Дата и час: Сря Фев 26, 2025 1:13 pm

Страница 4 от 25 [ 363 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 25  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 11, 2007 5:07 am 
Аватар

:? :hmm:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 12, 2007 6:25 am 
Аватар

Sayo` написа:
Karia~chan написа:
[MP5]PATRIOT написа:
Незнам но аз като я намерих втората снимка се счупих от смях... а и като видях и после и барабаниста на Malice Mizer кат гейша и направо щех паднем от стола. :lol:

Ми че той е по-хубав от някои гейши ... xD ...
Ся да бъдем честни XD

Пхахаххахахах True! =)) =)) =))

M nope... хатсумомо никой не мои я бие.
Изображение

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 12, 2007 2:04 pm 
Аватар

Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
46666666....я тука по темата :twisted:

А някой да има снимки на Гактю от преди да..ъм...почне да работи върху себе си? Много ми е интересно дали ще се намерят някакви по-dorky фотоси :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 12, 2007 3:53 pm 
Аватар

Мисля да сложа една-две снимки тук... Така де... Аз харесвам Гакт като МЪЖ (най-вече като човек на изкуството, ма то явно тая негова черта тук много не се споменава в тоз форум, пък аз кво ли знам... :o ) Сори, снимките са доста... голи... Аки има проблем ша ги изтрия :roll: :

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 12, 2007 6:08 pm 
Аватар

Многу многу kawaii *^^*

Изображение

Изображение Изображение Изображение

Mnya~ имах една дето папка нешу, но не мога да я намеря, а беше dorky & kawaii~ ама шансу ;P

rangele написа:
Мисля да сложа една-две снимки тук... Така де... Аз харесвам Гакт като МЪЖ (най-вече като човек на изкуството, ма то явно тая негова черта тук много не се споменава в тоз форум, пък аз кво ли знам... )

Ерм, сега аз лично си го харесвам заради музиката, друг е въпроса че и готин го раздава xD~
Пък с такива снимки и изцепки като по-горе как да не се похихикаш xD
А и ме съмнява някой да го харесва само саради вида му О.о .. но anyway ^^

EDITuuu~ .. caprice06 идейка, не че искам да се бъркам у работа или нешу такоа, но може да се съберат всички линкове в 1вото мнение освен да си седят разпиляни по темата^^"
Gomenne for the interruption^^'

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 12, 2007 7:24 pm 
Аватар

Karia~chan написа:

[b]Ерм, сега аз лично си го харесвам заради музиката, друг е въпроса че и готин го раздава xD~
Пък с такива снимки и изцепки като по-горе как да не се похихикаш xD
А и ме съмнява някой да го харесва само саради вида му О.о .. но anyway ^^

Хих, ми то изцепки негови колкото искаш, ма това му е ужасен чар ако ме питаш мене :lol: :P Пък на сцената като излезнат с Мана и Ками, просто ум да ти зайде :shock: Но то туй си е в миналото вече.

Ето тука хрупа нещо:
Изображение

Ето го и дорки Гакт:

Изображение

:lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 12, 2007 10:23 pm 
Аватар

Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
Karia~chan написа:
caprice06 идейка, не че искам да се бъркам у работа или нешу такоа, но може да се съберат всички линкове в 1вото мнение освен да си седят разпиляни по темата^^"
Gomenne for the interruption^^'
Нямам нищо против, но в случая зависи от BlossomStar, все пак тя е направила темата :wink: Въпреки че, като се замисля, хората, които търсят само линкове и ги намерят в първия пост, може и да не се зачетат нататък, а така ще поразгледат тук и там, пък току-виж им се приискало и те да изкажат мнение. Все пак Блосъм искаше тази тема да е повече дискусионна.^^ В крайна сметка, както се разберете :)

А относно Гакт и Мияви, това, което ме привлече бяха визията при първия и сценичното (и не само^^) поведение при втория. Слушах по нещо и от двамата, но тогава не ми допаднаха особено. Но вкусовете се променят. :wink: Много песни, които преди не са ме кефили, сега ми харесват, въпреки че аз по принцип рядко мога да харесам всичко на някой певец. Не съм хардкор фен, но определено им се кефя :D За Мияви ме открехна Блосъм.^^ Като почне да ти разказва за него, просто няма начин да не ти стане интересно (BlossomStar = Miyavi's ultimate PR :P ) Иначе като музика повече ми допада Гакт...за момента :twisted:

