|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 10:05 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Съб Юли 02, 2011 8:34 pm |
|
faye |
|
|
|
Повече са, отколкото човек може да изброй -.- Пробвай Mars, From far away, Please save my earth, Cat street, basara, tenshi ja nai, Kagen no tsuki, Kodomo no omocha, red river, w juliet, ES.......
@JohnnyQuid - Change guy и Yu yu hakusho може.
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Нед Юли 03, 2011 9:58 pm |
|
faye |
|
|
|
Хващаш на тясно - хем завършено, хем да отговаря на някакви условия и на всичко отгоре почти всичко за което се сетих вече е в листата ти Ми Inuyasha i Ai Kora се сещам що годе по условие :>
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Пон Юли 04, 2011 10:41 pm |
|
faye |
|
|
|
superior, chronicles of the cursed sword, 7 seeds, pretty face, tenshi na konamaiki(тук препоръчвам анимето, но манга-аниме са 1:1. Само дето мангата не е досканирана), 3x3 eyes, nononono, gokusen, bowling king
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Чет Юли 14, 2011 1:29 am |
|
realist |
|
|
|
Тъй като не знам какво си чел направо почвам да изброявам:The Breaker, Change 123, Veritas, Kenji, Aiki, Hokuto no Ken, Basilisk, Ultra Red, Ping, Riki-Oh, само за това се сещам сега.
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Чет Юли 14, 2011 7:22 pm |
|
excape |
|
|
|
shutdown написа: Някой може ли да ми препоръча манги от типа Baki, Garouden, Shamo макар че едва ли има някоя хубава която да не съм чел може да е излязло нещо ново. Само не ми препоръчвайте HSDK Hajime no Ippo, Change guy
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Съб Юли 16, 2011 9:12 pm |
hakama |
|
|
|
Привет, Да си призная с мангата нямам опит. Гледал съм анимета като Ghost in the shell, Акира - харесаха ми, Самурай Джак също, но не и като стил. Имам интереси към рисуването, илюстрацията. Търся произведения с висока художествена стойност (детайлност, реализъм, възприятие). Опитвам се да се обогатя, като идеи, стилове на рисуване, композиция, перспектива, естетика, похвати и т.н. Не знам дали този жанр ще ми го даде, може би по-скоро класически комикс (или като рисунките на художника от 1 сезон на Heroes). http://heroeswiki.com/Isaac's_paintings Kaто сюжет/жанр: 1) за творчески персонаж - художник, за рисуване 2) с елементи на виртуална реалност, сънища, пътуване във времето, свръхестествени способности, компютърни технологии, манипулиране на бъдещето/реалността, фантастика, сюрреализъм, мистицизъм. Развинтващ въображението, отнасящ те в друг свят... нещо Да няма много лигавщини. Благодаря!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|