|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 9:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ~ Nodame Cantabile ~ Публикувано на: Сря Фев 14, 2007 7:10 pm |
|
Kagome |
|
|
|
Title Nodame Cantabile (4691) Kanji/Kana のだめカンタービレ Short NC, Nodame Genre - Categories [show] [tags] Type TV Series Episodes 23 Year 12.01.2007 till 15.06.2007
Shinichi Chiaki е един от най-добрите пианисти в университета, където учи, а на всичкото отгоре е и невероятен цигулар. Но Chiaki не се интересува от това да свири на тези инструменти колкото мечтае за това някой ден да стане диригент. Chiaki, обаче, има някои дълбоки страхове свързани с презокеанските пътувания и се оказва "заклещен" в Япония. Именно за това започва да се пита колко точно би могъл да постигне в музиката, особено когато е подминат отново и отново от други, които смята много по-малко достойни за ученическа стипендия и слава.
Точно в един такъв тежък момент той среща Nodame, която е свободен, дори мръсен, дух, но който му напомня колко удовлетворяваща може да е музиката!
---------------------------------------------------------------
Не знам дали някой още го следи ... за момента са преведени едва първите четири епизода! Аз лично го започнах на шега, но ме грабна ужасно и сега с нетърпение чакам да излезе още ^^
_________________ ~~~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 14, 2007 7:44 pm |
|
Monochromantic |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 23, 2007 10:09 am Мнения: 150 Местоположение: София.
|
Направо се бях влюбена в драмата ( ) и, разбира се, трябваше да започна да следя и анимето. Ужасно сладко е!
И като споменах, на всички препоръчвам и драмата. Има страхотен актьорски състав, а и е много забавна, както, мисля, вече се досещате.
_________________ FOOL'S MATE June '06.
FOOL'S MATE July '06.
JUNON April '05.
JUNON September '05.
Arena37C July '06.
Ако има заинтересовани да ги купят, да ми пишат на лична. Благодаря за вниманието.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 14, 2007 8:25 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
О, да и аз си го следя от първи епизод, направо щях да падна като видяь коментарите + оценките в anidb и реших да го загледам. Наистина доста свежо аниме с приятна музика(Sony бейби, йуееааа ), вече нямам търпение за пети ops: , пък Нодаме и сею-то и къртят теракоти
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 14, 2007 9:18 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Следим, следим! ^^
Очаквах го с голям трепет, първо, защото драмата му беше наистина много добра ...даааже мога да кажа, че е най-добрата за сезона! ^^
Второ, защото J.C. Staff се занимават с него, а те са ми слабост .
И трето, заради Nodame. Тя е страхотен персонаж ...може би единственият (или един от малкото) женски персонаж в аниме, който да ми харесва повече от мъжките
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 15, 2007 5:34 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Жанр: Comedy, Romance, Shoujo, Slice of Life ...>> запазената марка на J.C. Staff
За шотчета ~here~
Обаче внимавай, да не четеш много~много, защото прехвърчат доста спойлери ^.^'
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 15, 2007 8:36 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Kagome написа: То не че тука му е мястото но все пак да попитам ... гледам че има вещи по въпроса ... относно драмата ... къде мога да я намеря ... търсенето на игрални филми никога не ми е било силната страна
Най-добре питай DoomCaster от торента откъде го е дръпнал - http://torrents.animes-bg.com/details.p ... 5f9c3f05ab
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 15, 2007 11:02 pm |
|
Monochromantic |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 23, 2007 10:09 am Мнения: 150 Местоположение: София.
|
Аз я теглих от D-Addicts, но не съм сигурна, че там всички епизоди са преведени (защото аз я следих, докато още течеше).
_________________ FOOL'S MATE June '06.
FOOL'S MATE July '06.
JUNON April '05.
JUNON September '05.
Arena37C July '06.
Ако има заинтересовани да ги купят, да ми пишат на лична. Благодаря за вниманието.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 16, 2007 12:17 am |
|
Freya |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 21, 2006 8:56 pm Мнения: 802 Местоположение: Yuuko's Shop
|
Ооо да. Определено любимото ми аниме от пролетния сезон. Принципно още мангата ме хвана, въпреки че е преведено малко от нея, драмата също беше много хубава. Обаче анимето като че ли най ме разсмива. Музиката е хубава (естествено, все пак тя е основна част от анимето, просто не може без нея), но за съжаление само отделните изпълнения на нашите, иначе бекграунд мюзик леко липсва.
Най-хубавото обаче в анимето определено е Нодаме-чан. Такъъъъъъъв сладур е. Много ме радва като издаде един определен звук като на настъпена котка. Пък и много обичам такива жизнени образи като нея, винаги като е в кадър и сцената се изпълва от присъствието и. (само да не и влизаш в стаята -_-')
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Май 31, 2007 6:03 pm |
AbaddonBG |
|
|
|
Да не би всички да са спрели да гледат анимето ?
И аз самия си го следя от самото му почване и с всеки епизод става по-добро анимето и музиката в него Колко ли пъти вече съм преслушвал частите с концерти ops:
А за двамата образа, особено като свирят заедно, нямам думи, всички шашкат Интересно какво ще стане в 19-ти епизод, дали ще го харесат критиците и дали ще си остане в Япония
П.П. знам, че има манга, но за това аниме не искам да си развалям кефа със спойлери :p
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Май 31, 2007 7:45 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
то има дори и tv eps следя и анимето, но като, че ли игралните епизоди ме грабнаха повече
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|