Дата и час: Вто Фев 11, 2025 11:54 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 16 от 17 [ 242 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes
МнениеПубликувано на: Чет Юли 28, 2011 7:48 pm 
Аватар
Pugnus Dei

Не ми закачайте Мадлен, ей! :twisted: :twisted:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 28, 2011 7:54 pm 
Аватар
Модератор

fesel написа:
Madlen Velichkova :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Фен номер 1 съм и от сега на татък .. :D
Пууу а пък какви компютри мернах .. доста добре ще ми yкрасят стаята .. :D

Оня големия бял с червените диоди мамата си джаса.......

Ама тежи яко...камъни ли са слагали вместо видео карти нз. =)) =)) =))

МнениеПубликувано на: Чет Юли 28, 2011 8:01 pm 
Аватар

Des написа:

Хахах .. аз не я закачам бе изразявам моя :shock: от вида и ;d

Bastor : Мани че е тежък ако трябва ще го влача :D:D:D Бахти изродските компове ..

<LATEST>
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 28, 2011 9:50 pm 
Аватар

Downfall написа:
Подкрепям burst-a за дотата ама като гледам повече от 5 човека няма да се съберем :?

Сега е времето да пуснем "Dota Allstars Open Discussion" топика 2ра част тук. :lol:
Доооота Доооота Доооота Дооота
ПС: Извинете за спама.... =)) =))

Кажи на ВаУката от 3тия етаж да не си паркира веУосипедО на пешеходната. Не знам Ауди Уи е,ВиваУди Уи е,ама като изУЕЗЕМ с еУектрОЖЕНО ЧЕ МУ ОСТАИМ само смукаЧО!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 28, 2011 10:39 pm 
Аватар

ДОТА ще играя като луд и откачен само да ми се предостави ПС на което може да се играе дота с над 20 фпс щот с 0.1 фпс на моя ПС не е много весело .. ;d

П.П. Явно и аз спамя.. по-добре да си направим ние спамерите 1 тема за дотата .. :mrgreen:

<LATEST>
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 28, 2011 11:02 pm 

Има такава с Games раздела. :wink:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 28, 2011 11:27 pm 
Аватар

каква дота , тва още ли се играе ? :lol: айде стига му толкова 5-6 години ^^ ---> install LoL gogogo , след 1 седмица започва Season 2

МнениеПубликувано на: Чет Юли 28, 2011 11:50 pm 
Аватар
Модератор

Anime<O_O>addict написа:
каква дота , тва още ли се играе ? :lol: айде стига му толкова 5-6 години ^^ ---> install LoL gogogo , след 1 седмица започва Season 2

Сезон 3 на star craft 2 вече започна :P

МнениеПубликувано на: Чет Юли 28, 2011 11:57 pm 
Аватар

Anime<O_O>addict написа:

Ако ще говорим за имитаций на ДотА , HoN е в пъти по-добра .. както и да е малко по темата да не е спам

Тея компютри там къде са на собствениците на сайта ли са ?? Също така от къде ги зимате тея костюми за косплейа?

<LATEST>
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 28, 2011 11:59 pm 
Аватар

съвсем го обърнахте на офтопик, спирайте се вече

МнениеПубликувано на: Пет Юли 29, 2011 12:26 am 
Аватар

:arrow:

Последна промяна Thaumaturgist на Пет Юли 29, 2011 1:18 am, променена общо 3 пъти
Reason: благодарим за изчерпателният коментар, но вече имаше предупреждение за офф-а

МнениеПубликувано на: Пет Юли 29, 2011 12:51 am 

Аре верно вземете се спрете и си коментирайте льольовците на лично или в съответните теми на Games.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 31, 2011 4:21 am 
Аватар

Я че не съм се разписал... Ще гледам да не ви затормозявам с много голям текст. :lol:

