|
Дата и час: Вто Мар 02, 2021 11:34 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: BG: SFS~ Break Blade / Broken Blade [5/6][on]  Публикувано на: Пет Юни 03, 2011 10:13 pm |
 |
Naruto |
AnimeGod |
|
Сега остава да се появи и някъв сериозен рип с dts аудио и кефа ще е пълен.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: BG: SFS~ Break Blade / Broken Blade [c]  Публикувано на: Пет Юли 29, 2011 8:10 pm |
figil |
|
 |
|
Благодаря за линкът и превода,анимето е страхотно !
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: BG: SFS~ Break Blade / Broken Blade [c]  Публикувано на: Съб Юли 30, 2011 3:18 pm |
 |
SonGoku |
|
 |
Регистриран на: Нед Яну 03, 2010 12:35 pm Мнения: 6201 Местоположение: HxH World
|
Пуснати са [c] батчове на анимето - 480, 720 и 1080п, както обещах. Направени са в2 на 1-ви, 2-ри и 3-ти епизод, като около 45% от превода на 1-ви е подновен и е направена по-обстойна редакция, 2-ри епизод е редактиран оттук-оттам, а в 3-ти просто са направени малко корекции по субтитрите, стилът на буквите също е променен. Това е в общи линии... 4-ти, 5-ти и 6-ти не съм ги пипал. Не мисля там да има неща за дооправяне, но вероятно тук-там се среща някоя и друга грешчица. (Просто нямам достатъчно време, пък и мързелът ме е налегнал здравата, признавам си, иначе щях да ги погледна.  ) Е, това е от мен по този проект. Надявам се да Ви е харесало анимето. А на феновете, които тепърва ще го пуснат на щайгите си, им пожелавам приятно гледане!
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|