|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Old Boy Публикувано на: Пет Юли 15, 2011 12:29 am |
|
Zail |
|
|
|
Ten years ago, they took him in. He doesn't even know who. And for ten years, he has been confined in a private prison. He doesn't know why. For ten years, his only contact with the outside world has been a television set and the voices of his jail mates. In time, he lost himself. He changed...transformed himself into something else...something hard...something lethal. Suddenly, one day his incarceration ends, again without explanation. He is sedated, stuffed inside a trunk, and dumped in a park. When he awakes, he is free to reclaim what's left of his life...and what's left is revenge.Осем тома психологическа война между заключения и човекът който е наредил неговото заключване. Мангата може да ви оттегчи понеже всичко зависи от способностите на главния герой да си спомня определени моменти от миналото. Има криминални случки и малко романтика. Арта е доста сериозен и почти няма комически ефекти. Героите са малко и трудно се бъркат. Мангата е адаптирана с един корейски филм. Във филма има повече екшън и динамика. Някои викат , че филма бил по-добър. Аз препоръчвам мангата , ако можете да я изчетете на един дъх и филма ако смятате , че 8 тома ще ви дойдат в повече. Може да се дръпне от MangaTraders.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Old Boy Публикувано на: Пет Юли 15, 2011 7:26 am |
Daichi |
|
|
|
Доколкото знам имаше алтренативен край или нещо такова? Не беше баш като филма. Или греша? Зейла ще каже. пс. не бях прочел неговия коментар, а само summary; >.>
Последна промяна Daichi на Съб Юли 16, 2011 7:14 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Old Boy Публикувано на: Пет Юли 15, 2011 12:37 pm |
|
excape |
|
|
|
То не че беше лесно да се провери, ама бях сигурна, че мангата е след филма, явно за някой друг филм е ставало въпрос. Мерси за инфото. Мангата ме разочарова нещо, т.е. краят й (не помня какво точно беше ), ама имах чувството, че нещо й липсва.
|
|
|
Заглавие: Re: Old Boy Публикувано на: Пет Юли 15, 2011 3:03 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Прочетох първи том. Страшно много ми хареса. Върви с лекота, макар някои решения на мангаката ми се сториха малко прекалени, все пак са част от чара на мангата Примерно - подстригването, идеята въобще за такъв затвор, като за сериозна организация, тоест по-достоверно щеше да ми се стори, ако беше измислено специално за нашия човек и неговия случай. Както и с девицата, но си беше сладко
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|