Иначе както винаги си изкарах чудесно. Нищо, че трябваше в началото да се чака отвън, ама аз просто обикалях анимарите, така че все си приказвах с познати муцуни, така че мина времето. :lol: Пък и то всъщност още от сутринта бяхме заформили групичката с Таумата, Бънката, Заила, anime_fan_st и прочие, така че не се скучаеше.
Клуба беше наистина добър. Голям, та имаше и място за още пъти по толкова хора, колкото дойдоха. Аз и затова като се намърдах вътре, почнах веднага да щракам. Хем бях взел и по-голяма карта за фотото, та се убих да снимам.
Снимките впрочем знаете къде да ги търсите. При Бел-кун, естествено. :lol:

Няколко думи и за програмата. Самите микрофони нещо не свършиха особена работа, затова и беше цялата дандания с Дес. Крещи си нашия и ту се чува, ту не. :lol:
Обаче проектора беше забутан на егати мястото. И като застане някой пред него и отиде картината....
АМВ-тата си бяха на място. Хубавото беше, че две неща вървяха различно. Едните на екраните зад DJ пулта, а другите на проектора. Беше просто невероятен синхрон. :lol: Жалко, че никой не го отчете и не се поинтересува.
Стигаме и до най-хубавата част или косплея. Тази година бяха на ниво. То Маша (мейдката), която и стоеше страшно добре униформата; Ваня или момичето, което беше Merry Nightmare, PSG групата; "Летящия холандец" Дашъра ( =)) ); Анито, за която аз предлагам да и викаме вече само Ерза ( :P ). Абе може да се пише така много, но всички се бяха постарали максимално.
Торта като торта, без нея не може на рожден ден. Хубава си беше де, жалко че не можах да чопна още едно парче. :vicious: И странно как не бях забелязал този гаф с името. Сега на снимките го виждам ясно, пък там въобще не се усетих. Толкова съм и блеял де... :lol:
Лимбото си беше епик. Ама бях поизморен малко вече, затова не бях във върхова форма, иначе по-надалеч щях да стигна. Нищо, пак добре.

Видях и игрите, погледах малко МК 9-ката. Изкефи ме, обаче като нямам ПС3..... Мощни щайги бяха докарали. Общо взето и този кът от залата си имаше интересните неща. Макар че да, от музиката малко не се чуваше какви ги реди Слави. То добре че бях до него, та му разбирах, но нейсе.

Странното обаче, че всичко свърши някак бързо. Към 18:00 всичко се изниза. А уж лимбото бе предвидено за най-накрая. :o Е, така поне останаха още няколко часа, които бяха адски добре прекарани на Апартамента (супер добро заведение). Те тия които си бяха там си знаят. :wink: Най-вече за Даду (Даадада), който създаваше настроение. Накрая пък си взе и Чиби-чайлдо, та съвсем ми се запечата това.

В общи линии, макар и малко екстремно го направих (същия ден пристигнах, същия ден пак хванах влака) си прекарах незабравимо, така че чакам за следващата година. :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 31, 2011 6:02 pm 
Аватар

Des написа:

Кхм! xD

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 12:31 pm 
Аватар

Събрах сили и аз да напиша нещо.
На входа имаше голяма опашка. Началният час беше 11, но започнахме да влизаме някъде към 12 и нещо. Е, добре, че имам навика да закъснявам.
Самото заведение беше просторно. Имаше платно, на което прожектираха аниме(Видях 5 сантиметра в секунда :) ), DJ, масички за онази игра Magic The Gathering, доколкото помня, кът за видео и компютърни игри и други. Аз се залепих за последното. Интересно беше да видя и онзи... конкурс за най-добра рисунка ли беше? Рисуването на голям touch screen изглежда забавно. Обаче не останах до края и не видях всичко. Може да съм изпуснал нещо интересно. И на афтър партито не ходих. :roll:
Лично на мен повече ми допаднаха Бункасаите. Това не означава, че не съм снимал(макар другите сигурно да са направили далеч повече и по-добри снимки). :wink:

:arrow: Link

П.С. Случайно някой от организаторите да има списък с музиката, която вървеше за фон? Чух някои много готини парчета.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 16 от 17 [ 242 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]