|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 4:07 pm |
|
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
Аз не мога да чета. Само отговарям по догадки. xD
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 5:32 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Първо бях малко разочарован от забавянето, но к'во да се прави, нали го компенсирахме с Fatz-и сенсей, smal и братчед ми с бири, така че не беше болка за умиране. Мене лично ми хареса и то главно заради това, че се запознах с нови хора. Тортата малко ми куцаше, ама пак бях нахален и намазах две парчета. Браво на косплейърите, бяха се потрудили с костюмите и вида хората!
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 5:52 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Организацията определено имаше повече проблеми от миналата година, сцената беше супер малка и на ниско и хората като се съберяха отпред някъв абсурд да видиш какво се случва. Добре, че поне за косплея бях седнала на един от плотовете та видях уникалния костюм на Ани ^^ Не знам дали микрофонът на Дес беше много усилен или той викаше, ама направо ми проглуши ушите >.< Отделно от това си изкарах страхотно с групичката колеги и други отбрани хора И цели двама човека дойдоха да се запознаят с мен, питайки ме дали съм аз, което отдавна не ми се беше случвало (Hyper & Zail ) Абе, доволно, доволно ^^ elizabeth99 написа: Тряя по-често да се събираме така < qft
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 5:59 pm |
|
Johnny Cage |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
|
Kudrokoska написа: И цели двама човека дойдоха да се запознаят с мен, питайки ме дали съм аз, което отдавна не ми се беше случвало (Hyper & Zail ) Абе, доволно, доволно ^^ Теб те видях на светофара от другата страна аз си бях взел пица, тръгнахме в 1 посока...знаех,че си ти и много се чудех дали да те заговоря ама си викам ''Аре да не ме види Валери отнекъде''
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 6:36 pm |
|
Zail |
|
|
|
IvCHoy написа: Последните снимки със статив ли ги правихте?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 6:53 pm |
|
Zail |
|
|
|
Забравих да погледна EXIF инфотото. Забелязах в началото бяха размазани снимките , а после се оправят.
Последна промяна Belgarion на Нед Юли 24, 2011 6:53 pm, променена общо 1 път |
Reason: Не цитирай поста над твоя :) |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 7:06 pm |
|
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
Еми ръката ми е свикнала да снима и под 1/60та. ^_^
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 7:35 pm |
|
naruto_veli |
|
|
Регистриран на: Нед Май 22, 2011 7:12 pm Мнения: 7 Местоположение: sofia
|
Здравейте. По коментарите и снимките виждам ,че е било много забавно особено около костплея..... За жалост аз не можах да отида поради простата причина ,че родителите ми решиха да пътуваме в събота. ;( Ако някои знае , кога ще се излъчва по ТВ-то ще съм много благодарен .
_________________ Е кфо треаше да напиша тук ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|