|
Дата и час: Нед Мар 09, 2025 9:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Сря Юли 27, 2011 11:55 pm |
 |
M1sT1kaL |
|
 |
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm Мнения: 779 Местоположение: In the middle of the slack
|
Да де , ама реално погледнато може да е както със Сасори, колкото повече кукли имаше "онлайн" той толкова по - лош беше контрола, може и тук да е същото. А другата ми теория е че той им контролира телата, душите им са си същите, може да ги кара да правят каквото си иска той, но може да не може да ги кара да мислят каквото си иска, но това си ми е само теория  Иначе чапа беше доста доволен, израдва ме
_________________ .
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Чет Юли 28, 2011 12:09 am |
 |
JohnnyQuid |
|
 |
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
HyperExc написа: Така като я гледам тая гарга сигурно е контра против генджутсуто, щом се появи, точно когато Итачи активира мангекйоту. Мхм, и аз така мисля. Итачи я даде на Наруто, надявайки се, че няма да се налага нашто момче да я ползва. Предполагам, че е точно контра срещу Шарингана, респективно Генджутсуто, целяща да помогне на Наруто в битка със Саске.
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Чет Юли 28, 2011 1:55 pm |
 |
Bloodwed |
|
 |
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
@HyperExc , навярно си пропуснал момента в който Кабуто каза, че за някои зомбита(за момента кажи-речи всички) е по - добре да не бъдат лишавани от техноту персоналити, като по този начин биха направили този, който се бие срещу тях(особено ако е имал някаква емоционална връзка със зомбито) още по - безпомощен. В момента дефакто той ги е пуснал на авто-пилот, с ясно изразено указание. Иначе Фуда таговете(тези, които Оро имлантира в чутурите на Първия и Втория), лишават зомбитата от индивидуалността им, и им възвръщат обичайния вид(без тези "пукнатини", които се образуват по телата им ;D). Не лошо чапер, нито един от четирите топ тиър шинобиз не е сериозен(освен може би Итачи и Нагато, в намерението си да загубят ;D). Нагато не бил чак такова дърво(като характер), за разлика от Итачи примерно  И явно и полу-парализиран може да се бие наравно с Наруто. Crow-a явно е бил предназначен за Саске, но сега ще бъде пропилян в битка с Итачи вероятно, тъй като последния надали е предполагал, че ще бъде върнат с Едо Тенсей, или пък, че Наруто ще стане толкова силен за такъв кратък период.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Съб Юли 30, 2011 11:26 am |
 |
ludgidia123 |
|
 |
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 7:45 pm Мнения: 4155 Местоположение: Пловдивь
|
Много хубава глава . Мамка му, как може Итачи да е толкова по-симпатяга от побърканото си братче .
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Пон Авг 01, 2011 11:29 pm |
 |
6iblio |
|
 |
|
Еее това го бях забравил  Не е обаче тялото му, защото то всъщност не е истинското му тяло, а чуждо, където слагаш душата, а на Мадара си е в него, така че нечие друго тяло/душа е (брат му може би). Браво на Киши има с още какво да ни изненада.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Сря Авг 03, 2011 5:43 pm |
 |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Добър чап, хареса ми, но виж, който забравя за Нагато ще се потъркаля малко.

Цитат: "Това, което не ме убива, ме прави по-малък." Супер Марио
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Сря Авг 03, 2011 7:03 pm |
 |
JohnnyQuid |
|
 |
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
Щях да зарева от кеф, като прочетох главата. Много, много добре замислено. Итачи -> президент. Изключително качествена глава. Сега Итачи да остане да се бие с Нагато, а останалите да тръгват към Мадара. Радвам се, че гаргата се "активира" сега, защото искам мощна битка между Саскето и Нарутко, а не просто гарга-брейнфък и победа за Коноха.
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|