|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 9:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Soul Eater Публикувано на: Вто Юни 14, 2011 8:05 pm |
|
IvanTheChemist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:01 am Мнения: 1817 Местоположение: Между тъканта на лабиринтите, пада се в Надежда-2
|
@djhot Хееей, много хубав шонен си е soul eater NOT! Просто не е Soul eater. А и мен си ме кефи, исках да видя и някакви други герои, не само нашите си имби.
Сейнен. След тази глава съм категоричен - мангата трябва да отиде към сейнен демографията, да я пуснат в сейнен списание и ДА ИЗБИЕ ШИБАНАТА РИБА!
_________________ I hate lame haters that hate just for the hate and because they think that "t3h hat1ng stuv iz kul".
Perfect-Blue написа: Щото в българия сеирджии и даващи акъл много, ама участници малко. My anime and manga list
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Soul Eater Публикувано на: Вто Юни 14, 2011 8:15 pm |
|
djhot |
|
|
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
>NOT! Вече обясниха какво представлява NOT... Та ще ни представят малко повече от света и отношения между героите... Освен ако не ни троли и не се прехвърлят в EAT... Иначе да вкара NOT в някакви измислени и нагласени случки ще е малко тъпо... Защо пък Сейнен? Deconstruction of shounen! Deconstruction! Deconstruction! Deconstruction! Deconstruction! Deconstruction! Deconstruction! Deconstruction! Deconstruction! Deconstruction! Deconstruction! Deconstruction! Deconstruction! Deconstruction! Deconstruction! Deconstruction! Deconstruction! Deconstruction! Deconstruction! >implying Една от мечтите ми е SOL като единствен жанр на нещо и да е мрак до дупка
|
|
|
|
Заглавие: Re: Soul Eater Публикувано на: Съб Авг 20, 2011 5:11 pm |
|
IvanTheChemist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:01 am Мнения: 1817 Местоположение: Между тъканта на лабиринтите, пада се в Надежда-2
|
Знаех си, че има нещо бъгаво в тази луна! Moon - creeps me out since chapter one!
_________________ I hate lame haters that hate just for the hate and because they think that "t3h hat1ng stuv iz kul".
Perfect-Blue написа: Щото в българия сеирджии и даващи акъл много, ама участници малко. My anime and manga list
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Soul Eater Публикувано на: Вто Сеп 20, 2011 6:13 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
охоо порядъчно надъхващ чаптър, да ни подготви за може би финалните два големи сблъсъка - Мака срещу Крона и отбор Шинигами срещу лудостта на Кишин + че получихме доказателства за финалния крах на Медуза - тя е мъртва как ли ще се развият събитията нататък
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Soul Eater Публикувано на: Вто Сеп 20, 2011 7:34 pm |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
Интересно беше, че представиха и последните две death scythes, и с тяхната поява вече сме видели всички "коси на Смъртта", които са били пръснати по света. Нямам търпение да видя техните способности. Пък за смъртта на Медуза разбрахме още в глава 87. Това беше просто потвърждение.
|
|
|
Заглавие: Re: Soul Eater Публикувано на: Чет Сеп 22, 2011 4:40 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
^ Трю. Според мен, тепърва щу змии стърчащи от задника и ще гледаме(надявам се ) . Съмнява ме, че ще е доволна да наблюдава успеха на разработката си от оня свят, и хипер много ме съмнява, да не се е подсигурила с още някое "добре скрито змийче" ^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Soul Eater Публикувано на: Сря Окт 05, 2011 8:25 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Макар че съм гледал анимето (което всъщност се оказа наполовина филъри) почнах мангата от чаптър 1. Лудница е тая манга, много ме кефи.Гледам че не сте обсъждали - дали Шинигами-сама следващите 5-6 чаптъра няма да умре ? Когато Кид "събуди" ония санзу черти маската на Шинигамито се напука, и от последните чаптъри оставам с впечатлението, че когато Кид събуди всичките си сензу манийки това ще е края на стария и началото на новия Шинигами. + логично е да има само един бог (бил той и на смъртта). А тоя Тлипоска ли какъв беше почва много да ме кефи - няма убиване тоя катил Много искам да го видя как изглежда
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|