Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:51 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 2 [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: ~Shounen Onmyouji~
МнениеПубликувано на: Пет Окт 06, 2006 11:45 pm 
Аватар

Изображение

Title: Shounen Onmyouji
Synonyms: Shonen Onmyoji
Genre: -
Type: TV Series
Episodes: 0
Year: 2006 (04.10.2006 till ?)
URL: http://seimeinomago.net/web/anime/index.html

Based on a novel by Yuuki Hikaru. Illustration being done by Asagi Sakura.

Abe no Masahiro is a grandson of the great Onmyoji, Abe no Seimei, but Masahiro is still inexperienced and an apprentice. Accrding to Seimei and Masahiro’s monster buddy, Mokkun, Masahiro’s spiritual power is strong enough to be the successor of Seimei.

Opening Theme:
"Egao no Wake" by Kaori Hikita

Ending Theme:
"Yakusoku" by Saori Kiuji

ами коментираите кажете си мнението за сега (нищо че само 1 еп е излезнал) :oops: аз лично имам големи надежди за това аниме гледах малко от RAW-a и доста ми хареса някаква смесица между тактикс и онмио таисеки :thumbsup:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 15, 2006 11:10 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Изображение

Мухаахахахахахха™

ИнуЯша преди да стане ИнуЯша. Човекът и йоомата преди фузия тоест =))
КЕФИ МЕ! Е така се почва шоунен - магии, чудовища, сийлове, екшън ала-бала :D Лудо =))

Леко тъпо, че лисичето може да говори, но поне има оправдание и то добро. Хареса ми първия епизод.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 16, 2006 1:34 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

SayanMk написа:
ИнуЯша преди да стане ИнуЯша.

Абсолютно! С тея дрешки само трябва косата да му е спусната не на опашка и ей го него :lol: .
Епа за анимето какво да кажа освен, че за мен това аниме може да бъде хита за тоя сезон. Много добро от това което се видя в 1 епизод, ама сам ме дразни, че вички са като Мироку от Inuyasha някакви Отшелници и се занимвата със сийлове, де да знам, ако му бяха сложили на тоя пичага някакви оръжия примерно, нещо меч, артефат е такива работи за мен лично щеше направо да кърти. Дано поне другите герои да са с някакви по свестни оръжия, а тоя Гурен кафе много. Ама гледам и той няма оръжия освен използването на ки-то си, чакрата, върешните си сили както щете го наричайте там. Жалко наистина това е само недостатъка за мен, но както казах има още какво да се очаква пък и това което видях от действията на Гурен не е никак лошо. Епа ЩЕ СЕ ГЛЕДА !!!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 27, 2006 12:00 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

Абе кога му излиза новия епизод на това аниме бре? От 2 дена само това следя проверявам ту в мининовата ту на тракера на анимес-бг и го няма. Не е излязъл ли не е събнат ли :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 13, 2007 1:45 am 
Аватар

Некой гледа ли го още това :?
че аз неска докато гледах в празното пространство в час по математика (баси треби да стаам у 6:30 :evil: като до преди два дена ставах у 12:30 :lol: ) и са сетих за първия еп на това ма докато го намеря..... само по откъсъчни спомени си е трудно се пак преди бая време го гледах 1-ви еп :lol:
Сага съм на 3 еп и интъресно ми се вижда :)
Та свалих ко е излезло до сега ма не мога да намера 10-ти еп :( ако некой наи каде може да го намера да пише плс :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 13, 2007 2:19 am 
Аватар

Thaw, в мининова го има до 12ти :/ принципно е излязал до 17ти май, ама адски бавно го събват :( може би чаках 3-4 седмици за 10, 11 и 12 и не ми се мисли нататъка колко ще се чака о.О Но до сега което е излязло поне е лудница :D

П.П. *in love with Guren* :oops:

Ich und du...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 13, 2007 11:03 am 
Аватар

Nimeria написа:
П.П. *in love with Guren* :oops:

Welcome to the club :D И как няма ... да оставим на страна колко е готин на външен вид и да видим кой го озвучава - Katsuyuki Konishi :love: My favourite seiriyu :love:

На мен анименцето ми е много приятно да си го следя ... не изглежда нищо кой знае колко претенциозно макар че ... Спойлер ...
в последните няколко епизода им отне ужасно мн време и усилия да победят този чуждестранен демон ... хубавото е че и останалите спирити започнаха да се появяват все по често ... лично аз предпочитам Akiko въобще да си беше седяла там зад завесите и да беше оставила Guren & Masahiro на спокойствие да са си двамцата ... ама айде ... не може всичко :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 13, 2007 12:51 pm 
Аватар

