|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 8:20 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 11, 2007 5:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5.jpg) |
Kabal |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Добър е новият епизод,направо ме изненада този Казуки.Ще започне да ме кефи ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ...нищо поне тупаници ще се раздават .
_________________ Make Wakeniaikanai
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 12, 2007 12:43 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3144.jpg) |
Thaw |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Вто Фев 28, 2006 12:01 am Мнения: 613 Местоположение: Видин
|
Лелле как можаха да повторат половината минал епизод мааааму ве ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) аз даже почнах да се съмнявам да не гледам стария еп
а колко пъти извикаха Виктор в яростни атаки напрао ми стана смешно
Ама за следващия епизод очаквам голяма тупанка (ако не беха повторили половината преден можеше и сега да я видиме :@ )
Напрай ми впечатление че на виктор на кокагунето (бал сам го така ли се пише ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ) пише "I" а на Казуки пише "III" (на тия черните де ) та ми е чудно кой ли е номер "II"
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 12, 2007 3:58 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3514_1248823372.png) |
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Аз пък си мисля, че след като стана Kazuki от 3тия вид, няма да го оставят ей така, тоест другите alchemy warriors, ще го погнат. Защото като е в този си вид както каза Victor, той неможе да спре да точи енергия от другите, той е едно с своя kakugane => и Kazuki ще е като него, което го прави враг. И по един или друг начин или ще се опитат да го върнат както си беше или ще го убият (първия вариянт е по-вероятен).
Поради вероятност от наличието на black kakugane 2 има вероятност Kazuki да е 3тия от този вид, така че по скоро е Victor №3 ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . Но тове че има 3ти black kakugane, негарантира че 2рия е активиран. Видяхме че kakugane-то на Dr.Buttefly е №70, а и на Kazuki е №70 => на Kazuki е фалшив или истински black kakugane 3. Така че има вероятност black kakugane 2 още да не е активиран, както казах, но си мисла че човека с 2рия може и да е мъртав.
А тоя Papillon, колкото повече го гледам, толкова повече си мисла ще че стани от добрите.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 21, 2007 10:04 pm |
Thaw |
|
|
Бе епизода не беше точно това което очаквах ама става ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) искаше ми се малко повече бой м/у Казуки и Виктор ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) (а това Викторизаця как са го измислили не знам ама си падам от стола с него ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
Таман почна да ме кефи Чроно (оня с маската май така му беше името) и те цел ендинг му посветиха ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) напрао си умрех от кеф
ПП:ама по ми се иска да видя следващия епизод ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) имам чуството че даже го чакам повече и от тоя
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 24, 2007 6:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Или Пеперудко? Ама той ще си намокри крилцата,. а и нещо му пострада ръчичката. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Епизода наистина беше добър: плаж,пясък, бански и Брааавоооо Бравоооо Бравоооо ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Мисля, че след тази битка Tokiko яко ще се промени и ще намрази еднакво хомонкулусите и войните
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 24, 2007 7:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=665.gif) |
g3n3s1s |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 10:19 pm Мнения: 1435 Местоположение: Doesn't Matter
|
аз пък се кефя на Браво. човек на думата си и човек с принципи. така и трябва. Мутоу трябва да умре(не казвам че искам, ама по принцип ако се Викторизита(rofl) ще умрат много хора затова трябва да мрееее ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) ест Казуки е главен герой и няма да умре и нещата ще се оправят. 1-ната ми версия че Казуки набързо ще еволюира и ще излезне (full of vengence) и ще станат хубави моменти за АМВ а другата е че просто ще изсмуче живота на рибите(ама като говоря и аз самия не си вярвам ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ).
но иначе съм напълно съгласен с Браво колкото и да не искам на този етап Мутоу Казуки трябва да умре.
ПП:чакам с нетърпение новия еп. ^^
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 24, 2007 8:41 pm |
Thaw |
|
|
Е казуки нема да умре щот е главния герой а остаат още епизоди
Ма ми е е чудно кае ми беше тръгнал да побеждава Виктор кат Брао напрао си би по сички показатели ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Не ме е чал толко яд на Браво се пак и главния герой требва еде бой нали
Чудно ми е ко е кокагунето на тоя дет беше с токико щот така и не го показа, а доста самоуверено каза че дори той щел да бие Казуки
ПП:Токико-сан в Бански рокс ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 04, 2007 12:56 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1967.jpg) |
shadowblack |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
Току-що наваксах с излезлите епизоди - изгледах от 12 до 17 наведнъж, и да ви кажа 6 епизода един след друг ми бяха доста по-интересни от 1 епизод на седмица. А анимето (поне за мен) стана наистина интересно след като се появи Виктор и се оказа, че има и трети вид същества освен Воините и Хумункулите.
Тоя командир с огнения Arms Alchemy много ме дразни. Онея двамата, дето са му подчинени, биват, ама той - хич. От него по-дразнещ е само Пеперудчо - но оня педал явно е предвиден да е дразнещ през 90% от времето. Хареса ми само когато се би с пра-пра-пра-дядо си. Чак гений не бих го нарекъл, но добре се справи.
Както очаквах оная мадама (забравих й името ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ) дето избяга от болницата тръгна да помага на Казуки. Само не очаквах да се присъедини към Пеперудчо, но все тая. Да видим кога ще се появи брат й (не вярвам да не се намеси и той).
Тоя новия дето Токико го е учила засега го бива момчето. Дано само не го ползват като пушечно месо - т.е. само да отнася боя вместо другите.
Ами засега толкова. След някоя друга седмица като излязат още няколко епизода пак ще пиша.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|