Дата и час: Сря Фев 12, 2025 4:45 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 3 [ 42 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 19, 2007 12:05 pm 
Аватар

Страхотна манга просто нямам думи с която да я опиша. Една от най любимите ми е. :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 18, 2007 8:00 pm 
Аватар

господи май ви обичам :love: токлова много хора....а в моя клуб почти никой не се кефи на angel sanc както и да е анимето ако някой ден някой все пак реши да го направи дано да е друго студио щото не беше кой знае кво арта -добре,но графиката е супер дървена ,а за самата манга съм speachless рисунките са божествени,ангели,идеята е страхотна,ангели,толкова много персонажи,символика,ангели, а относно другите на каори и те си заслужават особенно shiraiuki hime и другите за lui kakomeu ,а пък тая за червената шапчица просто ме убива :lol: а бтв каори има и един шонен ай (накрая се разплаках :shock: ) blossomstar знам защо се дразниш когато друг коментира angel sanc и аз съм така :mrgreen:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 18, 2007 10:27 pm 
Аватар

Просто това ми е единственото нещо, което ми е влизало така под кожата...верно...четох го като бях на около 15 години(сега съм на 20) и не знам дали ако сега го четях щеше да е такова чувството, но аз съм се връщала от училище с мисълта да прочета следващата глава...примерно тук болшинството чакат дадено да излезе цялото нещо, но аз тогава попаднах на него като беше някъде около втори волум...и всяка глава докато не излезе новата (слава богу тогава оманга бяха в най-голямата си активност и главите излизаха по една на седмица максимум...и оманга ми бе първият фоум, в който съм се регистрирала между другото...както и да е) съм я препрочитала хиляа пъти...не мисля, че са много хората, които са го изживяли това...и се дразня, защото сигурно болшинството са я изчли цялата набързо...и...оу, колко е яко....сигурно не след дълго няма да заема такова място....ти представяш ли си, че съм разказвала на хора 2 часа само първият волум....аз не знам от къде са имали търпение да ме изслушат...репилики им цитирах :):):)е, вее не го помня така...бе това е било единственото аниме или манга или каквтото и да е било, в което съм била така вманиаена и съм убедена, че ще си го помня...ето сега искам за Анивенчъра да нарисувам Рошиел...и амв искам да му правя...аз амв-то съм го измислила даже...всъщност асти съм направила :):):):)

ех, любов :love:

и другото е, че като свършиха сериите имаше думи от оманга и толкова се зарадвах и на тях, защото си имах някаква представа за хората

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 18, 2007 11:34 pm 
Аватар

о това се нарича любов наистина свалям ти шапка :ave: на мен пък това ми беше първото аниме(като изключим лигавите кабеларски истории)е гледах го по немската и то музикална телевизия,и единственото което разбирах беше shwester и си мислех аха тоя пич тряя да търси сестра си или нещо от рода,отделно не можех да приема неее!! но как може да има толкова много кръв във анимация тц тц ... а там гледах и хелзинг но само angel sanc ми се наби в съзнанието ,а после като разбрах че сара и сетсуна са близнаци получих малък инфаркт (е тогава съзнанието ми не беше опорочено)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 18, 2007 11:47 pm 
Аватар

е, аз първо си четох комикса....а!...да не говорим, че преди да го намеря в Оманга, защото в началото си търсех какво да гледам в anipike.com..гледам заглавието...харесва ми как звучи и си го търся за какво е и после тегля...в случай, че изобщо намеря от къде по това време >_>;....и го виждам angel sanctuary...пъво всъщност го превеждаха sakura-crisis...от там ми е първият яой, но бяха го оставили на първи волум...и никъде не можех да го намеря и си викам...оу..това никога няма да го прочета, но защото разказвам всичко на най-добрата ми приятелка иска или не и тя случайно попадна на оманга...а преждевременно изчетох всички фен сайтове ...и примерно аз чаках да се появи
Цитат:
Mad Hatter и знаех, че всъщност е жена

та като видях анимето го намерих за пълна гавра...не мога да повярвам, че хора са се израдвали само на него.....и прекрасният Рошиел е чучело... няма да им го простя

:lol:

