|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 6:11 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 06, 2011 1:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23574_1304813820.jpg) |
ShaLaLa |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Джейсън Момоа фтв! Сцената с изтръгването на езика беше невероятна. Много добре го докарва дивия варварин.
Роб... Ричард Маден може да си седи 10 мин на екрана и нищо да не прави, аз пак няма да се оплаквам, обаче нещо изражението на лицето му не ми докарва на Роб. И сценната с Големия Джон не са я докарали както трябва. Но това настрана, много добре се справи.
Сцените с Аря бяха едни от най-слабите, много изкуствени.
Иначе останалата част от епизода беше невероятна. Питър Динклейдж беше перфектен като Тирион, особено в присъствието на Тивин. Лиеше му колко е напрегнат и self-conscious. Като споменах Тивин, Чарлс Данс Е Тивин. Страхотна игра.
Джон... някой може ли да ми каже защо са направили Самуел Тарли по-интересен герой от Джон? Актьорът в началото ми изглеждаше перфектен в ролята, обаче наистина няма да е зле да сменя повече от 1-2 изражения.
Нямам търпение за следващия епизод. Септата на Белор идваа х)
_________________ Continual irresolution Keeps me shackled to the ground I thought I was safe in the Hiding Place But it sure is exhausting, livin' in chains It’s paradoxical in every way
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 07, 2011 5:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=343_1369223116.jpg) |
Darkprince |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
ShaLaLa написа: Чарлс Данс Е Тивин Чарлс Дане е Голям. И никой нищо не казва за Шага, син на Долф, и Тимет, син на Тимет. XD
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 07, 2011 11:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23574_1304813820.jpg) |
ShaLaLa |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Darkprince написа: И никой нищо не казва за Шага, син на Долф, и Тимет, син на Тимет. XD And Bronn, son of... you wouldn't know him.
_________________ Continual irresolution Keeps me shackled to the ground I thought I was safe in the Hiding Place But it sure is exhausting, livin' in chains It’s paradoxical in every way
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|