А относно dorky снимките на Гакт, за които питах, имах предвид по-скоро някакви "изобличителни", примерно ако е имал шини на зъбите или кофти прическа или без лещи и с обрасли вежди :twisted: Защото просто не мога да си го представя какъв е бил преди това! Бтв, много са му сладки тези снимки, които постнахте, иначе личен фаворит ми е серията фотоси с кучето - такава двойка са просто :lol:
А от онези "горещите" снимки най ми харесва ето тази - http://images13.snimka.bg/002003699-big.jpg - изглеждат страхотно заедно (бтв, кое е момичето?)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 13, 2007 2:52 am 
Аватар

caprice06 написа:

А относно dorky снимките на Гакт, за които питах, имах предвид по-скоро някакви "изобличителни", примерно ако е имал шини на зъбите или кофти прическа или без лещи и с обрасли вежди :twisted: Защото просто не мога да си го представя какъв е бил преди това! Бтв, много са му сладки тези снимки, които постнахте, иначе личен фаворит ми е серията фотоси с кучето - такава двойка са просто :lol:
А от онези "горещите" снимки най ми харесва ето тази - http://images13.snimka.bg/002003699-big.jpg - изглеждат страхотно заедно (бтв, кое е момичето?)

Ммм Гакто и "Беро-чан" - такава двойка няма :lol: А иначе, говори се, че си е правил човекът някоя и друга операцийка, ама де да знам... Абе, ако е вярно - добре са се справили пластичните хирурзи :lol:
А онази девойка така и не разбрах коя е, но иначе горещите снимки са от реклами на Такано Юри - "бюти клиник", тоест той Гакт даже рекламира пластичната хирургия :roll: Та, така. Аз нали съм маняче, доста снимки са ми минали пред очите обаче лош пикчър на Гакт досега не ми е попадал :shock:

EDIT: Хмсс, ние си му се посмяхме, де да знам, да поплачем сега :P :
http://www.vbox7.com/play:a41e048e (туй ми е любимо парче, но изпълнението наскоро си го дръпнах и направо нинам аз ли нещо или ттаквоз... :( )
http://www.vbox7.com/play:436c6b92 (рони сълзи, за кого ли...)

Ей това трябва да се види :lol: :lol: Много си приличат :lol: Изображение
Някой да ме спре... Ако продължа да слагам разни снимки ще ме изгонят от форума. :mrgreen:
И Миави ще се обиди, че го пренебрегваме.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 15, 2007 6:09 pm 
Аватар

абе ей в тая галерия - http://www.shiroitsubasa.com/shiroitsub ... allery.htm ; има доста снимки на Гакт от "едно време", сравнете ги със сегашната му визия и открийте 10-те разлики :lol:

Brute force will overpower any technique !
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 16, 2007 7:48 pm 
Аватар

SSJVegeta написа:
абе ей в тая галерия - http://www.shiroitsubasa.com/shiroitsub ... allery.htm ; има доста снимки на Гакт от "едно време", сравнете ги със сегашната му визия и открийте 10-те разлики :lol:

Да, това е Гакт в неговата Малис Мизър ера. И си е голям пич, ако ме питаш мене ;) . Вярно, че сега е доста различен, но пак си е Гакт. :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 16, 2007 8:29 pm 
Аватар

http://store3.data.bg/nilion/
Gackt - Last Song го има тук поздрав за всички фенове дет пишат тук

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 16, 2007 9:14 pm 
Аватар

вииижте какво си намерих :lol:

Изображение

Изображение
Кой каза, че Гакт не може да мие чинии? XDD

Изображение
*потуп потуп*

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 17, 2007 12:05 am 
Аватар

meh_ch написа:
вииижте какво си намерих :lol:

Хохохо, това с чиниите го имам, хаха! А онова дето реди нещо си направо... Детенце :lol: :lol:

EDIT: СМЕХ. Аз поне като ги гледам се задавям от смях:
Смех с Мияви: http://www.vbox7.com/play:1b003a75
Смех с Гакто: http://www.vbox7.com/play:cfcd8f1e

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 26, 2007 12:45 pm 
Аватар

Хаха, много готини снимчици и други материали сте напускали и за двамата....SSJ Vegeta дето беше пуснал оня линк със снимки "преди", ох - looks like the dark period:) Сега по- ми харесва. Излушах Марс и е супер. Особено ми харесаха двете Фрезии, а втората направо си плаче за един contemporary dance :D

EDIT~ Ми и Мияви го прослушах и взе че ми хареса....на първо слушане, но не са тия бесните песни като в Миявизъм, ОБАЧЕ имам една молба, от всички линкове, които сте дали с негови песни никъде не засякох Селфиш Лов, пък много ми се ще да я имам. Така че, ако я има някой ще пусне ли линкче? Благодарско, дооомо!!!

Like a diamond in the sky.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2007 10:42 am 
Аватар

Етуу ^^ http://www.sendspace.com/file/d3py8f

Не съм я upload-нала аз, но доколкото знам тва е песента :lol:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 25 [ 363 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 25  Следваща