|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 9:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Силата на волята ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 05, 2011 2:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Като човек, който има зависимост единствено към храненето, не мога да си обясня какво толкова ви пристрастяват цигарите. Да, обичам да пуша, мисля, че рекордът ми е три цигари за седмица, обикновено са около 5 на месец ... за бога повече от това не се живее. Първо имаш шибано голям махмурлук, не можеш да дишаш, храчиш лайна сутрин, димиш непрекъснато и смърдиш на дим ![:thumbsdown:](./images/smilies/thumbsdown.gif) Вече три години от както от непушач започнах да пуша така от време на време и въпреки, че всеки ми дуднеше на главата "ще ги пропушиш, ще ги пропушиш" ... ще ги пропуша грънци повече ![:doh:](./images/smilies/doh.gif) И не съм съгласен, че волята има решаващата дума при цигарите. Просто вие сте ги превърнали в част от живота си и сте свикнали с тях. За разлика от мен, на който пушенето на цигара ми доставя истинско и пълно удоволствие и не изпитвам необходимост да го правя непрекъснато изяжте се от яд
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Силата на волята ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 05, 2011 7:47 pm |
Нарутард |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Наскоро се спускахме в едно село до Стара загора, което е на 10 км от центара кадето трябваше да ме вземат и тъкмо се качиха в колата 2ма фр и аз ще званя на наще да ме взимат и гледам телефона се изключва няма батерия , 10 часа през ноща , пробвах пробвах да го пусна не иска и тругнах да карам кам вкъщи , а аз сам в квартал които е на 7 км от центара и в 11 часа се като куче , с колелото 20 км , без никакви светлини по колелото, колите ми свирят , не се виждат дупки ,понеже както казах квартала е извън града няма осветление не се вижда нищо , после през гората , който знае Кв,зора ще сети , тей де прибвах се жив и здрав.
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Силата на волята ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 05, 2011 8:27 pm |
Нарутард |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Еми ела по пътя дето минах оная вечер и ще видиш какво е воля хаахах. оки
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Силата на волята ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 05, 2011 8:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37839_1436193730.png) |
JackBz |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Пет Ное 13, 2009 3:20 pm Мнения: 74 Местоположение: Тhere
|
Нарутард написа: Еми ела по пътя дето минах оная вечер и ще видиш какво е воля хаахах. оки прояви воля и се научи да пишеш разбираемо
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|