Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:50 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 36 [ 540 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 36  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 28, 2007 2:30 pm 
Аватар

Ще предприемат, споко. Надява се точно след...5-7 глави. Все пак явно ще гледаме всички битки :? Чад вярно много се ъпгрейдна 8) Некъв як ще дойде! Надявам се да си няма някакви проблеми после-да не се налага на Ичиго и Со. да спасяват и него, че това вече ще е прекалено. Представятели си Чад да вземе да се превърне в холол :tv:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 28, 2007 4:01 pm 
Аватар

обаче Кубо е измислил всякакви хибриди ,Шинигами-Хололи ,Хололи-Шинигамита ,Хора-Хололи ,Хора-Визарди(Орихиме-чан) ,Шинигамита-Лисици :shock: ,какво ли остава да видим още

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 02, 2007 9:15 pm 
Аватар

Гррр кога излиза следващия чаптър :( :( :(
аз такова... :oops: ...скоро прочетах мангата ма искам 261 и да покажат рукия вече >_<
PS:Nell рулзз ^^ голям симпатяга ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 03, 2007 11:35 am 
Аватар

Ch 261 MQ
още вчера го имаше :P

а Нел е слънчице просто ^^
за главата: Чад определено се радва на доста внимание - но дали е за добро - нямам предвид само ъпгрейдите ами и Еспадата, която го уважи с присъствието си (най-накрая - Кубо чу надеждите ми :lol:) - бая ще се озори - дано да му дойде помощ отнейде :roll: някой предател да речем - а може ли тези Трес Цифра да са толкова добрички - нашите ги бият, но ги пощадяват, онези се разчувстват и вече са на наша страна - големи лошковци са :lol:

а пък главите оттук нататък може да стават вече само по-интересни 8)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 03, 2007 1:49 pm 
Аватар

Чад вярно голям лошковец е станал, с тази дясна ръка... Много готино! Друг е въпросът, че ако си спомням правилно и той и Инуе и останалите бяха придобили силите си, в следствие на близостта си с Ичиго. Тук е момента някой да ми каже, че съм чел прекалено отдавна и бъркам, защото не ми е много ясно как само от близостта си се сдобиха с такива готини сили. М/у впрочем силите на Инуе нали приличаха на тези на визардите, на Чад-на холоусите, остава да видим кой ще вземе силите на шинигами-Татсуки може би?

Иначе беше готина глава, макар че ми се ще да видя какво прави Айзен и Со. В СС арка най-много ми харесваха точно главите с капитаните, които дотогава не бяхме виждали. Ще ми се да чуя и за някакви планове, а не само битки да гледам. Но да не се оплаквам-и битките са си готини :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 04, 2007 11:39 am 
Аватар

На мен ми е интересно кой е петият former arrancar :mrgreen:
Гин каза че са пет провалените опити на Айзен-за сега обаче сме видели само 4 от тях :wink:
Междудругото арка много ми прилича на този от СС
да ги кажем по 13 капитана(броим божествената тройка)
бой бой бой ... идват капитаните пак бой -за сега само битките са малко по-раздвижени :roll:

ПП сега ще ме зарадва Иное да искара една холоу маска и да ги утрепе =))

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 04, 2007 11:42 am 
Аватар

Оооооооо излезнал ее (inlove)
Са го тегля и после едитвам ^^
(а Inoue мн ме нерви >_< но карай,не отказвам Hollow маска :D:D:D)
Едит: Гррр много бързо свършиии :( :( :(
И да,Чадо ше си има проблеми ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 04, 2007 3:05 pm 
Аватар

Млеее чад стана Дъ БиГгест Бад Асс на групата :lol: да го видиме ко ше напрай срещу еспадата :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 04, 2007 8:17 pm 
Аватар

Садо го отнесе афро-Арранкара и то го отнесе здраво здраво ,определено не е като преди ,но сега отново се появи лош даже много лош противник ,самото му изрежение показва ,че е гадно коп*ле Noitora ,занпактото му е адско и по-голямо и от на Ичиго ,poor poor Sado-kun :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 08, 2007 6:07 pm 
Аватар

Този новият аранкаар е номер 9. Четох версия, в която името е написано на испански, затова реших да ви светна. Слаба ракия е сигурно. Базата за сравнение ми е Гримджоу, който е номер 6.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Фев 08, 2007 10:15 pm 
Аватар

УАУ !!!
самоличността на 9-тата еспада просто кърти :headbang:
дали обаче не е само илюзия или наистина е той :hmm:

а както някой на мангахелпърс предположи - тъй като маската му изглежда цяла, а не счупена - може би е вайзард :shock:
ехх покрай тези монотонни боища отдавна не ми се беше случвало да чакам следващата глава с такова нетърпение :lol:
малко ме съмнява обаче да се сбият с Рукия освен ако еспадата със благозвучно име Aaron'iro Alou'loueue не помни кой е бил преди :roll:
(ама честно бива ли такова име да има - то това не може да бъде изговорено от нормален човек :lol: )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 10, 2007 6:52 pm 
Аватар

Чад малко бързо го биха.... ако това е нивото на еспада не ми се верва да се измъкнат от хеко мундо :shock:
А тоя дет се показа пред рукиа кои е :? напрао имам чеуството че гледам Ичи с черна коса.... :o

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 11, 2007 4:36 pm 
Аватар

Thaw написа:
А тоя дет се показа пред рукиа кои е :? напрао имам чеуството че гледам Ичи с черна коса.... :o

ами лицето е на Шиба Кайен - бившия лейтенант на Укитаке, заради който Рукия в края на СС арка ходи да се извинява на Куукаку (каката на Ганджу)
ето статийката в уикипедия за опресняване ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 11, 2007 5:34 pm 
Аватар

Ахаа.... сетих се кой е :) оня дет рукия го килна щот беше превзет от холол нали :oops: ми то тогава как е станал Аракарн като аракарните са Хололи който са си свалили маските, а той като е шинигами е нещо като дух и като умре не трябва ли да се прероди пак на земята ?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 11, 2007 9:42 pm 
Аватар

на мен ми е странно как може някой да умре като Шинигами и да се прероди като Арранкар ,нали щом едно шинигами умре е game over
или пък Айзен да го е намерил и да си е "поиграл" с него по някакъв неизвестен за нас начин
ще разберем другата седмица какъв е филма ,наистина ли това е Кайен ,искам само да си релисне занпактото и да фигурира думата "Нежибана" друго не ми трябва за да се уверя в самоличноста му

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 36 [ 540 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 36  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]