|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Holyland ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 09, 2009 11:38 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=123_1281270313.jpg) |
kidamy |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Holyland![Изображение](http://www.mangafox.com/store/manga/563/cover.jpg) Categories: action, live action, martial arts, psychological, seinen Chapters: 58 ~ Yuu е ученик, който не може да си намери място в света. Място на което да принадлежи. Той ще направи всичко за да стане по силен. Но една битка води до друга и в опита си да стане по силен, той е принуден да се бие за да запази мястото си, неговият holyland. Честно казано нито описанието нито снимката ми дръпнаха вниманието колкото самото заглавие и реших да се зачета и да видя за какво става дума и не съжалявам. Ем грабна ме и така изчетох на веднъж преведените чаптъри и съм доста доволен
Последна промяна kidamy на Сря Юли 14, 2010 11:04 am, променена общо 6 пъти
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Holyland ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 09, 2009 3:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4634_1245184544.png) |
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
Линк към "Връзки" : viewtopic.php?f=9&t=34310info: http://www.mangaupdates.com/series.html?id=1629... мангата е уникална, много се различава от повечето манги с бойни изкуства - въвлича те в един напълно реалистичен свят на кървави боеве, които са начин на живот за участниците в тях...рядко има забавни моменти и главния герой не е показан като някъв мега силен изрод, дето с един удар избива цял полк лошковци...след всяка глава оставам с едно неопределено "тъмно" и реалистично чувство, но в същото време мангаката успява някакси да ти остави и надеждата, че Yuu ще се справи със ситуацията... минус според мен са твърде обширните обяснения на автора, но честно казано без тях май няма как да се мине... артът на моменти също не ми се нрави, но постепенно се подобрява, а и в много случаи спомага за по-голямо въздействие над читателя... Като цяло мангата ме кефи убер много и се надявам както сканлаторите са се засилили да я видя преведена в обозримо бъдеще
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
![Изображение](https://image.ibb.co/geNktc/Air_Gear.jpg) Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Holyland ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 14, 2009 9:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=30916_1308794807.png) |
excape |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Гледах 2 серии от драмата по мангата и почти бях го забравила, защото другите серии така и не бяха преведени, макар един епизод да трае 25 мин, но вчера видях, че са превели и трета серия, та и нея си дръпнах, мисля да почна и мангата, сериалът ми харесва, така че съм почти сигурна, че и мангата ще ми хареса, на места ми прилича на Tiji-kun (и двамата в училище се правят на шматки), само че Янки Хънтъра от Холиленд си е шматка по принцип, дори когато се бие.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Holyland ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 6:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37839_1436193730.png) |
JackBz |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Пет Ное 13, 2009 3:20 pm Мнения: 74 Местоположение: Тhere
|
ухаа тея последните 5 чаптъра ми дойдоха много надъхващо
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|