|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 3:45 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Питбул, Брутален убиец?  Публикувано на: Съб Дек 18, 2010 5:38 am |
 |
SN00KY |
|
 |
Регистриран на: Чет Апр 27, 2006 4:02 pm Мнения: 1967 Местоположение: Кога ше пием бира?!
|
 Нужно е веднъж да се случи, нищо че животното по никакви признаци не е издавало агресивни stance-ове, пък след това иди му мисли...

SN00KY написа: ГЛАВНА ДИРЕКЦИЯ СПАМА ВИНАГИ ОТГОРЕ!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Питбул, Брутален убиец?  Публикувано на: Нед Мар 06, 2011 9:34 pm |
 |
burst |
|
 |
|
Lorenar написа: Кучетата са такива каквито ги обучат хората. х2
|
 |
|
Заглавие: Re: Питбул, Брутален убиец?  Публикувано на: Съб Юли 02, 2011 12:13 pm |
 |
tifa-sama |
Bass addicted |
 |
Регистриран на: Сря Яну 17, 2007 10:36 pm Мнения: 1862 Местоположение: къъъ~де ли не :P
|
Питбула си е куче боец по принцип, нооо изключително рядко е агресивно към хората. Все пак вярно си е, че както го отгледа човек, такова ще стане като порасне. Интересно е много от хората се страхуват предимно от тази порода(включително и аз до скоро), но не се замислят, че масата нахапани деца и т.н всъщност са били нападнати от улични кучета...
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Питбул, Брутален убиец?  Публикувано на: Съб Юли 02, 2011 5:42 pm |
 |
excape |
|
 |
|
burst написа: Lorenar написа: Кучетата са такива каквито ги обучат хората. х2 x3 Съгласна и с мнението на тифа-сама, ако са агресивни, най-вече е насочено към други кучета, а не хора. Последно: питбул, убиец? Това щото не сте срещали моя питбул, маскиран като мопс, види ли голяма порода куче, му се е залепил вече за врата.

