kun to Megane-chan, Yureka Complete: 666 Satan(няма 100, но пък са по-обемни главите) Alive(също под 100 с повечко страници на глава), Ares, Black Cat, Bloody Monday(+2 сезон и в момента 3-ти сезон е на 2 глава), Great Teacher Onizuka, Hareluya II Boy, Hikaru no Go, Kekkaishi, Mx0, Rave, MAR, Recca no Honoo, Rurouni Kenshin, Samurai Deeper Kyo Не съм слагал спортни и романси въпреки че и те са шонени
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Чет Юли 21, 2011 3:02 pm |
|
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
hakama написа: Привет,
Търся произведения с висока художествена стойност (детайлност, реализъм, възприятие). 1) за творчески персонаж - художник, за рисуване
2) с елементи на виртуална реалност, сънища, пътуване във времето, свръхестествени способности, компютърни технологии, манипулиране на бъдещето/реалността, фантастика, сюрреализъм, мистицизъм. Развинтващ въображението, отнасящ те в друг свят... нещо
Да няма много лигавщини. Привет Доста труден рикуест... аз лично не се сещам за много заглавия, които наведнъж да покриват всичките ти изисквания, за това ще ти ги дам отделно. Творчески персонаж: Bakuman с елементи на виртуална реалност, 1/2 Prince Hack (различни) други с красив арт, различни жанрове Shin Angyo Onshi Wolf Guy Air Gear The Climber Noblesse Death Note The Breaker Red Eyes Id Shingeki no Kyojin ако търсиш повече да са в стила на Marvel - в замундата има страшно много от комиксите, така че можеш да прегледаш там ( http://zamunda.net/browse.php?cat=32)
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Вто Авг 02, 2011 3:54 pm |
|
realist |
|
|
|
Monster, Pluto, Berserk, Vagabond, 20th Century Boys, Blade of the Immortal, Akira , Dorohedoro, Shin Angyo Onshi, Parasyte, Black Lagoon, Battle Angel Alita, Sun-ken Rock, Sanctuary, Bokurano, Bitter Virgin, Übel Blatt, Jiraishin, Eternal Sabbath, Shamo, Ichi the Killer, Uzumaki, Gyo.
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Вто Авг 02, 2011 7:14 pm |
|
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
hellcreep написа: Нещо като Shin Angyo Onshi? дай повече инфо за това какво точно искаш - кажи жанрове, че Shin Angyo Onshi е твърде уникално
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Вто Авг 09, 2011 10:30 pm |
|
hellcreep |
|
|
|
Ghostbuster написа: hellcreep написа: Нещо като Shin Angyo Onshi? дай повече инфо за това какво точно искаш - кажи жанрове, че Shin Angyo Onshi е твърде уникално Там е проблема май май Прочетох всичките манги на автора и нещо всичко друго ми се струва доста ....lame Нещо подобно на мангите на Youn In-wan и Yang Kyung-il дали ще се намери?С други думи нещо депресиращо,интересно, брутално, мрачен свят пълен с гадове дето искат да те изядът и т.н. Е може да има и малко забавни моменти, любов и т.н. ама ако няма още по-добре Shin Angyo Onshi, Island, Berserk, Hellsing, Defense Devil, Zombie Hunter, Burning Hell, Ubel Blatt, Deadman Wonderland това са манги дето много са ми харесали. Иначе и други като Grappler Baki и The Breaker също няма да откажа а защо не и малко Death note, Monster
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Съб Сеп 10, 2011 12:56 am |
DarkElazander |
|
|
|
Здравейте,
може ли да ми препоръчате манга с малко по-мрачен край - накрая, след епична битка "злото" да побеждава, или поне накрая да умира главният герой в последната битка или всичко да тъне в абсолютна разруха, нещо такова...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|