|
Дата и час: Пет Мар 07, 2025 2:29 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Фев 15, 2007 12:09 am |
 |
extasy |
|
 |
|
страх ме е да пътувам със самолет, страх ме е от високо и съответно да умра от падане
страх ме, че мога да умра по болезнен начин или от болест
страх ме е от некви малки гадинки като червеи и стоножки
страх ме е, че мога да се прибера и да нямам нет
от тесни пронстранства и да умре мой близък
страх ме е, че няма да намеря смисъл в живота си или, че ще затъна толкова да го търся, че ще го изпусна
общо-взето това
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Фев 15, 2007 1:18 am |
DicloniouS |
|
 |
|
Harada Risa написа: [b]ЖАБИ!  Тва са най-гадните,най-гнусните,най-противните и отвратителни същества!Ужасни са!Като ги видя изпадам в няква безумна истерия! 
http://www.deviantart.com/deviation/414 ... n%3Ascraps
Според мен са готини животни - ама е тия като на снимката - дето са по-скоро дървесни - блатните са си гадни наистина.
Иначе напоследък няма нещо от което да се страхувам - може да се каже че съм перде - живея си живота върша си работата и не зациклям в размисли за това какво лошо може да ми се случи. Ако пък се случи се старая да не преигравам с реакциите защото единственото нещо за което съжалявам и от което се страхувам е да не наговоря неща които не мисля на хора на които държа само заради моментното раздразнение.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Фев 16, 2007 2:01 pm |
 |
Nightwhisper |
|
 |
Регистриран на: Нед Сеп 10, 2006 4:44 pm Мнения: 808 Местоположение: Between the cells of history
|
thefolenangel написа: pisulka_sensei написа: Dasher написа: От Трансе  Тихо да не те чуе...  Проблмът е че може да види 
И като види...
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Фев 16, 2007 7:14 pm |
 |
Enjyu |
|
 |
Регистриран на: Сря Окт 11, 2006 11:25 am Мнения: 734 Местоположение: ~•The Underworld•~
|
Nightwhisper написа: thefolenangel написа: pisulka_sensei написа: Dasher написа: От Трансе  Тихо да не те чуе...  Проблмът е че може да види  И като види... 
Или или или
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Фев 16, 2007 8:27 pm |
 |
Smoke_Taz |
|
 |
Регистриран на: Чет Ное 03, 2005 9:57 pm Мнения: 2837 Местоположение: The Neutral Zone Leader
|
Enjyu написа: Nightwhisper написа: thefolenangel написа: pisulka_sensei написа: Dasher написа: От Трансе  Тихо да не те чуе...  Проблмът е че може да види  И като види...  Или или или  или ще  и ще  и ще  и накрая ще си
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|