|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:01 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 6-и рожден ден на AnimeS-bg.com Публикувано на: Сря Юли 13, 2011 11:17 pm |
|
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
Slavi написа: Цитат: Глупаво ли ви звучи да се кастнат риплейите пост-фактум и да се качат в тубата? На нашенски. За SC2 нищо не мога да ти обещая, но за МК9 и бойните игри там поне ще гледаме да снимаме с видео камера. Щеше ми се да адресирам това дето е написал Алшу, но май ще го направя по-късно или в друга тема. Ок. Мерси. Значи ще се постарая да открадна риплейките за всеки случай ^_^ Мое ги изкоментирам в пещерата си за по-късен ъплоуд.
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 6-и рожден ден на AnimeS-bg.com Публикувано на: Чет Юли 14, 2011 1:29 pm |
|
Slavi |
|
|
|
Подробностите около МК9 турнира са в последния пост на тази темаНакратко - играе се на PS3, всички герои са playable, заедно с 2те DLC Skarlet&Kenshi, играе се директна елиминация 2 от 3 игри, всички други настройки са базовите. Версията на играта е последния пач 1.03.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 6-и рожден ден на AnimeS-bg.com Публикувано на: Чет Юли 14, 2011 2:13 pm |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
o.o цените на билетите казани ли са вече? (мързи ме да гледам предните страници ^^; )
|
|
|
Заглавие: Re: 6-и рожден ден на AnimeS-bg.com Публикувано на: Пет Юли 15, 2011 12:04 am |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
Slavi написа: Подробностите около МК9 турнира са в последния пост на тази темаНакратко - играе се на PS3, всички герои са playable, заедно с 2те DLC Skarlet&Kenshi, играе се директна елиминация 2 от 3 игри, всички други настройки са базовите. Версията на играта е последния пач 1.03. Sweet ! Вече ме имай в предвид х))
|
|
|
|
Заглавие: Re: 6-и рожден ден на AnimeS-bg.com Публикувано на: Пет Юли 15, 2011 11:40 pm |
|
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
although23 написа: И аз ще съм там, и аз ще съм там! Да се оглеждате за мен, защото съм доста срамежливичък! Не че нещо, ама ме съмнява да има някакъв яко спешъл трийтмент. Anyway най-важното - алкохол ще има ли? ^__^
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 6-и рожден ден на AnimeS-bg.com Публикувано на: Съб Юли 16, 2011 3:07 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Bastor написа: Anyway най-важното - алкохол ще има ли? ^__^
Само ако има кой да го пие
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 6-и рожден ден на AnimeS-bg.com Публикувано на: Нед Юли 17, 2011 12:29 am |
Dark Carnival |
|
|
|
Bastor написа: although23 написа: И аз ще съм там, и аз ще съм там! Да се оглеждате за мен, защото съм доста срамежливичък! Не че нещо, ама ме съмнява да има някакъв яко спешъл трийтмент. Anyway най-важното - алкохол ще има ли? ^__^ знам хубави кръчми на близо се направим на свине...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 6-и рожден ден на AnimeS-bg.com Публикувано на: Нед Юли 17, 2011 10:16 am |
|
Tra[n]ceR |
Let there be SPAM! |
|
Регистриран на: Съб Юли 16, 2005 8:28 am Мнения: 19347 Местоположение: Out of Space
|
На място същи ще се продава ; ) Досега рожден ден без алкохол не е имало Не забравяйте личните си карти само
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|