|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 12:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 07, 2007 7:31 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Фиу, изчетох я... Баси якото, това стана кръстоска между Lotr & records of lodoss war + екстра H сцени и твърде много болни мисли...
Оф... начи... за кралството на малката досадна гад, която вече ме кефи честно казано ( ) и аз се присъединявам, че няма да им хареса... v1 - всички ще са мъртви като елфски кучета v2 - в момента, в който нашите стигнат, и Грифит ще стигне -> по-вероятно. И ще стане кофти балама при която uber-силния елфски крал ще.. абе като в гората с бабата. Наистина тъпо ми е, че ония великан е жив. Твъърде тъпо. Айде ок, апостол-дракон е, но това не го прави ТОЛКОВА безсмъртен. Колкото и да беше як, безърка му чопна няколко рани, после бабата да не е могла да го изпече... ай сиктир Яд ме е за бабата... По едно време доста сериозно мислех и видях варианта скелет-ездача да е самият Гатс........ и са с тоя черния костюм, който оригинално е скелет... ама не е де, няма как да е. Все пак безърка в Гатс приема формата на куче. Скелета няма равен, но не ме кефи как се оставя на течението да го води и говори разни неща, които и на него не са му ясни... И все пак в ония момент, в който влезе в еклипса простооооо Зод ми се видя като пеперудка Но Зодд още ме кефи... дори имам голяма надежда, да мине на страната на наш'те... Примерно Гатс най-сетне да го бие, да му отреже и другия рог, при което той да му стане абсолютния господар ииии.... така... Ония леко празноглав по принцип слуга-голям-брат доста сила набра с тоя магически екип. Дано не се наложи да го сменя, така ме кефи... Малката вещица да вземе да си се лепи за Гатс всеки път направо, щом не е проблем... В spirit формата си е така да му ъпгрейдва оръжието с местните high level elementals.... Ще е хубаво оная тъпа лигла-патка-крава да се научи да използва една гора тръни, за да си изкупи вината... Пишуемето се надявам в най-скоро време меча му да стане дълъг, за да може и той да нанася mass-damage, а не да трябва да тича до гадорията, че да я намушква... 2те елфчета се надявам да получат як healing ъпгрейд, като се приберат вкъщи, от последните оцелели там... Каска.... ако тая тъпа каска не си възвърне 'сърцето'... по-скоро акъла По-добре нещо да я изде... писна ми да сдухва Гатс, а и освен това тя хич не бе слаба едно време. С дълга коса е по-готина и от време на време даже сладка, както е безмозъчна, но... това продължава твърде дълго вече... твърде Някой изпуснах лиии.... мм как да е... Детето им(кои им? ... Детето е на Каска и Гатс, за съжаление го сполетява ужаса Грифит да я изнасили, докъто е бременна. Съответно става каквото става с бременните при ония uber-зъл кушан - ражда се изродчее.... после онова яйце го гълта... а какво прави онова яйце? Ражда Грифит? Мммм каквото и да прави, явно е успяло да регенирира тялото на демоничното дете, тъй като и аз мисля, че онова на плажа е то... Надявам се да се присъедини със осъзнаването на Каска и Гатс да го приеме. А да, също така се надявам и в близките чаптъри Гатс да се възстанови от всичките си рани. Писна ми бе егати, ако оная супер-секси змия не го беше срязала, сега нямаше секи път да му се отварят рани и само да си пести силите
Такам... приключих с наще... леле майко е&ати поста... <_< ...
Супер-злия Кушан, въпреки че е отвратителен като личност, мн ме кефи във случая, защото е способен да избива апостоли без той да се напряга даже. Тоя uber-маг-дядка, дето за последно се би с Гатс бе доста можещ. Мн се надявам като дойде време да измират, да повлекат поне 3/4 от апостолите... особено някои като Арчера, които ще са най-голямата заплаха за наще close-combat воини... Тъпо, че Грифит иска кралство, при положение, че е 'толкова мощен'. И какво въобще му е мощното, освен да седи някъде като картинка и да впечатлява тъпи гъски... Нах.. всъщност точно това е самият дявол, гаранция е твърде силен... Оная гадателка..... меее отвращава до някъде... що за урод трябва да си, за да си медиум на такава армия... нещо не ми е ясна нейната роля... Муле, явно си пада по тая^, а и той не ми ясен. Айде ок- не знаеш какъв е Грифит... и да, определено Кушаните не са по-добри от него, но... човек трябва да има повече достойнство и по-ясен поглед. Все пак около Грифит има само уроди, това нормално ли е ... >_< Жал ми е за всичките апостоли.... може ли тоооолкова яки пичове, да си продадат душите... да станат апостоли, да им се даде още сила, при положение, че и със и без нея те са супер-здрави мъже... защо по ангелите ??? Не ги разбирам? Нима и те са някакви пълни утрепки? Къде им е гордостта? Мноого ме е яд, че Арчера е измежду тях... мн ме кефи тоя пич... но... какво да се прави... Мн се влачи обаче тая манга... тюх... еми айде това е за сега.. и без това стана егати поста....
