|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 8:15 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 9 мнения ] |
|
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Animation: Batman Year One (2011)  Публикувано на: Нед Юли 10, 2011 11:00 pm |
 |
slun4o |
|
 |
|
iRoNWill написа: -_- не им ли писна за ватмана да правят ... искам нещичко за flash бре деа вярно много други герои има които заслужават филми
|
 |
|
Заглавие: Re: Animation: Batman Year One (2011)  Публикувано на: Нед Юли 10, 2011 11:29 pm |
 |
Wizarda |
|
 |
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 10:01 pm Мнения: 2739 Местоположение: Delta Quadrant
|
ComicVine написа: The animation is a little weird. It's good but doesn't scream "Batman: Year One" to me. this.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Animation: Batman Year One (2011)  Публикувано на: Сря Юли 13, 2011 4:53 am |
 |
Eien Ryuu |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
|
iRoNWill написа: -_- не им ли писна за ватмана да правят ... искам нещичко за flash бре деа Съгласен. Ако правеха толкова количество и за другите герои, също щяха да са печеливши. Но пък продължават да цоцат Батмана. Но ще го видя, може да се окаже интересно.
Последна промяна Eien Ryuu на Пон Дек 19, 2011 10:09 pm, променена общо 1 път
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Animation: Batman Year One (2011)  Публикувано на: Съб Дек 17, 2011 11:49 am |
 |
Baldur |
|
 |
|
Нещо от рода на Mask of the Phantasm, но доста по-брутална версия. Главно то гледна точка на Гордън. Не съжалявам изобщо, че го гледах. Даже ще си го сложа в колекцията от анимации. Много хубав филм. Едно не ми хареса, и това е озвучаването на Батман, избрали са някакъв, дето лично на мен не ми е приятно да го слушам. Иначе всичко останало е на много високо ниво. Мисля, че можеше да не вкарват толкова много от Селина Кайл, да си бяха останали само с двубоя, тук тя е ненужна, освен ако няма продължение. Но сигурно ще има, все пак игралният филм е най-чаканата лента за следващата година. Ще са глупаци, ако не направят още една анимация преди официалната премиера за повече печалба.
|
 |
|
Заглавие: Re: Animation: Batman Year One (2011)  Публикувано на: Нед Дек 18, 2011 10:30 pm |
 |
Slash7 |
|
 |
|
на мен от всички batmans batman beyond най-ми харесва а оригиналния батман ряпа да яде ^^  a soundtrack-а [opening-а] му надминава оригинала
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Страница 1 от 1 [ 9 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|