|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:38 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Сериали: Dexter ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 16, 2011 8:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=20229_1337967890.png) |
WrathOfGod |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Обаче на първия тийзър не споменаха 5ти сезон, явно официално се смята за фейл и нарочно не тръбят за него. Добре, добре. Щом и сценариста уволниха, а и гледам, че са се нахъсали да вкарат сериалът пак в релси, ще бъде доста епичен сезон.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериали: Dexter ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 08, 2011 1:59 pm |
WrathOfGod |
|
|
Taка, малко информация за този 6ти сезон. По-добре да не се чете от хора, които мислят, че ще си развалят кефа после. Главният убиец в новия сезон ще бъде подобен на Декстър - убива, защото мисли, че това е правилно, подобно на Zodiac. Също така цялото действие щяло да бъде доста епично, връщайки предишната слава на сериалът, все едно е нямало 5ти сезон. Та, остава да чакаме.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериали: Dexter ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 10, 2011 3:40 pm |
WrathOfGod |
|
|
СПОЙЛЕР! Може и да се бъркам, но май още в първия епизод Декстър ще анализира труп, който е свързан с този нов лошковец - . Бе, дори и да имаш някаква основна представа за сюжетната линия в сезона, то интересното е как по-точно се развиват нещата, сценарият, играта на актьорите, кинематографията. Просто...красотата на сериала.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериали: Dexter ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 10, 2011 9:29 pm |
![Аватар](http://imgc.allpostersimages.com/images/P-473-488-90/37/3704/UV2AF00Z/posters/psycho-anthony-perkins-1960.jpg) |
Squall_1st |
* |
|
WrathOfGod написа: Също така цялото действие щяло да бъде доста епично, връщайки предишната слава на сериалът, все едно е нямало 5ти сезон. Повечето не се кефят, защото я няма рита. Това е проблема. Аз нямах никакви проблеми с пети сезон, даже беше доста силен.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериали: Dexter ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 10, 2011 9:40 pm |
WrathOfGod |
|
|
Ми, не беше толкова силен. По-слаб сценарии, по-слаба игра(не от Декс де :Д), на мен тази Лумен ми беше супер противна, липсваха хубави убийства, липсваше напредък в историята, т.е. всичко можеше да се развие за 2 епизода, нямаше я "Декстър" атмосферата. Беше доста филърски направено. На мен пак ми хареса де, но не колкото предишните. Става въпрос, че рейтингите паднали, недоволстват фенове, главният сценариста за 5ти сезон хвръкна, няма flashback-ове от 5ти сезон в новия трейлър...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериали: Dexter ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 22, 2011 11:07 pm |
WrathOfGod |
|
|
Е-ПИЧ-НО!!! Явно Декстър наистина се преоткрива, щом убива вече с чук в главата. Което е много добре. А още по-добре, даже страхотно, е че намесват и религията. Този сезон изглежда много шантав, просто нямам търпение. Току-виж се оказал и най-добрият досега, ще видим.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериали: Dexter ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 26, 2011 5:18 pm |
Daichi |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Първи епизод биваше г/д. Не беше нищо особенно. Новия ми е интересен засега. Ще видим. А и са вкарали Дафне от Heroes.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериали: Dexter ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 03, 2011 8:57 pm |
WrathOfGod |
|
|
Прекрасен първи епизод, много стабилно начало. Интересно ми е дали сезонът е заснет след мед. проблеми на M. C. Hall, защото въобще не си личи, играта си беше перфектна, както винаги. Новият злодей изглежда добре, но ми се струва, че партньорът му(този по-възрастният) е нещо като Hary на Dexter. Ще видим де. Фенсървисът от три убийства, от които едно двойно, + Триша беше добре дошъл. А и очевидно Дексър наистина почва да разнообразява репертоара - използва дефибрилатор за двойното и чук, вместо упойка, за второто убийство. И двете ги виждаме за първи път и дано изненадите да продължат.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|