|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:34 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: History's Strongest Disciple Kenichi Публикувано на: Вто Юни 28, 2011 1:19 pm |
Hajutze |
|
|
|
От тоя ъгъл вече определено мога да го кажа със сигурност ... Циците на Миу са два пъти по-големи от нея самата .
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: History's Strongest Disciple Kenichi Публикувано на: Пон Юли 04, 2011 11:06 pm |
Hajutze |
|
|
|
Ако е син на Елдъра едва ли толкова лесно ще се възхищава ... виж обаче, че ще мре е ясно ...
(така де ... да перифразирам - личното ми мнение е, че ще умре, за това и Сакаки не искаше ученици)
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: History's Strongest Disciple Kenichi Публикувано на: Пон Юли 11, 2011 1:32 am |
|
Necrokid |
|
|
|
Така, започнах четенето на тази манга със съдействието на Логрус (мерси, за мкоето). Видях, че има излезли доста чаптъри и реших, че няма да имам търпение да коментирам чак, когато прочета абсолютно всичко. Това е първото ми мнение от сложната ми схема за коментари на всеки 50 чаптъра. Естествено схемата ми пропадна лекичко, защото се усетих, че съм на 54-та глава и съм забравила за намеренията си. Та такааа, хубаво. На пръв поглед, чистосърдечно си признавам, че първите пет глави имаха ужасен арт и се дразнех леко и не четях с голям ентусиазъм, обаче... да ги ева у чаптърите - мангата е велика. Като започнем с Кеничи. Нека бъдем честни, човека няма и капчица талант, но трябва да му се признаят волята и упорството. От пълния пишльо, сега се превърна в не чак толкова безнадежен случей. Също така получава моите адмирации за това, че не изневерява на принципите си. Още ми е трудно да повярвам, че сколни да си партнира с Миу в спаринга. xD Продължавам с по две приказки за всеки един от учителите. Сакаки-сенсей, е по-bad ass учител не мога да си представя. Такова тсундере е, че чак ми идва да го стискам докато не му спукам тъпанчетата. Апачай - по-дружелюбно и в същия момент умопомръчително силно същество надали съществува. Всеки път, когато със сълзи на очите си представя как убива Кеничи, просто защото не може да се контролира е безценен. Детското в него е малко клиширано на моменти, но не ми пука особено. Ма Кенсей - все още не може да ме грабне с нещо особено. Перверзника без скрупули малко ми напомня за дребния дядка от Ранма (сетих се Хапосай май беше), само дето сега не се сещам за името му. По принцип не ги харесвам чичковците, които точат лиги по момичетата. Коетсужи-сенсей - изключителен персонаж. Чете мисли, оправя кости, има само "розови" мускули. Спокоен е като планинско ручейче по средата на лятото. От всички учители, той като че ли влияе най-много на младежа. Шигуре - ммммм -______- Потайна е за сега. Все още не съм разбрала много неща и за нея, но съм сигурна, че това, което ми прадстои ще бъде епично. Старайшината на доджото - този дядо, този дядо... Сравнително рядко участва в разговорите обаче някак си човек винаги знае, че той е основател на доджото и това го прави изключително интересен и с нетърпение чакам да видя още и от него. Това е като за начало. Следващото ми мнение ще бъде след още 50 глави, тоест на 104-тата, защото малко обърках плана. Надявам се да не е веднага след това. Едит: А да, изкушавам се да не прочета мненията над моето ама за сега самоконтрола ми е на ниво. xD
|
|
|
|
Заглавие: Re: History's Strongest Disciple Kenichi Публикувано на: Пон Юли 11, 2011 8:33 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Ей новия чаптър много ме израдва - тоя русия май ще се окаже някоя много голяма машина. Не стига че им хвана темпото, не стига че им копира техниките, ами и има мастър изражение (смисъл тия линия дето излизат от очите). Започвам да си мисля дали не е One Shadow - тоест да е Фюринжи - син на Суперман и баща на Мю ? По принцип организацията на "сенките" е да имат по един топ мастър на някакъв стил - Хонго е Божията ръка на каратето, тоест това изключва да има още един каратист (тоест русия) - ама щом толкова лесно им хвана техниките дали пък няма да мастър на всички стилове - муай тай, карате и т.н.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|