|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ~Shounen Onmyouji~ Публикувано на: Пет Окт 06, 2006 11:45 pm |
|
kokoja |
|
|
Регистриран на: Вто Ное 08, 2005 3:59 pm Мнения: 558 Местоположение: Sofia
|
Title: Shounen Onmyouji Synonyms: Shonen Onmyoji Genre: - Type: TV Series Episodes: 0 Year: 2006 (04.10.2006 till ?) URL: http://seimeinomago.net/web/anime/index.html Based on a novel by Yuuki Hikaru. Illustration being done by Asagi Sakura. Abe no Masahiro is a grandson of the great Onmyoji, Abe no Seimei, but Masahiro is still inexperienced and an apprentice. Accrding to Seimei and Masahiro’s monster buddy, Mokkun, Masahiro’s spiritual power is strong enough to be the successor of Seimei. Opening Theme: "Egao no Wake" by Kaori Hikita Ending Theme: "Yakusoku" by Saori Kiuji ами коментираите кажете си мнението за сега (нищо че само 1 еп е излезнал) ops: аз лично имам големи надежди за това аниме гледах малко от RAW-a и доста ми хареса някаква смесица между тактикс и онмио таисеки
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 16, 2006 1:34 am |
|
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
SayanMk написа: ИнуЯша преди да стане ИнуЯша.
Абсолютно! С тея дрешки само трябва косата да му е спусната не на опашка и ей го него .
Епа за анимето какво да кажа освен, че за мен това аниме може да бъде хита за тоя сезон. Много добро от това което се видя в 1 епизод, ама сам ме дразни, че вички са като Мироку от Inuyasha някакви Отшелници и се занимвата със сийлове, де да знам, ако му бяха сложили на тоя пичага някакви оръжия примерно, нещо меч, артефат е такива работи за мен лично щеше направо да кърти. Дано поне другите герои да са с някакви по свестни оръжия, а тоя Гурен кафе много. Ама гледам и той няма оръжия освен използването на ки-то си, чакрата, върешните си сили както щете го наричайте там. Жалко наистина това е само недостатъка за мен, но както казах има още какво да се очаква пък и това което видях от действията на Гурен не е никак лошо. Епа ЩЕ СЕ ГЛЕДА !!!
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 13, 2007 2:19 am |
|
Nimeria |
|
|
|
Thaw, в мининова го има до 12ти :/ принципно е излязал до 17ти май, ама адски бавно го събват може би чаках 3-4 седмици за 10, 11 и 12 и не ми се мисли нататъка колко ще се чака о.О Но до сега което е излязло поне е лудница
П.П. *in love with Guren* ops:
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 14, 2007 7:49 pm |
|
Oni_no_ko |
|
|
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
|
Kagome написа: Nimeria написа: *дърпа си Гурен на една страна и се плези на Kagome и Oni_no_ko* Ооо не ... This Means War ... да си ги нямаме такива ... аз Guren съм си го заплюла още като е бил мъъъъничко сладко спиритче
Момичета, съжалявам, че ще ви разочаровам, но Guren вече влезе в моя Bishounen Land, а от там излизане няма
А относно Аkiko... абе тя не пречи толкова, лепнала се е само за Masahiro, така че let her be. Пък и някак не ми се ще да видя Guren да гушка друг бишоунен и затова, моля ви, нека да си оставим анимето на хетеро-сексуална вълна
Иначе аз изгледах и 12-ти епизод... Брех тоз демон много зъл беше бре...толкова време го мъчиха докато го убият
Интересно ми е следващата история каква ще бъде ^^ . А и се надявам да не минат 1000 години, докато събнат новия епизод, който май вече е излязъл...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|