|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 3:34 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 18, 2007 6:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3144.jpg) |
Thaw |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Вто Фев 28, 2006 12:01 am Мнения: 613 Местоположение: Видин
|
Хмммм ко толко не му харесхате на епа
мене си ми беше доволен ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) врено че немаше некъв кои знае къв екшъм ама то това не е сичко ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) а да не забравя ме че се пак това е 3-ти еп и все още се опитват да ни въведат в сторито
@ Orochimaru_sama само ти си губиш кат го зарежеш ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) аз досега не съм гледал аниме в което да има само супер инт епизоди
ПП: WoooW тая даскалка на мотор движи пък и с цепнати дънки
ППП: А и тоя червено-бело косия ма изкефи. само нек'во сека втора дума му беше "kill" баси тариката
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 18, 2007 6:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=538_1255874983.jpg) |
Nimeria |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
авъх 3ти епизод беше добър. Интересно ми е мацето дали ще направи нещо изобщо. Верно е the weakest, ама то по прицип повечето слаби герои стават силни рано или късно о.О
Татусите, които им излизат по лицата кефят адски много ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) А и дъ бад гай с червените кичури си е пич ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 18, 2007 6:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1699.jpg) |
kuriush |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Пет Дек 23, 2005 7:16 pm Мнения: 77 Местоположение: софия
|
Не беше лош епизода - даже музиката не ме дразни вече ![whistle :whistle:](./images/smilies/whistle.gif) . А новото лице предполагам ще мине на старната на наще след време.
Бе да питам - само на мене ли ми се стори че в двора на училището ''принцесата'' говореше за събитията от 1 еп. ![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) той се развива м/у 2 и 3 ? Което мене ме изненада, смисъл...аз си мисля че те още не владеят силите си на нивото което демонстрираха там , особено ''принцесата'' май- май още незнае къде се намира.
Макар че ... може аз нещо да бъркам
_________________ "Естествен порок на невежите е да смятат, че
това което не познават не съществува"
-Леон Батиста Албери
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 24, 2007 7:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4318_1267384268.jpg) |
HollowMan |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Съб Апр 29, 2006 3:39 am Мнения: 691 Местоположение: EXILED
|
Episode Four:
миии...само на мен ли така ми се струва, или рязко свалиха летвата...? е, може и да не е рязко, може в началото аз сам да съм си "надхвърлял очакванията", ама... толкова се надявах след предния "интро-към-следващия" епизод тоя да е някъв дивашки... а то - ебати бозата... май и тва е за дванайсет годишни... damn...
PS: въпреки че имаше някой що-годе готини моменти, не може да се отрече... само тая тъпа журналистка за какво им трябваше да я вкарват в историята...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 24, 2007 8:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=51.gif) |
apcho |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 7:41 pm Мнения: 271 Местоположение: София
|
Поправка - 3 месеца по-напред. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Ма то е все тая.
Имам чувството, че някой трие част от нормално протичащото действие/случващото се, през около 30 секунди. Тъкмо нещо почне да дава признаци на смисленост и хоп - скипваме до края му и почва да се случва нещо друго, пак по същия половинчат начин.
Иначе фърчи се насам-натам, пъхат се хора във вази( ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) ) и въобще - старателно се работи върху безсмислеността на анимето... Ако и 5и епизод е в същия дух - отказвам се. Все пак не смятам да се дзверя 20 епизода, преди да се появи някаква сюжетна нишка и логично протичащо действие, което да поразсее поне клишираните герои.
_________________ 10 начина да ме накараш да млъкна: ... /няма такива/
Претенциозност до дупка му е цаката, казвам претенциозно претендирайки за претенциите си.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|