|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 9:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 20, 2006 10:59 pm |
|
Wanderer |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 02, 2006 3:28 pm Мнения: 1729 Местоположение: Sector 404
|
Нова глава излиза приблизително през една седмица.
От тук може да следиш дали е излязла нова.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 26, 2007 7:35 pm |
|
MastaG |
|
|
|
мене ме е яд така само малко че Кей умря накрая некак си ноо куц край на първата част
пп. защо хубавите манги излизат по една глава на 7 години
Berserk
Tenjou Tenge
па са и Gantz треа да чакам
tired of waiting but what can a man do
ппп. Мангата >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Анимето
_________________ Jagara Bagara
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: q Публикувано на: Вто Май 15, 2007 10:45 am |
|
Wanderer |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 02, 2006 3:28 pm Мнения: 1729 Местоположение: Sector 404
|
dop3 написа: два въпроса: 1.мангата по пълнали е от анимето?повече неща ли има? 2.колко глави на мангата са излезнали и ще продължат ли да излизат?
Ааа случайно да си прочел досега какво се е изписало за мангата
Излизат глави и ще излизат, и да мангата е по-пълна от анимето защото продължава историята.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 19, 2007 12:51 pm |
|
nem13 |
|
|
|
Цитат: По принцип не харесвам Сай-Фай манга, но това е нещо прекрасно. Цепя с пълна скорост през 13-ти том и се кефя на макс. _________________ - Предишното ми мнение.
Изчетох каквото имаше. Невероятно готин рисунък, много интересна история, кръв, bl00d, +1T$, 4C+10N, на макс! Има тук таме някое задълбочаване....
Нещо ме дразни леко във втория stage - коментарите на автора относно героите... Странно ми изглеждат някакси, ще трябва да свикна сигур....
Чакам с нетърпение 250.... В Япония вече е излязло и 251, но няма закъде да ръшваме преводачите.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|