|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 4:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юни 24, 2011 1:33 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
HyperExc написа: Чудно ми е само дали ще имат силата на опашатите зверове при положение, че те са екстракнати и не са вече в телата им?! Кинкаку и Гинкаку се помпаха до Six tails Kyuubi mode, при положение, че само няколко дни са дрямали в утробата на Кюби. Не виждам защо останалите джинчурики да нямат част от силите на техните опашати. А и като се замисля, Гаара може да използва пясъка все още, въпреки че Шукаку го няма. spiralkinda написа: Бах тоя Мадара, като поточна линия взе да вади шарингани и риненгани. Ами, може би просто ползва техниката на Нагато(то от части си се подразбира де, щом се спомена думата "Пейн"), и това де-факто не са истински ШаРиннегани, ами просто си е канализирал силицата(Кюби като е под genjutsu, айсовете му също придобиват формата на Шаринган). Обаче нещо не се виждат чакра родовете, които ор'гиналната Болка използваше. Rampage написа: За да вземе прякора на баща си,трябва да е бърз колкото него БЕЗ да активира силата на лисицата.Иначе и аз бях на последната страница. Наруто използва чакрата си(да, Кюби чакрата вече е един вид негова), за да се движи бързо. Минато използва чакрата си, за да активира техника, която му позволява да се движи бързо. Сам виждаш разликата
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Юни 26, 2011 6:43 pm |
|
6iblio |
|
|
|
Roronoa Zoro написа: Naruto e over 9000 Интересно ми е Сасукето се появи ли тая арка xD да ни развали кефа Лелеле бях го забравил тоя травестит. Чаптъра рулираше, да някои неща бяха излишни, но не ме надразниха. Сега малко се чудя как го е измислил Киши, защото Наруто като дойде на бойното поле ще има много работа - да търси клонираните, да се бие с новите на Пейн и накрая остават Мадара и Саске. Очаквах малко по-късно да се включи в битката, защото иначе много бързо ще му свърши джуса и лисо, ако му изяде чакрата той нали ще мре.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юни 29, 2011 5:20 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Не чета Наруто откакто войната почна, някъде 20-30 чапа предполагам. Но винаги следя спойлерите на новите глави, просто от любопитство. Като прочетох спойлерите за последния чаптър, се изкуших и го прочетох - Наруто със сигурност е супер-мега-дупер имбата пък незнам. Взе да вади бахти разенган разновидностите, без да са му нужни клонинги - дори вкарва някакви Фрийза атаки Сега и с това "мас клонинг джутсу" ще приключи войната за отрицателно време Нямам търпение да я запукам мангата и да почна да я следя, ама искам пък и да се натрупат 50тина чаптъра поне. http://www.mangareader.net/naruto/545
Последна промяна Valk0v на Сря Юни 29, 2011 11:33 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юни 29, 2011 5:33 pm |
Hajutze |
|
|
|
Наруто още преди тайм-скип-а можеше да прави расенган без клонинги, докато ползва чакрата на лисо, не е нещо особено .. Виж сега, количеството расенгани, които направи в последния чаптър беше ... нещо особено . Изкефи ме Шикаку ... Само аз ли го зимам като ебавка с Plants vs Zombies
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Юни 30, 2011 1:23 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Roronoa Zoro написа: Naruto e over 9000 Интересно ми е Сасукето се появи ли тая арка xD да ни развали кефа даже май трябва да се появи преди Мадара да скочи на Наруто и осмицата
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юли 06, 2011 6:27 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Продължавам да твърдя,че тая арка е най-епичната в цялата манга на Наруто.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|