|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 1:05 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мангата, която ви направи деня? Публикувано на: Чет Юни 09, 2011 11:21 am |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
Parasyte, въпреки че съм я чел доста отдавна, тя се оказа вратата, която ме отведе в манга света. А самата манга е просто страхотна. Арта може да не е кой знае какво, но според мен от към история, развитие на героите и като цяло наслаждаване на мангата, няма какво повече да се иска от нея. Parasyte завинаги ще си остане една от любимите ми манги и бих я препрочел по всяко време.
|
|
|
Заглавие: Re: Мангата, която ви направи деня? Публикувано на: Вто Юни 14, 2011 3:58 pm |
|
excape |
|
|
|
Roronoa Zoro написа: Много ясно, че ще й благодариш, сладоледът е за мен, шоколадов да е, мерси По темата: Hajime no Ippo - най-накрая я почнах и ме израдва на макс.
|
|
|
Заглавие: Re: Мангата, която ви направи деня? Публикувано на: Вто Юни 14, 2011 5:16 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
hehe ще има да я четеш, добра е наистина, но ума ми не го побира как са я изтраяли хората, дето я четат от първи чаптър ... по темата колебая се между Sun Ken Rock, Торико и новият на Кеничи и трите ми направиха деня ... но като чели Торико по ме зарадва, защото съм посредата й и хубавите чаптъри следват един след друг ,
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|