|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 11:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Юли 06, 2011 8:52 pm |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
Най-накрая видяхме Вандер Декен. Сега ми е адски любопитно какъв план ли измъти болният му мозък. А и защо се движи в балон с... въздух? Той не беше ли фишърмен? Виждам, че принцовете не са за подценяване, а Ходи определено изглежда доста по-добре. Става за снайперист. А, Лъфи може и да са го вързали някъде, какъвто е импулсивен, със собствените му гумени ръце. Но най-вероятно са се натварили на Сънито и са отишли при тримцата, които може и да са се измъкнали вече или да са си създали още по-големи неприятности.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Юли 06, 2011 8:55 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Той си е фишърмен, но след като е изял дяволски плод не може да плува и с нищо не се различава от човек изял плод.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Юли 07, 2011 10:47 am |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Да запуквам хапа и аз тогава - щом единствения страничен ефект е и самия ефект на стероидите - да станеш силен с бахти тялото Кви са тия простотии бе, на хората им капят косите а на тоз му стана бяла С тоя уотър шот - 150 км една скапана капка - хехе нямаше нужда Ода си вади тия паур-ъпи от гъза си. Джинбей изглеждаше леко ступан, само се надявам да не е помлял Лъфи щото ще се изнервя на макс. Искам Лъфи да се появи, да сапуняса чудовищата и да ги обърне срещу Ходи, докато останалите страу хатс почват един по един да му свалят офицерите. И бих се радвал ако срещу Ходи се бие Зоро или Санджи а Лъфи да е срещу Хюузо (пияния суордсмън), да видим как ще се справи срещу мечове. Не може 100000 чапъра Зоро да се бие с всеки, който държи меч в ръката си, а Лъфи срещу останалите
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Юли 08, 2011 1:23 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Абе пръстите... по-скоро варианта на Valk0v е... Ба*ти тъпотията. Предния чап се едно го нямаше, а тоя прати всякаква капка смисъл подяволите. И това не се личете и от деца, или аз се бъркам????? Щото бих казал, че на всеки ше му мине Valk0v написа: Да запуквам хапа и аз тогава през главата... Независимо дали след 3 чаптъра или по-скоро след боя, щот нали трее става за нещо, ще се окаже че от дрогата ще страда... Такава тъпанарщина няма 150км през сгради една капка вода.... Не разбирам що направо тая капка не хвана да промуши Лъфи е така Като ще е безмозъчен сценарии, поне да е докрай...
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Юли 11, 2011 12:00 am |
Telemag |
|
|
Регистриран на: Съб Апр 26, 2008 5:49 pm Мнения: 105 Местоположение: Суворово
|
Преди време, някой пита къде е Аладин (фишър-доктора). Сега знам, че прави дрогата за Ходи Джоунс. Кой друг, а? И някой пита къде му са краката(във флашбека за Фишър-тайгър)? Еми Аладин е взимал от стероидите и е се е променил\замязал е на човек и сега прави стероиди за Ходи, за да го превърне в човек. Ще е егати майтапа . Накрая Ходи ще трябва да си направи сеппуко. П.П. Но това е само на бързо скалъпена теория.
_________________ Човек се учи докато е жив
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Юли 12, 2011 7:28 pm |
Hajutze |
|
|
|
Маааааалко я пресилиха работата с Ходи ... метна кораб колкото половин остров ?! Даааа бе.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|