|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 12:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17062_1535715482.png) |
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
Трябва ти регистрация. ПП @Zail Пхахахаха! Абе гледам аз тролфейс на тъча ама си викам кой ще пък да е седнал да го рисува.....
Последна промяна Bastor на Нед Юли 24, 2011 12:14 pm, променена общо 1 път
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 12:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10110_1302551410.jpg) |
Domus |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Май 24, 2007 10:56 am Мнения: 1016 Местоположение: Milky Butter Palace
|
Zail написа: - Огледах циците на Домуса , Cookie-то ми е говорела толкова много за тях , а се оказаха доста нормални. What a disappointment. Т'ва доста те е глождило последните месеци, виждам.
_________________ Yo princess, I've come to enchant your sacred meadow.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 12:14 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
ахахахахаха Травмата много добре ти се е получил иначе бях убедена, че ще ви споходи пак проклятието на БДЖ
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 12:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3167_1370092280.jpg) |
Zail |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
B1nKaTa написа: zail ти ли ме нарисува такъв бе ![=))](./images/smilies/=)).gif) epic win ![=))](./images/smilies/=)).gif) Котката ги прави тези рисунки. Аз нарисувах само Фиби и нещо дето по принцип трябва да е Домуса , ама проклетия му влак много се клатеше. Може и факта , че хич не мога да рисувам да е допълнителна причина.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 12:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34391_1404067902.png) |
anime_fan_st |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пет Май 29, 2009 6:26 pm Мнения: 1062 Местоположение: Казанлък
|
Е и аз да постна тука.. Беше страхотен рожден ден ![:love:](./images/smilies/love.gif) Като цяло не очаквах да се запозная с толкова много хора. Някои от преди ги помних, някои си бяха чисто непознати лица. Абе поне едно 20 човека, и те всичките някакви сладури. :3 От толкова много имена, и никове направо главата ми се замая. xD Цялостното представяне беше хубаво.. Много не видях от амв-тата, които поствахме така съсредоточено в темата. xD Музиката беше на ниво. Понякога не си чувах и мислите, ноо~ какво пък толкова - на рожден ден трябва да е силна музиката. xD Мм даа.. KISSSY си го каза че трябва някой да научи Дес да не крещи, защото минавам аз тъкмо покрай тонколоните, и само нашият човек се изкрещя в този момент, чак изтръпнах. Коуспплея беше добър.. Не можах да видя представянето на всички участници, най-вече защото тъкмо застана някъде където да виждам поне мъничко, и някой по-висок ще се набута пред мен. >.< Аниме викторината ме уби. Хайде въпроса за вокалоида, нямаше как да не го кажем, но WTF беше въпроса със създаването на "История славянобългарска" Тортата беше добра..Който пита ние 20 човека отидохме да ядем, и по едно време някой казва "Хайде бързо да плащаме сметката че за разрязали тортата." Колкото до фейловете - без тях не можеее.. В началото с това влизане.. Можеха да почнат да продават билетчетата, докато чакаме и после направо да си влезем. ~ Но даа - благодарение на Zail успяхме да не набутаме и да минем по-напред . И микрофоните бяха някакви странни. Аз речта на мистъра изобщо не я чух. xD Иии каквото станало, станало. Догодина пак. Тази година имаше хубави моменти. xD Ох как щях да забравя - лимбото си беше голяма забава.. Не очаквах че ще стигна толкова далече. Абе общо взето поздравявам всички дето взеха участие. Добре се справихте
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 12:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=30469_1270296533.jpg) |
nocolopa |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Нед Дек 21, 2008 4:08 pm Мнения: 100 Местоположение: София
|
Като цяло ми хареса ![:thumb:](./images/smilies/thumb.gif) за първи път играх МК и се радвам да кажа, че имах повече победи отколкото загуби ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) жалко че нямаше Теkken Имаше едно нещо, което не ми хареса освен дългата опашка за входа и едночасовото закъснение и то беше, че музиката беше прекалено силна от време на време и не можех да чуя какво ми говорят хората ама иначе си беше супер
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 12:32 pm |
![Аватар](http://i305.photobucket.com/albums/nn227/IvCHoy/Profils/ivcho-av.png) |
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
Cheshire Cat написа: Fuuuu, а се надявах да останат в тайна тия драсканици ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Абе уникални са!!!
