|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:30 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Deadman Wonderland Публикувано на: Съб Юни 11, 2011 10:41 pm |
|
hellcreep |
|
|
|
Това е просто най-невероятната манга която съм чел последните няколко години. Просто останах без думи Нямам търпение да видя развитието на историята и дано поне излиза редовно. Някой може ли да ми каже как излизат чаптърите? Надявам се да не са като при Berserk, че направо ще взема да се гръмна (всичките яки манги излизат през сумати време)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deadman Wonderland Публикувано на: Вто Юли 26, 2011 11:48 am |
|
hellcreep |
|
|
|
deathrazor написа: MS я захванаха 46 има ли го някъде? Това някаква група за превод на манга ли трябва да е? Може ли един линк към официалния им сайт?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deadman Wonderland Публикувано на: Сря Юли 27, 2011 9:42 am |
|
hellcreep |
|
|
|
Сега като разгледах тоя е 47 а на мен нещо ми се губи 46 Не би да са пропуснали един чаптър (просто гледам че в mangatraders го няма)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deadman Wonderland Публикувано на: Съб Окт 08, 2011 12:29 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Senji-san оцеля, Senji-san оцеля Банзай !!! Толкова се радвам, че любимият ми герой в тази манга не пукна x333 (или поне не сега) ... макар че не се знае за следващите и дали ще остане жив в крайна сметка (сега и едната ръка замина ./ Ganta is one lucky bastard), но за момента и това беше нещо ^^''' ПП Името на техниката на Ганта рулз
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|