|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 5:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Имате ли списък със четените манги? Публикувано на: Нед Фев 04, 2007 2:19 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Всъщност това може да се отнася и за аниметата, но искам да питам специално за мангите :Р Правите ли си списъци с нещата, които сте чели/четете и прочее, ей така за да си имате после база данни за сравнение и фукане, пък и да не забравите нещо? Word list, Excel spreadsheet, etc? Или ползвате някой сайт, за да ви е по-лесно да си изградите базата данни? Тогава какъв е той, etc? Аз страшно много се накефих на скорошния ъпдейт в Baka Updates: направили са manga list опция с ongoing list, wishlist, complete list и dropped. Има и опция за оценяване на заглавията, на ongoing може да си отбелязвате до коя глава сте стигнали, абе много е добро. Естествено, трябва да се регистрирате, за да ползвате списъка. Сайтчето го знаете - http://www.mangaupdates.com/Може да си направите списъка видим и да го share-нете ако искате. Това се отнася и за другите списъци ако не позлвате bakaupdates. Аз ще пасувам засега (имам си оправдание; на компа, на който съм не ми е записана паролата, а моите са някакви безумно сложни и няма начин да си ги счупя дори аз...)
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Фев 05, 2007 12:11 am |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
При мене ще се паднат едни дъъъъъъъълги списъци... Твърде много работа. Затова не .
Но пък това в МангаЪпдейтс изгрлежда готино, може да се възползвам .
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Фев 05, 2007 12:07 pm |
|
limon4elo |
|
|
|
Честно казано напоследък взех да се замислям да си направя някое списъче, но прочетените манги не са чак толкова много, че да не мога да ги запомня Обаче за тези, които предвиждам да прочета....Е, възползвах се от списъка на баките. Сладурско е.
_________________ Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are.
Up above the world so high,
Like a diamond in the sky.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 06, 2007 4:54 pm |
|
faye |
|
|
|
аз имах за аниметата и прибавих за манги графа но когато аниметата станаха над 200 и мангите над 150 го зарязах
Беше преди около година и нещо последния му ъпдейт
Иначе не пречи да почна в баката да отбелязвам
няколко пъти ми се случи да тегля нещо което вече съм чела
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 07, 2007 9:40 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
еми, по една време се бях захванала да записвам онгойнгите, които следя...... после се отказах и сега онези, които още продъжават седят в отделна папка в компютъра ми, за разлика от онези, които вече съм изчела..... Идеята иначе е доста добра.. Ако не ме мързеше толкова, и ако бях сигурна че помня всичко което съм изчела, вероятно щях да представя нужното доказателство но в скоро време трябва да надраскам нещичко, защото взех да забравям, кои манги следя и пропускам когато има нов release.... а това е неприятно
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 10, 2007 3:32 pm |
|
nesy |
|
|
Регистриран на: Съб Апр 07, 2007 5:19 pm Мнения: 51 Местоположение: Pazardjik
|
Ами аз си имам списък Подредила съм ги по реда в който съм ги прочела, въпреки че малко късно се усетих и някои май съм ги разместила Но като цяло гледам да си ги записвам, щот скоро ще започна да забравям (то и сега пропускам тук-там някоя ако започна да ги изреждам)!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|