|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 6:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юли 20, 2011 8:58 pm |
|
krish |
|
|
|
За мен пък си беше интересен чаптър, само че исках малко повече битка да има. Иначе ще е добре скоро арката да свършва или поне да дадът малко от обществото на душите (Явно Кубо не може да им измисли новите прически и за това се бави и не ги е показвал от края на битката с Айзен )
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юли 20, 2011 9:51 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Ето, че отново дойде време да ударя 4 чапа на екс Доволен съм, но някак си целият този филм със способността на Цукишима ми се струва ебах си филма. Дано Кубо да навърже нещата с основния плот, че иначе нз просто
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Юли 21, 2011 11:46 pm |
|
balito |
SFS |
|
Очаквам следващите чапове някой да се яви в битката. Може би, Урахара? Но работата е там, че никой нищо не знае за всичко което се върти. Но в същото време е странно, че soul society и Урахара не знаят нищо за фулбринг
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 2:01 am |
|
6iblio |
|
|
|
subzer0 написа: Тая простотия с фулбринговете взе да излиза извън контрол. Фулбринга на келеша беше върха на простотията. Хвърля си чопа и хоп! къщата се събаря. Хвърля още един път и кой знае, унищожава половината Каракура Таун. Арката си е фейл както и да го погледнеш, а историята с фулбринга не мога да я търпя. Как може след "грандиозната" арка с Айзен и почти две годишен таймскип след това, да ни се предостави тази боза... Поне ми е интересно какво ще направят баща му и Урахара, а и Ишида явно ще се включи в действието.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юли 27, 2011 6:06 pm |
Hajutze |
|
|
|
Е кво обяснение ... човека иска Гетсуга.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юли 27, 2011 6:17 pm |
Hajutze |
|
|
|
БТВ тоя момент малко напомни на Death Note.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юли 27, 2011 6:46 pm |
Hajutze |
|
|
|
JohnnyQuid написа: Гати, стана ми някаква каша в главата. Кога е успял Тсукишима да пореже Гинджоу 2 пъти, досега на страната на Тсукишима ли е действал, кво .. ... Сумирано за тия дет не схванаха от чаптъра: Тсуки и Гинджо са работели заедно. Втория е бил прободен за да може по-ефективно да накара Ичи да му повярва, че е на негова страна (ако той самия го вярва е по-вероятно и Ичи да повярва). Целта е била Ичи да развие ФБто си, за да му го откраднат (по лична теория - заради Гетсугата). Сега Тсуки прободе Гинджо пак и паметта му се върна в първоначалното си състояние.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|