|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 12:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 13, 2011 8:35 pm |
![Аватар](http://s14.postimg.org/b1us6nnc1/dadda_animes.jpg) |
Ice-Man |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Ако си изказал мнение - ок, наистина има прилика. Но на мен повече ми прозвуча така, сякаш го даваш като факт - "Разбра се, че е синът на Макао - Ромео."
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 13, 2011 11:54 pm |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Не помня някъде директно да е заявено, тва са просто фенски теории.
ТОВА МОЖЕ ДА Е ИЛИ ДА НЕ Е РОМЕО.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 14, 2011 9:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=28093_1425389220.png) |
subzer0 |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
Че Натсу, Ерза и Грей на колко ли са били, когато са се присъединили към гилдията и са получили своите татуировки? Пък и предполагам, че щом баща му магьосник, то и Ромео би трябвало да има някакви заложби, но и мен ме съмнява момчето в края на главата да е той, въпреки ужасната прилика, а и мисля че носеше дрехи подобни на Натсу, ако не ме лъже паметта. (мързи ме да отварям да проверя)
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 18, 2011 1:33 pm |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Края на чаптъра беше ![=))](./images/smilies/=)).gif) , просто не мога да спра да
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|