|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 4:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Юни 26, 2011 10:32 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
според мен онзи къдрав боклук се е натъпкал с допинг за да може да издържи на темпото, на Зоро и след това маримото глътва вода .
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Юни 29, 2011 5:18 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
хареса ми с къдравия боклук накрая какво стана, явно дрогата му дойде в повече.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Юни 29, 2011 6:25 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Ода умря с Ейс, който иска да го разбира по негов си начин.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Юни 29, 2011 6:25 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Някво... ше излъжа ако кажа, че го четох тоя чап, щото определно не го четох iRoNWill написа: Нз е*вка, но ще е 100% по-добро от това да стане някъв сии-кинг/чудовище, накъдето е тръгнало сега Мн безинтересно, мн,... spiralkinda написа: Ода умря с Ейс, който иска да го разбира по негов си начин. True true.. от там историята се по-зле става
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Юни 29, 2011 8:21 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Roronoa Zoro написа: За пръв път чаптър на ОП, които не можах да издържа да прочета до края!!!!!! всъщност края беше единственото интересно
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Юни 29, 2011 8:46 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Logrus написа: Roronoa Zoro написа: За пръв път чаптър на ОП, които не можах да издържа да прочета до края!!!!!! всъщност края беше единственото интересно Интересно, колкото да се отбие номера Целия чаптър ми беше скучен и искам наще да бият с по един удар противниците си. telemaniaka написа: Можем да почваме да спекулираме кой срещо кой ще е.
Не съм ги броил колко са участниците в боя , но сушения октопод си мисля, че Луфи ще го бие и него. Все едно гатлинг използва ония.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Юни 30, 2011 1:52 pm |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
spiralkinda написа: Ода умря с Ейс, който иска да го разбира по негов си начин. Наистина започвам да се убеждавам в тези думи, но все пак оставам оптимист, че след края на тази арка всичко ще си тръгне по старому.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Юли 02, 2011 6:30 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Умрял е патката ви... Сега изчетох наведнъж 12 чаптера и всичко си върви по план. На моменти тази арка ми напомня на Скайпия..
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|