|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Питбул, Брутален убиец?  Публикувано на: Нед Юли 17, 2011 12:35 pm |
 |
xPsychOx |
|
 |
Регистриран на: Пон Юли 06, 2009 1:08 am Мнения: 1786 Местоположение: The Fap Cave
|
excape написа: burst написа: Lorenar написа: Кучетата са такива каквито ги обучат хората. х2 x3 .... х4 Наистина, кучетата са такива каквито ги обучи стопанина им. Примерно преди като живеехме близо да Кайлъка (Плевен), имаше един руснак който развъждаше ротвайлери и питбули, но пък животните не бяха агресивни. Напротив, даже много мили. Един ден човека ни даде един ротвайлер (Джесика), но за съжаление беше отровена  от един педе*аст  който винаги минаваше с един бус покарай нашата къща и щот кучето винаги го е лаело, а то лаеше само него, никой друг. Идваха деца у нас и си играехме с нея, никви проблеми. По късно, срещнах жена му на този човек (мисля, че му беше жена) с един женски питбул, много беше добричка и много и се порадвах (въпреки, че беше само веднъж). Тогава даже за пръв път погалих питбул, щот преди да го погала си виках "Егати огромното куче, да се надяваме, че няма да ме захапе  " и като го погалих даже се учудих колко му е била голяма главата (щот едно е да го видиш само така, но друго си е да го погалиш). Тогава и ръката ми беше по-малка от самата ѝ глава
|
 |
|
Заглавие: Re: Питбул, Брутален убиец?  Публикувано на: Пон Авг 01, 2011 12:16 pm |
 |
MeTaL_HeArT |
|
 |
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 12:58 am Мнения: 609 Местоположение: чонън Суопхиа-е самнида.
|
Всичко зависи от стопанина. Майка ми беше ухапана адски зверски от питбул, пуснат на воля в двора на болницата в града... Оттогава ги е намразила и има едно наум. Това, за което обаче НЕ съм съгласна е "опасните" кучета да се разхождат без каишка. Може да е най-милото кученце на света, но представете си едно плашливо 12-годишно момиченце, което има лоши спомени от кучета; питбулът/кучето/уотев се доближава до нея и я подушва приятелски. Тя обаче откача и припва да бяга. Кучето почва да я преследва, етц. Дори да не завърши трагично всичко това, достатъчен е самия стрес, причинен на момичето. Или пък малките деца: неведнъж съм наблюдавала как те просто НЕ ЗНАЯТ как да се държат с животните. Идвали са ми гости с деца и те естествено искат да си поиграят с котката ми. Обаче видиш ли, почват да й дърпат ушите, опашката, да я мачкотят, много ясно, че тя ще се издразни, дори да е най-пухкавката, сладка котка на света. И после "ВЪЗПИТАВАЙТЕ СИ КОТКАТА, НАДРА МИ ДЕТЕТО, ОМФГ, НАБИЙТЕ Я, ВИЖТЕ КАК МИ ОДРА СОПОЛИВОТО, РАЗГЛЕЗЕНО ДЕТЕ ПО НОСА!!!!" О.о Едва ли е по-различно при кучетата. Самите животни не са виновни и ние, стопаните, си го знаем, но все пак трябва да направим всичко възможно да избегнем такива ситуации. В случая, аз просто съм затваряла котката в друга стая, или просто не съм оставяла децата край нея без надзор. Вие пък трябва да слагате каишка на кучетата си... Иначе, колкото до уличните, при тях пък е важно как се отнасят хората с тях. Ако ги ритат, замерят с камъни и етц, много ясно, че те ще са злобни. Така веднъж ме ухапа едно такова, посред бял ден, без дори да съм го предизвикала с нещо, или да съм го привиквала да го погаля. Нищичко. Ей така си ми скочи и го мъкнах 5 метра чрез месото си... От друга страна; пред блока ми в Студентски град има две адски симпатични, рижави кученца, които само като ме видят и ми лягат на асфалта, просейки си чесане по корема xD Мачкам си ги по пет минути, давам им от дюнер, пица, хот-дог, каквото си взема, въобще голямо приятелство му въртим. Веднъж дори ме предпазиха от няк'ъв коч, дето ме преследваше още от спирката, като почнаха да го лаят брутално. И после си дойдоха за наградата - чесане по корема xD Така че... зависи от хората всичко  И все пак, никога не се знае и трябва да правим всичко възможно най-лошото да не се случи ^^ ps: А защо кучето да е като затворник, като е на каишка?  Има едно куче, дето като се прибера в Добрич всеки ден го разхождам и много си ме тачи... Каишката обаче не пускам, макар да е от най-кротките породи. Бяга му се? Ми бягам с него! XD Хората ме гледат странно, но хем е безопасно, хем свалям някое-друго килце, а даже е и много по-забавно
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Find me on Faceshit
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Питбул, Брутален убиец?  Публикувано на: Пон Авг 01, 2011 6:29 pm |
 |
SN00KY |
|
 |
Регистриран на: Чет Апр 27, 2006 4:02 pm Мнения: 1967 Местоположение: Кога ше пием бира?!
|
Kagamine написа: Напълно зависи от собственика как обучи кучето. Според мен няма лоши кучета, просто има лоши стопани. Също така знаем че всеки българин, които си вземе питбул, го взима само защото кучето е красиво, умно, не изисква много грижи и т.н. (не знам дали е така, и не ме интересува искам да кажа друго, do u feel me ?) 99% от питбулите които виждам, се движат редом до стопани с бръснати глави, току що набилдрени, кубинки + разбира се, не можем да изоставим камуфлажните панталони <3 и по всичко личащо с IQ не по-голямо от това на Наруто..... Всяко животно си има нрав, Не съм чувал хора да са били нападани и получавали тежки наранявания от канарчета.... или катерици (да катериците хапят много, нищо че не са питомни и най много да ти прегризат 1-2 сm^2 кожа). Куче което е било развъждано за боен спорт, водено от българин - не. DMB написа: SN00KY написа:  Нужно е веднъж да се случи, нищо че животното по никакви признаци не е издавало агресивни stance-ове, пък след това иди му мисли... Наясно ли си, че това на снимката е тигър?  Наясно съм, ти май не разбра какво целях с тази снимка. Това е постер от предаване, гледай го и ще ти стане по-ясно. - Чак сега видях че са ми орязали всичките мнения в темата.... да е, те бяха писани за раздвижване на пръстните мускули...

SN00KY написа: ГЛАВНА ДИРЕКЦИЯ СПАМА ВИНАГИ ОТГОРЕ!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|