|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:41 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Фев 12, 2007 10:25 am |
|
PA3YM |
|
|
|
амии теорийките са няколко
1. да не е умрял и да е вайзард (заради цялата маска) - смъртта му да е била резултат от хипноза сътворена от Айзен - макар че хипнозата се превръща в много удобно оправдание за всичко
2. Холоу-а който го нападна е бил модифициран от Айзен, т.е. може Кайен да е един от първиде хибриди
3. Рукиа като го наръга да е убила само Кайен, а Холоу-а да е останал жив и след това да му ползва тялото само и да е станал аранкар
обаче вижте как като си свали каската (ако приемем че това е средство да го пази от слънцето) отдолу нямаше друга маска - т.е. само вайзардите сме видели досега да си свалят маските - аранкарите винаги едно парче си седи по някакъв начин, който не се изменя - освен ако не релийснат - когато това парче прераства в нещо повече
аз лично се надявам Кайен да не се сбие с Рукиа, защото тя горката ми се струва че има малък шанс да го убие втори път , а да и разкаже това онова за Айзен и за Хуеко Мундо - това ще е суупер ^^ а току виж се окаже и предател в Еспадата... ехх още малко и ще разберем
_________________ GIDA owns U!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 13, 2007 2:17 pm |
|
Freya |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 21, 2006 8:56 pm Мнения: 802 Местоположение: Yuuko's Shop
|
Уффф, толкова време очаквах Кайен да се пръкне отнякъде и все пак Тайто успя да ме изненада. То беше ясно, че след всички тея сравнения с Ичиго и след арката, дето се разказваше за него, все отнякъде ще го набутат отново в историята. Любопитно ми е обаче как ще обяснят присъствието му. И май да... като че ли не помни Рукия. Но тя ще му припомни набързо.
А по отношение на Айзен-сама но ивъл планове мисля, че не със зарзават, а направо с консерви трябва да се запасим. Като знам Тайто как прави локуми от историята, доста ще имаме да почакаме. Бтв, това е първата глава от доста време, в която имаше нещо интересно (Кайен). Иначе само ни разправяха за... дъ лефт хенд ъф дъ девил, дъ райт хенд ъф незнамсикаквоси и т.н. Искам малко повече динамика по демоните!
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 15, 2007 10:21 am |
|
MishokaBG |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 22, 2006 7:35 pm Мнения: 665 Местоположение: o.O
|
Хехехе аз си мисля,че рукия ще се бие с Кайен и той почти ше я утепа,тогава ше се поеви Ичиго и рукия ще разбере,че той е мн по як от Кайен и happy end сапунка style ^^
Иначе има и още един двойник!!! един със синя коса,мн тъмно синя,дето се си мисля че е кайен,а той някаф друг :D:D от Soul Society e ^^
_________________ S4 League playa
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 16, 2007 11:52 am |
|
PA3YM |
|
|
|
MishokaBG написа: Са пък ми стана интересно ква ще е роднинската връзка между ичи и кайен ^^
о аз се надявам да нямат връзка, защото това ще рече че Ичиго и Ганджу са някакви братовчеди сигурно >.< Цитат: A бтв...нали Менос Гранде са огромни и мн слаби...след това са тея по малките,пак слабите,после Vast Lord-овете,като Улкйорра...още по малки... тогава....Nell не трябва ли да е адски по силен от всички тях о.О
Sooooo~ size DOES matter
ами това за размерите е вярно, само че се отнася за меносите преди да си махнат маските
припомнете си какво казва Айзен за първата група аранкари които отиват в Каракура след Ями и Улкиора - които не са Еспада, само Грими ги води:
значи те преди да станат аранкари са били от първия вид - големи и слаби
а за Нел сииилно се надявам да е вастолордче ^_^
_________________ GIDA owns U!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 18, 2007 3:17 pm |
|
MishokaBG |
|
|
|
Ураа сиг има хора които още не са прочели затва няя спойлвам :D:D
Иначе Кайен баси пича ^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 18, 2007 7:18 pm |
|
MishokaBG |
|
|
|
100% е надувко
Улкьорра е др нещо ^^
А чадо е пич ^^ Иначе отношенията Рукия - Кайен мн ми приличат на Рукия - Ичиго :D:D ще е забавно ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|