|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 9:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Uta no☆Prince-sama♪ Maji Love 1000% (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 06, 2011 4:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=70_1327423321.jpg) |
nikolai_131 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Юли 23, 2005 8:34 pm Мнения: 2552 Местоположение: ЧАЛГАНИСТАН
|
Вкарат ли Азис в туй Аниме ще се гледа на 100% ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) И така ако може да пее "УМРИИИИИИИИИИИИИИИИ" Aзисчо бая ще си отива сред момченцата в туй Анименце xD
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Uta no☆Prince-sama♪ Maji Love 1000% (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 09, 2011 1:40 am |
![Аватар](http://i90.photobucket.com/albums/k264/arven_2006/30773586-ea25-4527-a6de-479280b294a8_zpsd120d5a6.jpg) |
DNgirl |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Пет Сеп 07, 2007 2:09 pm Мнения: 671 Местоположение: Г-БГ
|
~~~~ [Bishie Lover Mode] Яяяя, по-настрана мъжкото население на форума, тази тема я приватизирам в името на момичетата ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Хо-хо, това беше ударна бомба за мен... ![:wow:](./images/smilies/wow.gif) От кога ми се е догледало нещо бишоненско, ама точно от те тоя тип. И както си падам по изпълнения на сейюта и когато съм в настроение и по такива песнички... Направо ме хвана от първия път~ Ако погледнем към историята... не знам, в такова настроение ли съм наистина, или е нещо друго, но е доста свежо... Доста забавно дори, което май не го очаквах... може би пък твърде много са ми харесали господата~ А те определено... ми харесаха ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Директорът и класният ръководител бяха също куку-та... Вярно, че училището е малко помпозно... и май се прокрадват сценки от Ла Корда Доро и OHSHC... ама в крайна сметка не ти бъркат в здравето. И очаквам малко повече да се врътнем около момчетата сега... без тях тая крава (ще ме извините за определението) не се търпи
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Uta no☆Prince-sama♪ Maji Love 1000% (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 09, 2011 1:58 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=29811_1353966372.png) |
werewolf_girl |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Ное 18, 2008 5:20 pm Мнения: 1441 Местоположение: Вкъщи!
|
имаше котка~ <3 <3 и бишита <3 <3 ... ...историята сигурно ще е банална обаче... ама то с такива бишита кой гледа историята DNgirl написа: Яяяя, по-настрана мъжкото население на форума, тази тема я приватизирам в името на момичетата точно така
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Uta no☆Prince-sama♪ Maji Love 1000% (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 09, 2011 6:18 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34312_1588111353.png) |
DiaDora |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
В тая тема май кьорав мъжки пост нема да се весне.... Мдаааааа, тва е бишонджийския ре-харем за сезона, абс в стил Ла Корда д'Оро. Време си беше за нещо такова ![:kicking:](./images/smilies/kicking.gif) Мога да се обзаложа, без да съм гледала инфото, че е правено по сим-дейтинг-гейм. 1:1 с Кордата. Начи да не чакаме никакво финално сдвояване или дори целувка....да не говорим за хард кор жижи-бижи, ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Знам си урока от др харем –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Първи еп не ме грабна толкова, колкото да речем този на Ла Кордата, но се гледа. Момченцата ги бива, а и бойс-група изпълнението дет направиха в началото много ставаше. Главната героиня с тези жълти,бледи очи и тъповата физиономоя хич не ми вдъхва доверие, ма да видим... Не може да се сравни с Кахоко въобще. оОоОоО ![:wow:](./images/smilies/wow.gif) ...Suwabe Junichi - познайте дали нема да ми е любимо бишито с тоз глас, дори без да съм му погледнала фейса... Та - имаме флърт playboy тайп( Swabeto ![:wow:](./images/smilies/wow.gif) ), жизнерадостен и енергичен тайп, кУУл тайп и въобще картинката от Ла Кордата се повтаря... .... ![:icecream: :icecream:](./images/smilies/ice_cream.gif) Мина теста, ОН-дъ- лист...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Uta no☆Prince-sama♪ Maji Love 1000% (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 09, 2011 6:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37639_1492892239.jpg) |
trancer4e4life |
|
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Хубавичко почна, да. Само да не стане много лигаво, но и да стане нали и такива работи трябва да има от време на време ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Оооооооооообаче концерта в началото рулираше, въй въй ![:drunk:](./images/smilies/drunk.gif) .
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Uta no☆Prince-sama♪ Maji Love 1000% (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 09, 2011 9:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6046_1314136453.png) |
Kudrokoska |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Дообре, това ще го гледам, каквито и глупости да последват. Да се надяваме все пак, че няма да има такива. ^^ Тая главната е сладка, обаче тия очи дето са и сложили са ужасни - жълто и зелено wtf O.O Все едно някво зомби или вампир гледам >.< Приятелката и е много по яка, ама сигурно никое момче няма и обърне внимание :/ От момчетата естествено си харесах най много тоя от края на епизода, който сигурно е близнак или знам ли и аз какво на Hayato. Освен него и тоя русия с дългата коса, и другия рус с шапката.. айде и тоя с червената коса е симпатичен xD Другите двама поне засега не ме радват. Директорът изглежда доста крийпи, а даскалът гласът му крещеше от километри, че е мъж. Чакам следващ еп, дано го преведат по бързо от тоя ^^
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Uta no☆Prince-sama♪ Maji Love 1000% (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 10, 2011 1:04 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37639_1492892239.jpg) |
trancer4e4life |
|
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Мен много ме кефят очите й. Некво много страшно гледа, сякаш ще те убие всеки момент ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Аз пък не си харесах никой ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) .
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Uta no☆Prince-sama♪ Maji Love 1000% (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 10, 2011 1:23 pm |
![Аватар](http://i90.photobucket.com/albums/k264/arven_2006/30773586-ea25-4527-a6de-479280b294a8_zpsd120d5a6.jpg) |
DNgirl |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Пет Сеп 07, 2007 2:09 pm Мнения: 671 Местоположение: Г-БГ
|
Втори епизод~ (лека ирония) ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Как не успях да се сетя, че е така! Направо на никой нямаше да му хрумне тази идея още в първия момент на срещата между главната героиня и нейният избранник... Но нищо де То беше от ясно по-ясно и че ще се започне от Иттоки, но дано ги поразместят някак, а не както са наредени в началото... Маса да е следващият добре, но пък после залагам на онова русото с очилата... (Натсуки?) Нали са от един и същи клас <.< И помеждудругото ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Кой е определил как да се разпределят стаите в общежитието? Странни неща са се получили... Най-накрая открих кой пее песента, която ме интересуваше~
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Uta no☆Prince-sama♪ Maji Love 1000% (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 10, 2011 7:17 pm |
![Аватар](http://www.mehanata.org/forums/download/file.php?avatar=80_1359029832.png) |
Jeanne |
|
|
Момчета, защо нападнахте така лошо темата след като е ясно, че анимето не е за вас? xD Аз ходя ли по вашите ечита и хареми да оплювам, след като сюжета и героините там са от глупави по-глупави, но естествено фенсървиса е на първо ниво. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) На всичкото отгоре такива жанрове с лопата да ги ринеш, reverse харема е на заден план. Иначе анимето не мога да определя още дали ми харесва. Нещо ми се струва, че ще стане прекалено лигаво, но се надявам да не е така. Иначе арта е хубав, момчетата също са ми малко лигавки, но ще се изтърпи, може би. Е както каза Kotori не може да е по-лошо от Starry Sky. Тамън се бях зарадвала, че ще излиза reverse harem и на 2рия епизод го дропнах.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Uta no☆Prince-sama♪ Maji Love 1000% (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 10, 2011 11:40 pm |
DiaDora |
|
|
Jeanne написа: Е както каза Kotori не може да е по-лошо от Starry Sky. Тамън се бях зарадвала, че ще излиза reverse harem и на 2рия епизод го дропнах. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) И аз така ... А това аниме засега не е на нивото на Кордата, но пък се гледа...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Uta no☆Prince-sama♪ Maji Love 1000% (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 11, 2011 12:38 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=29811_1353966372.png) |
werewolf_girl |
|
Регистриран на: Вто Ное 18, 2008 5:20 pm Мнения: 1441 Местоположение: Вкъщи!
|
е стига с това ла корд д'оро ...аз тука свръхестествени неща не виждам и не искам да виждам ... това че и двете са обратни хареми и че са за музика не трябва да дава повод за сравнение та стига с това ... "не е добро като" "не е като" "повтаря еди кое си" ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) он: много ми хареса епизодчето ...червенокоското си ми е любимец още от еп 1 ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) ...та да много добре е направено... песничките са хубавички ^^
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Uta no☆Prince-sama♪ Maji Love 1000% (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 11, 2011 1:18 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44895_1410292028.png) |
TsukiAkari |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 09, 2011 7:46 pm Мнения: 932 Местоположение: SPACE
|
Не е зле анимето ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) така че ще продължа да го гледам, а ако по нататък ми доскучае - кофти. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Това, което ме дразни са очите на момичето.. по дяволите наистина прилича на зомби! ![:pokey:](./images/smilies/pokey.gif) Другото за сега е окей! Тази песен от първия епизод много ме радва /в буквалния смисъл на думата, предполагам/ ![:kicking:](./images/smilies/kicking.gif) и поради неизяснени причини се хиля като ненормална докато пее "My sweetest looooooooooooove!"... Иначе любимец още си нямам... странна раута... ![:confused:](./images/smilies/confused.gif) Впрочем, без неко просто нямаше как да минат...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Uta no☆Prince-sama♪ Maji Love 1000% (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 11, 2011 2:09 am |
DiaDora |
|
|
werewolf_girl написа: е стига с това ла корд д'оро ... о...червенокоското си ми е любимец още от еп 1 ^^ Here I go again със сравненията... Червенокоското е аналог на Хихара от Кордата ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Засега одобрявам, и двамата са сладури. Но керъктър дизайна ми е малко помпозено-претруфен тук, или може би щот съм свикнала с другия, незнам.... Ша ма изтърпиш, щот Кордата ми е любимият рев-харем и нема начин да не търся постоянно кво са взели от там, кое по-добре и по зле в едното и другото...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Uta no☆Prince-sama♪ Maji Love 1000% (Лято 2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 11, 2011 4:39 pm |
![Аватар](http://i.imgur.com/VbcX32P.gif) |
crazy_little_crow |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
^ Мдам , мацката със жълто-зелените очи изби рибата ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) От там насетне всичко бледнее ... Абе то само от Корда-та да са взели (ама то не е само една белята както се казва)... примерно има и аналог с Оурана, защото и там кучето на нашия богат рус идиот, пак се казваше Елизабет XD Не че мога да отрека, че и този идиот беше симпатичен. Макар че като каза на нашата, че приличала на кучето му - аз лично ако бях на нейно място щях да го фрасна моментално (кретена му с кретен) XD А тя даже се набута в кучешки костюм, милата, и остана без думи xDDD Или може би това му е било оправданието да се хвърли върху нея да я гушка <333 Знае ли човек със сигурност... В крайна сметка като включа фенгърл моуда все ми е таз от къде точно са го копирали, стига да ми харесва и хляб за душата да има <333 Засега червенокосото води, макар че и останалите не са за изпускане. И някак си просто знам, че няма да се уреди с него ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) PS [ Bishie overkill] -> The concentration of bishounen characters is so high or unexpected that if it is not against the law, it should be.
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
![Изображение](http://i.imgur.com/THbln4X.png) If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|