|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 13 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Gekiryuuchi/Over bleed Публикувано на: Чет Апр 21, 2011 4:47 am |
|
excape |
|
|
|
•• Type : Manga •• Author : 28Round •• Artist : 28Round •• Genre : Action/Drama/Seinen •• Official Volumes : 3 volume (complete) •• Scan Group : SRoMU (v.1 c.2) •• Summary : Kei is a high-school student bullied daily and none of his fellow classmates care. Worn down by those endless humiliations, he accepts the strange proposal of his childhood friend Akira : Suicide together to end this nightmare. But that day, Kei survives and Akira doesn't. Months later, the young man is shocked when he discovers on the net a website about street fighting. On several videos put online, a barely recognizable Akira gives a major beatdown to his opponents! What really happened? To discover the truth, Kei has only one solution: registering on that site and go from fight to fight to find the truth about Akira... A shocking Seinen from the Young Gangan magazine (Ubel Blatt, Until Death Do Us Part, Hozuki Island, Jackals...) LINK @SRoMUКато подреждане - темата съм копирала от тема на Someone, само съм сменила съдържанието. Още от първия чаптър ме накефи, нямам търпение за другите, а ако скан групата ги превежда както High school, съм сигурна, че няма да чакаме много до следващия чаптър. Жалко, че е само три тома, струват ми се малко за такава манга, ама
Последна промяна excape на Чет Май 05, 2011 4:22 am, променена общо 4 пъти
|
|
|
Заглавие: Re: GEKIRYUUCHI/OVER BLEED Публикувано на: Чет Апр 21, 2011 10:33 pm |
|
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
Мдам изглежда интригуващо, и ми заприлича някакси на началото на The Breaker. Ще му дам шанс, мерси. Сложи обаче малки букви на заглавието
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: GEKIRYUUCHI/OVER BLEED Публикувано на: Сря Авг 10, 2011 1:47 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Logrus написа: това изглежда интригуващо И в действителност е. Малко ме дразни, че хем изглежда реална, хем е пълна с измишльотини. Това ми пречи да се дистанцирам от глупостите (това, стилът й е да изглежда реална), които са невъзможни или преувеличени и да й се наслаждавам на това, което е в действителност - художествено произведение Както и да е, перфектно че е е само 3 тома, явно няма да мотаят и разтягат локуми. ... трябваше да изчакам да я завършат
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 13 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|