Дата и час: Съб Мар 01, 2025 3:17 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Link: You've Fallen for Me [K-Drama]
МнениеПубликувано на: Нед Юли 10, 2011 8:03 pm 
Аватар

Almateria мислим абсолютно еднакво :lol: Направо каза всичко, което мислех да коментирам!!! xDDDD Новото биши е абсолютно <333 Дано наистина стане работата с главната и дааа, тя е супер сладката и не е лигава <3 Може би именно тя ще му помогне да си излекува сценичната треска :P Иначе това с майките и мен ме пообърка бая. Аз мисля, че бащата на Шин е бил влюбен в майка му, а тя е била женена за бащата на главната, връзва се, но тогава не ми седи начина, по който си общуват бащата на главната и майката на Шин, защото наистина мяза на обикновено приятелство :? Другият вариант е наистина бащата на Шин да е бил влюбен в майката на главната, а преди това да си е бил женен за майката на Шин и да са станали великите драми с любовния триъгълник :o лол...е, ще се разясни по-натам xD
Нууууууууууууу, Шин, разкарай се от професорката >.> И на мен ми направи впечатление, че изглеждат леко накривени носът и устните й / фейл пластична операция? o.o / Ениуей, главната започна да мирише на любовни чорапи :lol: Но шпагата й беше лулзи, такова напъване няма просто :lol:

//А! Искам обиците на Шин! :lol: //
А Булимията толкова ли е зле! Барабаниста се яви издокаран пред нея и тя някаква е лайк "еми да, мязаш малко на него" she is so mad... :pokey: Ииии дам... И тая пък професорка! Защо отряза директора, много е зле и тя >.> Такъв е печен! //Мила е, но Шин трябва да се оттърси, какво му дава надежди >.> Кравешки насълзен, изпълнен с болка поглед...ти имам клишето, ей! xDD//
Искам още Gi Yeong !!!!!!!!!!!!!!!! Той трябва да е третото лице!!!! xDDD точка.

МнениеПубликувано на: Съб Юли 16, 2011 12:01 pm 
Аватар

Ох не знам аз ли много бързам или нещата страшно бавно вървят... вече е 6ти епизод и още ме занимават със професорката, Шин какво чака та не се съвзема!?

Тия последните два епизода ми бяха супер скучни, добре че се появи Gi Yeong та маааааалко да ми светне.

И да, вече почна да се изяснява историята около родителите. Явно наистина майката на Шин е тази в която е бил влюбен. Но ми се струва, че за хора които са имали някаква връзка като се видяха в предните епизоди бяха като непознати... wtf. Как и да е, те слабо ме вълнуват.
Едно хубаво нещо стана и то е преместването на Шин в новата къща 8) Сега вече може да се надяваме на няяяякакъв interaction м/у тях, че то иначе няма да стане както гледам...

Иначе сериала все повече и повече почва да ми прилича на Dream High... който мен лично ме разочарова. Надявам се със следващите епизоди да стане по-добре. Абе всички знаем че ако не беше Yong Hwa нямаше да се гледа :lol:

МнениеПубликувано на: Пон Юли 18, 2011 2:56 pm 
Аватар

И на мен взе да ми доскучава - вече 5 епизода главната героиня с умилено влажен поглед изпълнява нарежданията на Шин (както и тези на дядо си), а той точи лиги по все същата добра стара балерина и понякога скастря "робинята" с по някой груб лаф... На фона на застоялия сюжет самата им постановка започна да ми става по-интересна от останалото - ще ми се да се случваха и показваха повече репетиции, да я видим тази прословута "хореография", дето я измисля професорката и да чуем и някое друго парче, освен едната песен, която завъртяха. Дано пораздвижат нещата поне малко в 7 еп...

EDIT: Ами, след като се насмете главната актриса в ПТП и забавиха един епизод в нищото, най-сетне има развитие, чакането си заслужаваше:) Продължавам да чакам - субси или recap за 9 епизод, вече изкаран в dramacrazy RAW. * кой ме кара да ги гледам ROW да му се не види?!! "£$%& *

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 31, 2011 5:00 pm 
Аватар

Оооо, да, определено 7ми епизод ми хареса страшно много. НАЙ-НАКРАЯ някакво развитие в подходящата посока! Вече наистина почва да ми става интересно, тъпото беше, че трябваше да чакаме 6 епизода (и някакъв инцидент) за да се случи нещо! Ама все пак за корейски драми говорим... те нещата се развиват в последните два епизода...

