|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 3:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 8 мнения ] |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Филм:ROCKY - I - VI (all parts) (1976 - 2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 20, 2011 12:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=30722_1312300346.png) |
The Good Old Time |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Дек 31, 2008 9:28 pm Мнения: 893 Местоположение: София
|
Посвещавам тази тема на ROCKY.R O C K Y Кликнете тук за да изтеглите колекцията на филма от първият до последният - Rocky:Роки: Колекция (1976-2006) - в описанието има български субтитри. Описание на първата част.
Режисьор : Джон Г. Авилдсън
В ролите : Силвестър Сталоун, Талия Шайър, Бърт Йънг, Карл Уедърс, Бърджис Мередит, Тайър Дейвид, Джо Спинел, Джими Гамбина, Бил Балдуин, Ал Силвани, Джордж Мемоли, Джоди Летиция, Диана Люис, Джордж О'Ханлон, Лари Керъл и други.
IMDB : Линк за IMDB
IMDB User Rating : 8.1/10 (100,974 votes)
Държава : САЩ
Субтитри : В описанието, Благодарение на http://subsunacs.net/ .
Година : 1979
Времетраене : 120 минути
Релийзът е на група : KiNGS
Резюме : Номиниран за 10 награди Оскар® и носител на наградата за Най-добър филм, „Роки” успява да вдъхнови цяла една нация с прекрасна музика, невероятни битки и четирима актьори номинирани за Оскар!
И критици, и зрители са във възторг от историята на обикновен човек, който успява напук на всички обстоятелства.
Роки (Силвестър Сталоун) се бие за любов, слава и чест, но животът му е в задънена улица.
Но когато съдбата го изправя срещу световния шампион тежка категория, Роки осъзнава, че има само един шанс – една възможност да спечели мача и да промени живота си!
Трейлър - Кликни за да го гледаш.Оценката ми за първа и втора част е 10/10. Трета и четвърта ги оценявам на 7.5/10. Пета 6/10. И последната шеста част - 8.5/10. Ще се радвам ако коментираме филмите заедно и анализираме различни моменти и събития,които са част от тях.
Последна промяна The Good Old Time на Вто Авг 02, 2011 6:55 pm, променена общо 8 пъти
_________________ И сам вълкът е ... сам ! viewtopic.php?f=45&t=60320 - Най-добрият филм! http://www.youtube.com/v/Ec8Yui1PmTs&fe ... r_embedded - Най-красивата песен и клипче в комбинация.
ñ_ñ
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ROCKY - I - VI (all parts) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 20, 2011 12:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=30722_1312300346.png) |
The Good Old Time |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Дек 31, 2008 9:28 pm Мнения: 893 Местоположение: София
|
Заявявам,че това е най-великият филм според мойте виждания.Колко добре са показани малките неща в това филмче,не е истина просто.Скромността съпроводена със голямата воля и сърце е невероятна комбинация,както е показана в този НАЙ-ВЕЛИК ФИЛМ.Като казвам ФИЛМ имам предвид цялата поредица.Според моето мнение 1 и 2 част са най-големите!По-натам всяк част си има замисъл,но не са направени толкова човечни,както са първите ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . Ако някой не го е гледал му го препоръчвам от сърце,няма толкова добър филм! 10/10
_________________ И сам вълкът е ... сам ! viewtopic.php?f=45&t=60320 - Най-добрият филм! http://www.youtube.com/v/Ec8Yui1PmTs&fe ... r_embedded - Най-красивата песен и клипче в комбинация.
ñ_ñ
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм:ROCKY - I - VI (all parts) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 3:27 pm |
Нарутард |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Страница 1 от 1 [ 8 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|