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 19, 2007 11:40 pm 
Аватар

Абе хора няма да е зле да му направим BG Fan Site - има много фенове от "старото поколение" (визирам себе си и всичко над 18 ) , а като гледам и малките лесно се палят , което ще повече ме радва :) ![/i]

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 15, 2008 9:35 pm 
Аватар

Това е първата манга, която чета, и съм направо влюбена в нея :) Но връзките между героите са толкова объркани...докато разбера кои кои е... :shock:

Профил  

Заглавие: Re: Angel Sanctuary
МнениеПубликувано на: Пет Окт 30, 2009 10:23 pm 
Аватар

Иии и аз да я прочета мангата!
Това определено ми е най любимата история разказвана в свет на аниме/манга. Една наистина прекрасна творба на изкуството! :D

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 18, 2010 10:41 pm 
Аватар

О, да! Едно от първите заглавия, които ме въведоха в аниме/манга света. Първо гледах анимето по VIVA, като повечето тук, после набарах и мангата. Слава Богу бе завършена като я почнах. Ако трябваше да чакам така както е чакала BlossomStar, аз нямаше да издържа, щях да си скъсам всички нерви, щях да си го изкарвам на всичко около себе си :lol: Мангата я прочетох почти на един дъх, не спах цяла нощ, не можех да се отлепя от компа. Просто арта е направен за радост на очите, а историята е невероятна. Обичам всички, които обичат тази манга :D

МнениеПубликувано на: Пет Юли 22, 2011 10:49 pm 
Аватар

mirey написа:
О, да! Едно от първите заглавия, които ме въведоха в аниме/манга света. Първо гледах анимето по VIVA, като повечето тук, после набарах и мангата. Просто арта е направен за радост на очите, а историята е невероятна.

Напълно те подкрепям mirey :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 25, 2011 1:07 pm 
Аватар

Това ми беше първата манга която прочетох и я изчетох цялата за една седмица, по Коледа, даже си бях качила няколко глави на mp4-то че бяхме на село и като се връщаме да не губя време...Ех, хубави времена бяха :D Но така или иначе си остава любимата ми манга и досега :) Още оттогава хубавия арт си ми е слабо място, но рисунките на Каори Юки си остават номер 1 за мене. И Луцифер, ау Луцифер... :love: заради него съм я препрочитала още два пъти...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 04, 2013 9:26 pm 
Аватар

Angel Sanctuary е една манга, предназначена за разглезени тийнейджърки и бесни yaoi фенки, която може да се нарече предшественик на Твайлайгхт сагите. Първото и най-значимо нещо в мангата е афинитетът на авторката към имена, започващи с буквата K: Katan, Katou, Kira, Kirie, (Adam) Kadmon, Kurai. Това е с цел максимално да се обърка читателя и да си нямате на идея какво се случва и кой за какво се бори. Освен това, за да добавим малко twist към този подход, всички по-често появяващи се герои много обичат да правят метаморфози с косите си, най-често изразяващи се в рязане. Но в крайна сметка няма никакво значение кой как изглежда и как се казва, понеже така или иначе половината герои са комплексари и хомосексуалисти, а другата половина са травестити. И единственото нещо, по което можете да различите мъжете от жените е, че понякога на жените им рисуват бозки.

Друго много важно нещо, което трябва да знаете за тази манга е, че в Angel Sanctuary всички са близнаци. Дори да сте си мислели, че някой все пак няма брат или сестра близнак, то вие сте се лъгали.

И последно, но не и по важност, има пропорционална зависимост на това колко крила имате и астралните ви сили. Т.е. Колкото повече крила има Setsuna, толкова по-голям му е кока.

Останалата част на историята разбира се, не е от никакво съществено значение, понеже на нея не се набляга толкова в 20те тома на Angel Sanctuary. Това, което все пак може да ви привлече вниманието, е колко хубави и обратно резбовани са нарисувани всички герои и по тази причина да преглътнете невероятно тежкия замисъл на тази манга. И все пак, ако вие принадлежите към някоя от двете категории читатели, които споменах в началото, то вие задължително трябва да прочетете това заглавие и ще останете силно очаровани.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 3 [ 42 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]