Последните три епизода (7-9) вече бяха супер найс, този път "влажния поглед" беше на Шин и ми хареса ехехехе.
А тази булимичка как ме дразни, беше очевидно кой заслужаваше главната роля (лол) и още по-очевидно беше кой ще я вземе де... но все пак, тия корумпирани/подкупени/изплашени/whatever преподаватели! И след това епичния момент как всички се нахвърлиха на наща = priceless facial expression на булимичката (окей трябва да спра да и викам така, not a nice word). Обаче в 9ти епизод Hui Ju... мааалко, ама съвсем малко започна да ми мяза на човек, все пак си ме дразни, ама да видим, май се очертава character development за нея hah.

А колкото до триъгълника на който се надявам, май няма да е "изявен" триъгълник, ами Шин ще си се филмира и ще си ревнува :3 Устойва ме! Макар че исках да видя нещо със Gi Yeong, супер сладък ми е <3 особено усмивчицата която вадиии~

А колкото до спешъла който излъчиха заради ПТП-то, дали ще го видим скоро качен тук?

МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 11:10 am 
Аватар

Ми както отбеляза една мацка в recap-а на 9 еп. - режисьорчето доста странни погледи хвърля, когато му казват, че Шин си е паднал по Гю уон. Така че може и реален "триъгълник" да стане, че и балерината ще остане на сухо, което също ще е интересен обрат. Булимичката - мда, много кисела муцунка, изключително незадоволено плодно дръвче:) Подозирам, че постепенно ще развиват образа й и накрая ще я превърнат в "добричка". Въпреки че аз бих предпочела някакъв по-оригинален развой - например тя да направи някаква неземна гадост на другите, а после да умре при самоубийство :lol: Подозирам, че сценаристите на сериала не са толкова кръвожадни:) На Gi Yeong не схващам изобщо каква му е ролята в целия сюжет, май са го вкарали просто за да има по кого да точат лиги зрителките. Супер недоизмислен образ е - първо един такъв сърдит, отчаян и с бясна сценична треска, а после просто изгледа едно клипче и изведнъж стана ведро слънчице с невероятни сценични умения. Толкова "логично" го вплитат в сюжетната линия, че със същия успех можеха просто да вкарват по 2 минути вметка на епизод с него как мълчи и се разхожда гол. :rocknroll:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 01, 2011 11:37 am 
Аватар

Охоо, да, тези погледи и аз ги забелязах (че кой не ги е??). И вече даже щях да съм убедена, че значат нещо повече от "озадачени" погледи, ако не беше той този който реши да се върне при балеринката. Ама ще видим, няма да се сърдя ако стане нещо, даже напротив :lol:

Ще има да си мечтаем за сюжета който току що предложи за щастливото развитие на харпията :lol:

Хаха, точно същото си мислех за Gi Yeong, че нямам идея за какво е в сериала и май си е баш за да точим лиги по него. Може пък да са му измислили някаква роля за нататък... аз лично гласувам за частта в която е без дрехи :lol: Съгласна съм, че много бързо се "излекува", но все още не сме го видяли как действа на истинска сцена, ама и до там ще стигнем :D

МнениеПубликувано на: Сря Авг 10, 2011 11:13 am 
Аватар

Ми булимичката вече почна с неземните гадости, стискаме палци и за скорошно харакири :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 11, 2011 12:06 am 
Аватар

имам проблем със субтитрите от 11-ти епизод нататък, само някакви йероглифи :( и плеъра изобщо не ги чете :( Къде мога да намеря свястни Субс?

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 11, 2011 2:43 am 
Аватар
Модератор

12 - http://www.megaupload.com/?d=CLZDOWUL
http://www.mediafire.com/?jhe7vguh465992l
13 - http://www.mediafire.com/?btiirct2s8x5z2n
http://www.megaupload.com/?d=6RQDVPTB
14 - http://www.mediafire.com/?9q7iqkgq4iqvccw
http://www.megaupload.com/?d=WJB9INLC
15 - http://www.megaupload.com/?d=HV0Z4KJF