|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 2:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 12, 2006 11:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3408.jpg) |
elyon |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
caprice06 , страшно ти благодаря , че пусна темата и даде линкове ![:ave:](./images/smilies/AVE.gif) Аз още се мъча да свалям (трябва да преинсталирам Windows-а че заради него всичко се прецаква , включително Opera-та ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ) ама както и да е. За петте серии , които съм изгледала , успях да зарибя трима души да го гледат - брат ми , една приятелка (която първоначално изобщо не беше навита ама аз след всяка изгледана серия й я разказвах много подробно и накрая тя се реши да го изгледа ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ) и майка ми (влезе в стаята докато с брат ми гледахме , седна при нас , загледа се и тъй като тя си няма и идея от английски й направих превод в ефир , на нея й хареса и вече ме пита кога ще се свали другата серия ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) )
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 30, 2007 10:52 pm |
ukio |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Full house е правен по МАНХВА /таке се наричат корейските комикси/. Последната екранизация по подобен комикс - GOONG /PALACE/ стана голям хит в Корея миналата година /както и основната песен на сериала-постоянно я даваха по Arirang tv/.
А що се отнася до Rain (BI-на корейски означава дъжд), преди 1 година той изнесе концерт в Madison Square Garden и беше обявен от списание TIME за един от 100-те най-влиятелни хора в света. През декември 2006 година беше премиерата на дебютния му филм "I'm a Cyborg, but It's Okay".
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 07, 2007 12:37 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4525_1257203366.gif) |
limon4elo |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
По повод ОСТ-то и на мен много ми хареса. Особено 04 песен, т.е. Byul - I think I. Страхотно виенско валче (ей на това му казвам аз професионално изкривяване ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) и вариациите на пиано бяха също много сладки и приятни. Общо взето доста от песничките бяха бързи валсове!!! И сега понеже горепосочената песен ми стана много любима и си намерих текста. Ако на някой му се чете и пее ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) да заповяда:
BYUL - I THINK I
ENGLISH
It wasn't possible, so I believed it wasn't true Me loving you, these words don't even make sense I'm probably just jealous, I guess I'm getting lonely I hid my feelings before but I just can't do it anymore
Maybe we are not suited to each other It would be good if we are just friends From one to ten, we never agree on anything How can we have a relationship? People say we won't be able to do it I've been surrounded by those words and I don't want to be anymore.
(Bridge) I didn't realize how I felt about you, Why couldn't I see? It was right in front of me That whole time you were right next to me Why is it now that I finally see that it is love?
(Chorus) I think I love you I think I love you that's how it seems Cause I miss you Cause I miss you when you're not around I can't do anything except think about you If I look at how things are I know
I'm falling for you I'm falling for you, I didn't realize it but Now I need you, somehow deep in my heart it grew Now all I want to do is take care of you
Много красив текст и как абсолютно точно пасва на филма....направо...*размаз*
I Think I Byul Korean
Geureolri eobsdago anilkkeorago miteossjyo~ um Naega geudae saranghandan imaldo andoejyo~ um Gwaenchan jiltuilkkeorago naega oeroungabodago Jashineul sokyeobwassjiman ije deoneun nan gamchulsuga eobsneungeolyo
I think i love you Geureongabwayo Cause i miss you Geudaeman eobseumyeon
Nan amugeosdo moshago Jakku saeng-gaknago Ireongeol bomyeo amuraedo
I'm falling for you Nan molrassjiman now i need you Eoneusaenga nae mam gipeungose Aju keuge jarijapeun geudaeui moseupeul ijen boayo
Urin aneoulrindago chingu geuge ttak johdago um Hanabuteo yeolgae dodaeche mwo hangaerado majneunge eobsneunde Eotteohgesagwil suissnyago maldoandwaeneun yaegirago Malhamyeo dulreo daessjiman ijedeoneun nan geureogigashirheungeolyo
Nan amugeosdo moshago Jakkusaeng-gaknago Ireongeol bomyeon amuraedo
I'm falling for you Nan molrassjiman now i need you Eoneusaenga nae mam gipeungose Aju keuge jarijapeun geudaeui moseupeul ijen boayo
Wae molrassjyo geudaeraneungeol woo Wae mosbwassjyo baro apinde hoo ye Geu dongan ireohge baro naegyeote isseossneunde Wae ijeseoya sarangi boineungeoji hoo
Nan amugeosdo moshago Jakkusaeng-gaknao Ireongeol bomyeon amuraedo
Ирката ще каже доколко добре е написан текста на корейски
----------
Споделих ли ви всъщност, че Kim Sung Soo as Yoo Min Hyuk също мнооого ме кефи? Да не кажа повече от Рейн (ще ме отлъчите ли?), поне във филма де.
_________________ Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are.
Up above the world so high,
Like a diamond in the sky.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Фев 20, 2007 11:09 pm |
ukio |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Дебютният филм на Bi "I'm a Cyborg, But That's OK" взе наградата за новаторство Алфред Бауер на кинофестивал в Берлин преди 2 дни! Режисьор на лентата е Park Chan Wook (Old boy).
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 23, 2007 11:50 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4525_1257203366.gif) |
limon4elo |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Стига бе ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Ето, вече съвсем го признаха нашия многообичан Рейн.... (сори за офтопика ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: )
EDIT: Хора нещо не ми тръгват субтитрите на 10 епизод, у нас на всички плейъри, но и в работата го свалих и там също не тръгват, а пък у нас на БС плеъра ми даваше някакви грешки....Някой идея? Помощ?
_________________ Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are.
Up above the world so high,
Like a diamond in the sky.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|