Edit: измислих BERSERK емоцийка!!
BE HORUDU:
~_o (особено в скайп изглежда супер, но зависи от шрифта де...)
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 08, 2007 12:23 pm |
|
Mantzikert |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 14, 2005 10:21 pm Мнения: 3194 Местоположение: Мidland
|
[color=navy]Фиу, изчетох я...
Баси якото, това стана кръстоска между Lotr & records of lodoss war + екстра H сцени и твърде много болни мисли...
Цитат: Оф... начи... за кралството на малката досадна гад, която вече ме кефи честно казано ( ) и аз се присъединявам, че няма да им хареса... v1 - всички ще са мъртви като елфски кучета v2 - в момента, в който нашите стигнат, и Грифит ще стигне -> по-вероятно. И ще стане кофти балама при която uber-силния елфски крал ще.. абе като в гората с бабата. v3 - Оказва се че самият Елф е апостол. И то силан като Ганишака примерно. И ще има доста зъл кютек. Но накрая той ще бъде победен и ще излекува каска ( с допрян във врата Драгонслеър. Цитат: Наистина тъпо ми е, че ония великан е жив. Твъърде тъпо. Айде ок, апостол-дракон е, но това не го прави ТОЛКОВА безсмъртен. Колкото и да беше як, безърка му чопна няколко рани, после бабата да не е могла да го изпече... ай сиктир Яд ме е за бабата... Е не. Грюнбелд рулира. Това ми е любимиян апостол просто. Зъл, Масивен, Мрачен, С чест, С гордост, Обичащ Войната, Но ценящ и мира. Пък и Доспехите му са просто зли. Цитат: По едно време доста сериозно мислех и видях варианта скелет-ездача да е самият Гатс........ и са с тоя черния костюм, който оригинално е скелет... ама не е де, няма как да е. Все пак безърка в Гатс приема формата на куче. Скелета няма равен, но не ме кефи как се оставя на течението да го води и говори разни неща, които и на него не са му ясни... И все пак в ония момент, в който влезе в еклипса простооооо Зод ми се видя като пеперудка Впрочем по време на оня двубой М-у Скули и Зод. Като видяха че Гътс е Надянал онази броня, Зод каза кследното. Изглежда че този човек е поел вече по твоят Път. Няма да стане баш Скулнайт 2, но нещо подобно със сигурност. Цитат: Но Зодд още ме кефи... дори имам голяма надежда, да мине на страната на наш'те... Примерно Гатс най-сетне да го бие, да му отреже и другия рог, при което той да му стане абсолютния господар ииии.... така... Доста добра идея, въпреки, че е мако вероятно. Зод наистина Уважава Гътс. Но чак да у влазе във отбора, малко трудно ще стане. Цитат: Ония леко празноглав по принцип слуга-голям-брат доста сила набра с тоя магически екип. Дано не се наложи да го сменя, така ме кефи... Гътс Е мускула на Отбора. Серпико е главата. Имаше един случай в който Гътс кълцаше едни крокодили. А в това време Серпико се сети да убие Жреците дето ги контролирафха. Обаче мен наистина ме кефи Серпико. Цитат: Малката вещица да вземе да си се лепи за Гатс всеки път направо, щом не е проблем... В spirit формата си е така да му ъпгрейдва оръжието с местните high level elementals.... Мен Лично тя ме дразни. Малко става вече като капитан планета със всичките тези съотборници. Цитат: Пишуемето се надявам в най-скоро време меча му да стане дълъг, за да може и той да нанася mass-damage, а не да трябва да тича до гадорията, че да я намушква... А аз искам да го изнасили ганишака. Леле Как го мразя това келеменце. СМЪРТ!!!! [img]2те%20елфчета%20се%20надявам%20да%20получат%20як%20healing%20ъпгрейд,%20като%20се%20приберат%20вкъщи,%20от%20последните%20оцелели%20там...[/img] А аз се надявам да престанат да ги рисуват само в чиби вариант. Беше време, когато Пък беше умен, и с нормални пропорции. Съсипаха го. Направиха го на Гийк Чарактър. Цитат: Каска.... ако тая тъпа каска не си възвърне 'сърцето'... по-скоро акъла По-добре нещо да я изде... писна ми да сдухва Гатс, а и освен това тя хич не бе слаба едно време. С дълга коса е по-готина и от време на време даже сладка, както е безмозъчна, но... това продължава твърде дълго вече... твърде М-у другото в една от 2-те игри тя си връща ума за няколко минути. И казва на Гътс, че го обича, и че изглежда е сънувала Кошмар, дълъг и поглъщащ кожшмар. Цитат: А да, също така се надявам и в близките чаптъри Гатс да се възстанови от всичките си рани. Писна ми бе егати, ако оная супер-секси змия не го беше срязала, сега нямаше секи път да му се отварят рани и само да си пести силите Наистина. Но все пак той се биеше със въплъщението на 1 от 5те пръста на Божията ръка. Все пак е нормално раните да заздравяват бавно, а и той не се щади. Защо просто не направят 1 почевка от 1- 2 