я... да взема и аз да ударя едно коментарче за това как беше от моята гледна точка
добрем... началото:
- пътуване с БДЖ, живоооот, 2 часа гледане на пейзажите през прозореца докато те вее вятъра, красота
![:mm:](./images/smilies/mm.gif)
- посрещане на гарата, весела гвардийка
- стигане до мястото, "Опа... не е тука мястото... к'во ша правим?" ... "Ще се шляем..."
та... да... сега малко по-стойностно(... едва ли мога да пиша така, но все пак, поне да не е отделни сегменти разпределени по тиренца xD)
та... да... стигнахме до мястото, всичко добре, Транса помоли да поносим по 1-2 столчета, да помогнем малко, екстра щом е за да помогнем, няма проблеми, та после май и за масичка помогнахме малко.
Вътре в заведението/клуба/нещото, нещата май бяха малко хаотични, май не е имало много време за подреждане и преглеждане на какво ще трябва, няма нищо, аз ще си се излегна на мекичко и ще чакам(баси и некадърния, прост, мързел дето съм >.>). По едно време попитах Транса дали мога да помогна с нещо, той каза там нещо, ама аз май така и не го чух/разбрах и накрая с нищо не помогнах >.>
Нещата се забавиха с откриването, закъсня с 1 час и малко... Дес се оплака, че има 30мин по програма за нещо, което отне няма и 10мин
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
... цялата програма се измести с по 1 час напред...
Хората малко позаспаха на презентацията на Накама... ///или само на мене така ми се стори o.O
Разни работи ставаха, снимки, работи, игране на Белот, Б1нката тръгна да гони момичета, да им слага котешки ушички за да се снима с тях(nekomimi fetish :Р).
Басове, бонбони, кекс, stuff....
Гладни сме, много сме, хайде на пица(голяма пица -> получаваш безплатна бира -> екстра), станахме повече, psp-та се размятаха, моабети се лепеха, весело беше... телефон звъни: "Тортата е разрязана. Да ви запазим ли?", "Да"; хайде набързо да се изнизваме от пицата и да ходим за торта, някой подхвърли идеята за
бомба.
Тортата, разпадаща се, нарязана, доста от нея липсваща, на кой му трябват чиниики -> нападайте направо
-> Реката получава торта в лицето, кеф
така, така... и там други работи...
"К'во знаят модераторите за Аниме?" - епа нищо за нещата дето ни питаха
; добре де... като изключим
hell, който само като се качи на подиума и всичко свърши
тинтири-минтири-шминтири, хайде 18 часа е - време за Софийска Аниме Среща -
групата се запътва към пирамидката.
Някъде по пътя спряхме за pit stop и питах наща групичка "Някой иска ли сок?", който таман бях закупил... нещо... никой не искаше...
На пирамидката, весело, хора, весело, Белот, ДЪЖД
Хайде към Апартамента...
Там - весело, екстра, весело, ОФИС, весело, повече хора, фрешчета и хубаво чайче...
И там ставаха още весели работи, снимки и там още моабеди, като цяло весела работа...
Аз взех, че почнах да разказвам приказка за "Малката русалка", която беше първата приемлива приказка, тъй като от предните предложения имаше неща като
7 джуджета на 1 снежанка и какви ли още не работи...
Веселие, неща, веселие, и т.н.т.
Опа, 1 час до влака -> хайде към гарата...
Първите заминаващи пристигат баш няма и 5 минути преди тръгването на влака... еми... случват се и такива работи
Всичко наред, екстра,
вече съм без пари
и... така... сега малко бонус материали, които мисля мисля, че трябва да ги има на следващия рожден ден:
- Малко(даже не малко, ами направо да е основно...) Японска музика(като за нас бих казал, че някаква колекция на излезналите OP/ED/OST от измилата година е доста добра идея о.о)
- Турнир: Белот
- Турнир: Touhou
- Може би по-кратки паузи между елементите
- Повечко, по-разнообразни, по-весели въпросчета за запитването
- По-време на/След/Преди афтъра - Игра на криеница
та... да... като за набързо нахвърляно, бих казал, че това беше... ако се сетя за нещо друго, може и да едитна, ако не ме мързи
та... последна ретроспекция от моя гледна точка:
Прекарах си весело, доволен съм.п.п. и да... май както винаги, малко ме удариха и хормоните