|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 03, 2007 1:49 pm |
|
Nocturno |
|
|
|
Чад вярно голям лошковец е станал, с тази дясна ръка... Много готино! Друг е въпросът, че ако си спомням правилно и той и Инуе и останалите бяха придобили силите си, в следствие на близостта си с Ичиго. Тук е момента някой да ми каже, че съм чел прекалено отдавна и бъркам, защото не ми е много ясно как само от близостта си се сдобиха с такива готини сили. М/у впрочем силите на Инуе нали приличаха на тези на визардите, на Чад-на холоусите, остава да видим кой ще вземе силите на шинигами-Татсуки може би?
Иначе беше готина глава, макар че ми се ще да видя какво прави Айзен и Со. В СС арка най-много ми харесваха точно главите с капитаните, които дотогава не бяхме виждали. Ще ми се да чуя и за някакви планове, а не само битки да гледам. Но да не се оплаквам-и битките са си готини
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 04, 2007 11:39 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
На мен ми е интересно кой е петият former arrancar
Гин каза че са пет провалените опити на Айзен-за сега обаче сме видели само 4 от тях
Междудругото арка много ми прилича на този от СС
да ги кажем по 13 капитана(броим божествената тройка)
бой бой бой ... идват капитаните пак бой -за сега само битките са малко по-раздвижени
ПП сега ще ме зарадва Иное да искара една холоу маска и да ги утрепе
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 04, 2007 11:42 am |
|
MishokaBG |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 22, 2006 7:35 pm Мнения: 665 Местоположение: o.O
|
Оооооооо излезнал ее (inlove)
Са го тегля и после едитвам ^^
(а Inoue мн ме нерви >_< но карай,не отказвам Hollow маска :D:D)
Едит: Гррр много бързо свършиии
И да,Чадо ше си има проблеми ^^
_________________ S4 League playa
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 08, 2007 10:15 pm |
|
PA3YM |
|
|
|
УАУ !!!
самоличността на 9-тата еспада просто кърти
дали обаче не е само илюзия или наистина е той
а както някой на мангахелпърс предположи - тъй като маската му изглежда цяла, а не счупена - може би е вайзард
ехх покрай тези монотонни боища отдавна не ми се беше случвало да чакам следващата глава с такова нетърпение
малко ме съмнява обаче да се сбият с Рукия освен ако еспадата със благозвучно име Aaron'iro Alou'loueue не помни кой е бил преди
(ама честно бива ли такова име да има - то това не може да бъде изговорено от нормален човек )
_________________ GIDA owns U!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|