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 1:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5050_1356211206.png) |
Thaumaturgist |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
|
Я да видим сега. Още преди да пристигнем се почна. Влакът закъсняваше с 15 минути, заради което варненци ми звъняха на пожар, защото вече бяха пристигнали ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) След това стояхме едно час в гарата, защото нито билата, нито билетният център за предварително закупуване на билети не бяха отворили. След това, както заил каза, посетихме изоставен мол ( ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ), след което се насочихме към сладкарница, в която убихме един час (и слушахме хрипането на някакво куче..). Та, сега за събитието - залата, колкото и да е голяма и празна, все пак стана стана бая топла, липсата на вентилация се усещаше. Мислите си за АМВтата, чиято музика бе заменена от някакви ремикси на поп песни не мисля да ги споделям, щом причината за това е техническа, а за викането на дес по микрофона - айде бе, това му е чара ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) - ако не пребие някой с изпълненията си, то задължително ще го проглуши. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Косплеят не бе кой знае какво, част от костюмите не ги видях както трябва заради ниската сцена, допаднаха ми Мио, мейдката, Ерза. костюмите им бяха добре барнати (особено на втората ![:mm:](./images/smilies/mm.gif) ). Гейм турнирите не си направих труда да ги видя, едно че имаше много хора там, друго, че не ме и вълнуваха. Иначе, да, липсата на места се усещаше, добре че от съседно заведение бяха склонни да дадат няколко стола, поне колкото да има нещо. И за индивидите - най-накрая се запознах с хел, хайпера, бънката, ере, евстатиев, заил, бърста (иронично как се запознавах с варненци в София, имайки напредвид колко често съм във Варна ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) и още много знайни и незнайни воини. Хлапето, като ме видя, изпищя и ми се метна; еликс изскочи отнякъде и ме здрависа, докато обяснявах, сочейки с ръка (още съм в WTF ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) състояние); с другите модове се търкаляхме по диваните, с които по-късно се изявихме като типични прасета върху тортата; радвам се, че послушах дада за избор на пица, бе епична; на два пъти щях да се пречукам на прочутата пирамидка; манци ме почерпи с вино (gee, I love this guy); времето в това място апартамента бе много готино; бързайки към гарата се запознах с нерми, която ме хвана отнякъде; на гарата се качихме 4-5 минути във влака, преди да тръгне (ама стигнахме навреме де - имах време да напсувам 4-5 пъти една много бавна продавачка, която освен това явно има нужда и от преглед при очен лекар, и да отида до другия край на гарата на друго магазинче). Специални благодарности на изпращачите ни
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 1:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=36532_1267798320.png) |
Mia - chan |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Лично аз и братовчедка ми (некото и стопанката с венецианската маска ;3) не сме очаровани от събитието...
Да оставим чакането на входа и забавянето на програмата, това което видяхме на сцената беше пълен абсурд...някакви хора говорят каквото им дойде на ум и всичко е пълен хаос. Никой не знае какво става. Ок, няма кабели, няма музика, звукът не е хубав (не беше насочен към сцената), но нали затова има водещи и то ТРИМА! Нищо смислено не казаха, а върхът на всичко беше, когато най-после започнаха да излизат косплеърите... Евала на Дес, че през цялото време се раздаваше на мах, ама то не става само с ядене... Личеше си, че тези хора са положили много труд, за да си направят костюмите, водещият е този, който трябва да им даде възможност да се изявят на сцената, да ги предразположи, да видим кои са, как ходят, как говорят, те са си намислили нещо, което да ни кажат, нищо от това не се случи, видяхме как ходи и говори водещият... през цялото време ТОЙ беше центъра на вниманието! Нищо лично. Инициативата е прекрасна, наградите, игрите, тортата, всичко беше супер....само не подценявайте ролята на тези, които се чуват на микрофоните през цялото време!!!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Отзиви и коментари от 6-ти рожден ден на Animes ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 24, 2011 2:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40804_1429696187.png) |
Малкото_Елфче |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Съб Юли 03, 2010 2:43 pm Мнения: 158 Местоположение: You ain't shit, just a puddle on the bedspread
|
Ем това беше първия рожден ден на който ходих, беше фън, поиграх на МК (бих няколко пъти едно момче ;д), спечелих си награда от играта с въпросите (тоя Elfen Lied ви измъчи ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ), косплея не беше лош, мейдката ме изкефи най-много ^^ след като повечето хора си тръгнаха с брат ми и още две момичета си денсихме, диджея ми пусна caramelldansen XD Догодина пак ше става фън : )
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|