Нещо виждам конкуренция относно Гурен :P. Май ще се наложи да го делим, тоз 'убав момък :lol:

Иначе аз съм още на 5-ти епизод, но определено ми харесва анимето. Много е забавно ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 13, 2007 1:27 pm 
Аватар

Kagome е права - баси и слабаците се оказаха нашите хора, до сега нищо съществено не свършиха. Малко мудно ми се види анимето за сега, а пък с това вечно мрънкане и рев на Акико"Масахироооооооо!" и тоя Масахиро като се разциври "Акикоооооо!" и направо предпочитам да си пусна БиТиВи-то в 11 и да гледам латино сериала. :roll:

Следя го, макар често да ми се налага да се напрягам да си спомня какво стана в предния епизод, който съм гледал преди 3 седмици примерно... Много са експедитивни превеждащите. :?

Все още имам надежда, да видим докога. :lol:

Претенциозност до дупка му е цаката, казвам претенциозно претендирайки за претенциите си.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 13, 2007 11:25 pm 
Аватар

*дърпа си Гурен на една страна и се плези на Kagome и Oni_no_ko* :P Иначе и на Сейру си точа вълчите зъбки де :D Предлагам да заточим Акико в изгнание и да се наслаждаваме на яои идилия о.О :lol: Preview-то за 13ти изглеждаше интересно... чудно ми е каква ще е новата гадинка, която ще им трови живота^^

Ich und du...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 14, 2007 2:44 am 
Аватар

Излгедах до 12 еп :D
Верно е че малко прекаляват с драматизма ама и така си ми АресФа :lol:
Са ми е чудно то тоя демон Киууко ли тама къф ли е, е дошъл от "чужбина" щот некой го е налупал (за това и имаше такава рана аз поне така разбрах) е ако некой го е налупал ==> е по силен от него и ко ше стане ако дойде и той тука :lol:
А и ми направи впечатление че от тия 12-те (нз ги точно как им викат) некой имат една такава хвърчаща лента около тях (като Гурен и оня с веръра) та се замислих дане би тия дет са с тия ленти да "елентал хиро" :lol: щот един, огън една ветър... а и тия другите дет ги немат лентите само оръжие имат оли поне така ми се стори :o

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 14, 2007 3:15 am 
Аватар

Анимето кефи адски.Историята е интересна.Тва съществото Моккун,просто е пълен дебил много е сладко :D Да не говорим за Гурен.Кво друго ми хареса....ми много ми е смешен Масахиро като почне да ги изговаря тия думи,как ги помни :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 14, 2007 6:43 pm 
Аватар

Nimeria написа:
*дърпа си Гурен на една страна и се плези на Kagome и Oni_no_ko*

Ооо не ... This Means War ... да си ги нямаме такива ... аз Guren съм си го заплюла още като е бил мъъъъничко сладко спиритче :D

Леко ме е яд че през повечето време е Mokkun ... не че и така не е сладък но като Guren къде къде :?

Но така като гледам сме съгласни относно Akiko ... ще е пращаме на зоточение то се е видяло ... и ще стане мъжко царство ... което не е никак лоша идея ... дори на против :twisted: :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 14, 2007 7:49 pm 
Аватар

Kagome написа:
Nimeria написа:
*дърпа си Гурен на една страна и се плези на Kagome и Oni_no_ko*

Ооо не ... This Means War ... да си ги нямаме такива ... аз Guren съм си го заплюла още като е бил мъъъъничко сладко спиритче :D

Момичета, съжалявам, че ще ви разочаровам, но Guren вече влезе в моя Bishounen Land, а от там излизане няма :twisted:

А относно Аkiko... абе тя не пречи толкова, лепнала се е само за Masahiro, така че let her be. Пък и някак не ми се ще да видя Guren да гушка друг бишоунен и затова, моля ви, нека да си оставим анимето на хетеро-сексуална вълна :P :lol:

Иначе аз изгледах и 12-ти епизод... Брех тоз демон много зъл беше бре...толкова време го мъчиха докато го убият :lol:
Интересно ми е следващата история каква ще бъде ^^ . А и се надявам да не минат 1000 години, докато събнат новия епизод, който май вече е излязъл...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 14, 2007 10:54 pm 
Аватар

17 raw ми се беше мярнал из мининова, ама ме достраша да го изтегля о.О Иначе Guren си е за моя аниме харем пък :P *подготвя се за война* :D

Ich und du...
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 2 [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]