седмици, що годе той да си възстанове силите. Цитат: Супер-злия Кушан, въпреки че е отвратителен като личност, мн ме кефи във случая, защото е способен да избива апостоли без той да се напряга даже. Тоя uber-маг-дядка, дето за последно се би с Гатс бе доста можещ. Мн се надявам като дойде време да измират, да повлекат поне 3/4 от апостолите... особено някои като Арчера, които ще са най-голямата заплаха за наще close-combat воини... Скоро ще се разбаре какво става. Просот Ганишака е ненопмално кефещо говедо. Цитат: Оная гадателка..... меее отвращава до някъде... що за урод трябва да си, за да си медиум на такава армия... нещо не ми е ясна нейната роля... М-у другото и тя обича Грифит. Така че небих се учудил ако една сутрин не видят Тъпата Принцеса Шарлот леко мъртва при мистериозни обстоятелства. Цитат: Муле, явно си пада по тая^, а и той не ми ясен. Айде ок- не знаеш какъв е Грифит... и да, определено Кушаните не са по-добри от него, но... човек трябва да има повече достойнство и по-ясен поглед. Все пак около Грифит има само уроди, това нормално ли е ... >_< Или ще стане апостол, ирли ще умре. Цитат: Edit: измислих BERSERK емоцийка!! BE HORUDU: ~_o (особено в скайп изглежда супер, но зависи от шрифта де
Рулира.
_________________ SIR, I HAVE A CUNNING PLAN! Baldrick, let us not forget that your last cunning plan was solving the problem of your mother's low ceiling by cutting off her head.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 09, 2007 2:44 pm |
|
Mantzikert |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 14, 2005 10:21 pm Мнения: 3194 Местоположение: Мidland
|
Чаптър 282 излезе. И малко ме разочарова. Очаквах ганишака да почне да кърти. А той се спече като п***а. Очаквах да стане и да прати ирвейн и компания в ада. Но не. Той си стоеше в замъка и акаше грифиет да го уплаши... Не е честно. Очаквах повече.
М-у другото много се надявам Силат ( Младият водач На клана Баккирака ) ще се присъедини към нашите хора. ! во защото мрази Грифит и 2- силно е разочаровен от Императора си (спомнете си как реагира като видя как се създават Пишкачшите във хареме на султана.
_________________ SIR, I HAVE A CUNNING PLAN! Baldrick, let us not forget that your last cunning plan was solving the problem of your mother's low ceiling by cutting off her head.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 09, 2007 11:27 pm |
|
Spokesman Of Madness |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
очертава се точно както бях казал няколко поста по назад Цитат: е едва ли все пак още не се знае беля ястреб какви ги може налИ?предполагам не случайно зодд му се кланя плюс това вече знаят ,че тряба между очичките да го млатят аз мисля че или зодд или грифит ще излезне срещу него и ще му каже нещо от сорта "Кончита марш в къщи ,ча ша та праим да умиргаш..." и след това ще го праи да умирга надявам се наи-накрая да свурши тая тупа битка че ми писна
_________________ Fuck this shit...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 02, 2007 7:38 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Fantom of the opera написа: Като изключим чудовищата , смятам че е доста реалистично направена, и ако трябва да съм честен предпочитам предисторията , докато е само Гатс срещу всички останали хора на бойното поле, после като се появяват апостолите и т.н. малко ми се позагуби интереса но е съм спирал да я чета, брутална е тая манга...
опр. пьрвите чаптери ме грабнаха и мене повече....
а тея kushans са ми яко тьпи,много ме нерват и grifith как можа да пощади императорьт им в последните 2 3 чаптера ми наи-хареса часта с zodd жалко че gutss нямаше сили да се трепе още исках меле между 2 мата...и кьде пьк се дяна skullknight а вместо да помогне малко некаде се е покрил....е тоя младият водач на Баккирака най много да избяга след битката с императора и грифит..и zodd да го хване и да го утрепе
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 03, 2007 10:52 am |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Е, и с апостолите има култови моменти, арката 'Lost Children' според мен е просто велика, после като се намеси Ватикана стана още по-красиво мазало...
Всъщност аз се чудех дали да почна да чета мангата и бях попаднал на Фарнезе, която беше гола и яхнала меча на Гатс , и си викам как няма да я чета.
Темпото спадна след 'Mock Eclipse' арката, когато всички тъпаци се присъединиха към компанията и после дойде и лоли вещицата..., тоест някъде послендите 4, 5 тома май...
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|