А "Хилядолетната болка" не беше ли всъщност бъзик от страна на Какаши спрямо Наруто? Щото Наруто все пак не се гърчи хиляда години...
А по темата-много ме кефеше онази част от боя на Какаши и Забуза, дето и двамата правеха едни и също движения, но убийте ме не знам как се казваше техниката...
Хилядолетната болка определено беше бъзик , а отностно частта в която Какаши използваше шарингана си заедно с jutsu-то на Забуза, самата техника май се казва: Water Release: Great Waterfall Technique
Техниката на Хината от първия филър ме изкефи на макс, много се надявам да я видя пак и във главната история. После са лотусите на Лий, дракона на Тен-Тен, оная чупка на Саске със въжетата и огъня и накрая, но не и по важност: призоваващите техники на първите 3-ма Хокаге ( то не бяха скали, гори, водопади... Масака ! ) ако изобщо са призоваващи техники де....
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 30 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения