|
Дата и час: Вто Мар 11, 2025 1:17 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Дек 07, 2006 10:29 pm |
 |
fantasiq |
|
 |
|
Цитат: Да не говорим че една част са прерисувани а за прерисувани са почти зле da te swetna no NE sa preresuwani(samo pyrwata s Abel sym gledala) Цитат: ама това не е извинение за това колко са постни рисунките estestweno 4e 6te sa postni nali sa samo skici Цитат: Ясно е че в крайна сметка си аматьорка и не можеш да догониш художниците на trinity blood ама чак толкова всички да се превъзнасят вече е малко прекалено
towa mi e ot qsno pre qsno..nikoga ne sym i mislila 4e 6te go postigna
TOWA TUK WSE PAK SE WODI FANART CEKCIQ i se postwat risunki na "anamiori" wse pak
Последна промяна fantasiq на Пет Дек 08, 2006 12:38 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Фев 11, 2007 10:12 pm |
 |
fantasiq |
|
 |
|
Цитат: мен ме е срам да покажа някое мое творение
е сега... няма не искам няма недеи...оценявам мнеи=нието ти че рисувам добре и това по-скоро трябва да те всъхнови .... досега не съм видяла ло6а рисунка в този форум така чче не се оправдяваи..Като има6 рисунки постваи..та нали това е целта на тази секция.... Но нали знае6 всяко хубаво нещо си има цена...и това е времето..... да знаеш как си презенявам времето зада имам време да рисувам.....а скоро и работа ще почвам ака че ако имаш свободна време уполозотвори го...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Фев 11, 2007 10:21 pm |
 |
fantasiq |
|
 |
|
eto widqli ne etolkowa trudno......
aaaaa ima6 skener.....  a az si snimam moite s fotoaparata ba 6px...4e ne mi se dawat pari za skener a e i na mainata si...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Мар 29, 2007 2:11 am |
 |
FairyMistress |
|
 |
|
Рисуваш невероятно, а оцветявките ти са СТРАХОТНИ! Наистина едни от най-добрите, които съм виждала с мишка (но това съм ти го казвала и в девиантарта  ) И ти се възхищавам на търпението с което понасяш някои груби коментарчета, аз лично почвам веднага да хапя у гъзо като видя такива... Евала!^^
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Юли 13, 2007 11:55 pm |
 |
fantasiq |
|
 |
|
ето не6то което ми хрумна една сутрин..... надявам се и на вас да вие сме6но колкото и на мен.....
LINK.....
http://www.deviantart.com/deviation/59729748/
ДА ПРОЧЕТЕТЕ ПОНЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА ЧЕ ОТ ГОРНАТА КАРТИНКА НИ^ТО НЕ СЕ ВИЖДА...
Последна промяна fantasiq на Съб Юли 14, 2007 4:30 pm, променена общо 4 пъти
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|